2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayırlı olsun papatyacım güle güle otur sana tatlı telaşlar yaptıran evinde
nikahında şimdiden hayırlı uğurlu olsunnn

hatigecim çok tşk canım bana kalsa sade isterdim ama nişanlım kendi yaptı müdahale edemedim buna bari kendi karar versin diye. :)

bizimki akşama gelecek yaz dağıt bi sürü iş var off off

bizimki akşama gelecek yaz dağıt bi sürü iş var off off

katlama aksesuarını takma ve zarflama işlemi bitti şükür, üzerlerinide hemen yazmıcam nişanda yaptım o hatayııı erken yazıp ziyan oldu biraz, arabada yazcam gireceğim zaman eve :))

biz nişan yapmadık o yüzden öyle bir sorunumuz olmadı ama ablamın nişan ve düğününde liste yapıp o listeye göre yazıp dağıttık rahat ettik. benm düğünümde de aynısını yapıyoruz akşam listeden yazıp hazırlayacağız.kolay oluyor

sprit takı olarak mı ne takar? Kendine mi yoksa geline mi? çıkış saatim yaklaştıkça algılamam zayıfladı.

Bizim isim yazma işini nişanlım hemen 1 saatte halledecek. Yapışkan etiketlere basıp yapıştıracak.

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zuzu44, *DaMla*+, dilsadonder+, hatige+, nurefsun, ozzy_mim+, papatya2507, sirkencubin+

Seçenekler

Konuyu E-Mail olarak gönder
Bu Konuya abone ol

Arama

Gelişmiş Arama Yap

Değerlendirme
Mükemmel
İyi
Orta
Kötü
Çok kötü

listesiz olmaz, nişandaki listeyi kaybettim bide tekrar yapıyoruzz :umursamaz:

ben geldim cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

papatyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senin de herşeyin hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnn eklseydin buraya fotograffffffffffffff

Kıslarrrrrrrrrrr evim yerleştiğinden beri evimde kalmak istiyorum :)))
Yakın olsa her gün giderimde uzaktaaaaaaaaa haftada bir yokluyom :)))
Resimleri çekip eklerim müsait bir zamanda
pembiş pembiş köşem koltuklarımı öslediiimmm :)

kızlar ne aldım bakın bakalım:)

bi tane beyaz olsun dedim siyah pembe ten rengi vardı ama beyazın yeri ayrııı:)))

Son düzenleme:
:) ozzy cim öle mi bebişim:)
bi tene lazım dedim
bu da sondur daha almam param yok zaten:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz uzun zamandır yoktum eşyalarımız geldi onları yerleştirdik geçmişe bakınayım geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…