selam canım iyilik sen?
:sinifsinif: ah canım benim kolay gelsin sana ne diceksin ki kayınvalideyelmaz:
kızlar ben çıkıoyrum görüşmek üzere opuyorumnanaktan
İyiyim bende canım. Herkes gidiyo galiba, iftar vakti yaklaşıyo diye. Bende giremedim bi kaç gündür. Dertleşmeye gelmiştim. :gitme:
canım benim ben de sen bunu yazdığında çıkmışım demek ki.kusura bakma
lepicimmmmmmm teşekkür ediyorum.
msore cum yokluğun hissediliyor gerçekten.en azından benim için.Allah ım hepimize yardım etsin inşşallah.inşallah herşeyin yolundadır.haberdar et bizi.güzel dileklerin için de sağol canım
zuzummmmmmmmmmmmmmm ALLAH ım sana daha iyilerini güzellerini nasip etsin inşallah
enimsemmmm nası güzel bi h sonu geçirmişssin.
teşekkürler bu arada cnmcm.
güle güle oturun.fotoları da gördüm maşallah canım.
zuzucum ben de merak ediyordum durumlarınızı.sana şunu diyebilir.seni o kdr iyi anlıyorum ki.benimki de bazen öle kıt kafa oluyor ki.dediğimi dinlemeden çen çen söyleniyor.bi dinlemeyei bilseler.ben onu öle kabul ettim artık.evet yıpranıyorum kimi zaman ama değişmiyor ne desem de .çünkü kafasında hep o haklı.ama şu konuda hakkını vereyim ona artık o da uzatmıyır çoğu mevzuyu.bu bile bi gelişme.
ben tavır yapmayı bilmiyorum.belki bilseydim zamanında değişirdi.o yüzden haklı olduğuna inanıyorsan canım burnu sürtülsün.ayrıca benimki de nişanlanmadan gitti askere.gelince sözlendik.ama güvensiz bi insansa seni askerdeyken çok bunaltır.onun sana sonsuz güvenmesini öğütleyerek yolla askere.bu erkeklerde ömürlerinde 1 kere askere gidiyorlar ama etraflarındaki herkesi de perişan ediyorlar böleee.inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım.ama bu kdr nişana az kalmışken insanın canı sıkılır çok haklısın.ama ben diim MERKÜR geri gidiyorrrrrrrgezegenler ters açı yapmış.inanmayana MYNET ASTROLOJİ sayfasını okusun.herkes abuuıuuuuuu dicek çok tanıdık olaylar
canım benim.bizim kavgalarımızı bi görsen sen.öle kendini harap etme.yüzyüze konuşunca herşey çözülür.inan bize.içini ferah tut
canıcmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişi okumaktan gelemedim.ama şimdi işte geldim burdayım
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar iki gun sonra işi bırakıyorummmmmmm sonunda ev kızı olcammmözleyecekmısınız benii elımden geldıgınce gırmeye calısırım nete fursat buldukca malumm 11 gün sonr ebnımle konusmayan nişanlm gelioo 26 gun sonrada evlenıyoruzzzzzzz
kaçtım ben muccck
İyiyim bende canım. Herkes gidiyo galiba, iftar vakti yaklaşıyo diye. Bende giremedim bi kaç gündür. Dertleşmeye gelmiştim. :gitme:
soul'cumm hayırdır ne oldu tatlımm?
Aslında bişey yokta, benim psikolojim bozuldu sanırım. Evlilikle ilgili hiçbişey yapmak istemiyorum. Gelinlik provasına çağırdılar, ona bile gitmedim. Kızkardeşimdeyim gerçi ama gidebilirdim yani. Teyzemi yolladım, işlemesini göstericekti kadın.
Hiç heves falan kalmadı, benimkine de farkettirdim. Bi kaç gündür öyle konuşmuyoduk bile, konuşursakta soğuk konuşuyorum.
Bugünde aradı işte, dedi istiyo musun istemiyo musun evlenmek? Ona göre devam edicem hazırlıklara, bilmiyorum dedim. Ona olan sevgim gitmiş gibi hissediyorum. Çok şeyler yaşadık belki ondan bilmiyorum. O zamanlarda sevgimi tüketmişti işte. Ailesini de pek sevemedim, sevilecek bişeyleri olmadığından herhalde. Bilmiyorum ya, evlenmek istemiyorum gibi hissediyorum. Dedim acaba biraz ertelesek mi, sen bilirsin dedi. Sonra annemi arayıp bunları anlatmış. :1shok: Annemde bana ne oldu falan diyo işte, bişey diyemedim. Herşeyden soğudum resmen. :çok üzgünüm:
seni çok ii anlıorum tatlım arada bi bana da gelio bi hevessizlik kaçma duygusu ama herhalde hayatındaki büyük değişikliğin yan etkileri olabilir. insan ister istemez korkuo biras. sonuçta ilk evlilik bir sürü şey değişcek bi insanla ömür boyu yaşamak düşüncesi olabilir. bunları önemsemeden yoluna devam et derim ben. ancakk ailesi hakkında şüphelerin varsa mutluğunu engelleyecek potansiyeli görüyorsan iyice düşün artılarını eksilerini derim benşakkıdı
Ailesini karıştırmıyorum genelde. Öyle kendimi ezdiren biri de değilim, gerektiği yerde gereken cevapları verebiliyorum. Ama o kadar uyumsuz aile yapılarımız var ki, yani hep söylenen bi cümle var; kocanla değil ailesiyle evleniyosun diye. Mutlaka bi yerden sorun çıkacağı kesin.
Öyle işte, bende kendimi anlayamıyorum bazen. Ama sorun bende değil yani, yaşadıklarımızdan dolayı tükettik belki de, şimdi farkına varıyorum. :çok üzgünüm:
kaç senelik ilişkiniz
7. seneye girdik. :)
İlişkimiz zordu bizim, birbirimizi çok sevdik aslında. Yaşananlardan sonra, söz falan atmıştık biz, sevgimi de tükketti. Sonra vazgeçmedi, bu kadar yıl vermişken tekrar deneyelim dedim kabul ettim. Yavaş yavaş alışmış gibiydim, evlilik yaklaştıkça hislerime yön veremez oldum. Herşeyin hayırlısı diyorum her zaman. Evlilik psikoloji herhalde, bilmiyorum daha önce yaşamadığım için. Allah herşeyin hayırlısını versin herkese.boshayallersmile
soulmate selam neyin var canım geçmişi okuyamadım hemen konuya daldım.
gitti galiba.hoşgeldin cnmm
selam tatlım hoşbuldum. Evime gittim bugün mutfak dolapları bitmişti onları gördüm gün boyu koşturdum çok yoruldum çok :S:S Bi de gece 4 e doğru yatıp sabah yedide kalktım:S sen nasılsın neler yapıyorsun?
soulmate selam neyin var canım geçmişi okuyamadım hemen konuya daldım.
anlıyorum seni benim de uzun bi ilişkim olmuştu.kafanı topla ve en mantıklısınıdüşünmeye çalış.ayrılırsan nasıl olacağını evlenince nasıl olcağını görmeye çalış ve kimsenin etkisinde kalma. bu senin hayatın canım inş çok mutlu olursun ne karar verirsen ver
gitti galiba.hoşgeldin cnmm
ben de seviom seni datlumopuyorumnanaktan
kim kimi sevio
neden seviyo
kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar sıcaktan hiç uyunmuyo valla
Canım ben seni göremedim ya, alt kısımda topikte olanların isimleri var ya gittin sandım ben kusura bakma. Seni de öptümmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?