- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
ozzyyyyyyy canımmmmmmmmmmm
dilsadonder güle güle kullan canım çok güzeller bunların hepsi kaç paraya mal oldu
kızlar bugün alış verişe gittim bikaç parça bişe aldım yine dayanamadım görünce
dilşadcım güle güle kullan canım.ben artık almıyorum.borç içindeyim çünkübi kısmı hediye gelir zaten.olursa eksik sora alırız
ıyyyyyyyyyyyyyyy benimki deli etti beni.davetiyeye bakacaktıtk ya.bindim arabaya surat beş karış.olay şu.babası buna demişki gidip seçelim davetiyeyi bastıralım.bunlar birlikte çalışıyor.gün içinde zor oluyor çıkıp beni alması fln nese.sora ben de dedim ki ya ben görmeden olur mu dedim.şöle yapın dedim.gidin siz 2 3 tane seçin zevkinize göre ben de içlerinden birini seçim.düşünün yani iyi niyetimi.nese sora bugün gene demiş babası o da ben özlemi alim de o görsün demiş.çünküüüüüüüüüü davetiyecilerde öle örenk alıp çıkaramıyomssun meğersem.aldı beni bindim arabay bi surat.ne vardı buna da sen karar vermesen.alt tarafı davetiye.insanlar bakıp atacak.3 kuruşluk davetiye için haldır haldır buraya geldim.bi de trafik sıkışıkmış heralde.nese diyorum içimden oruçlu zaten susayım.nese indik daveticiyede içeride iyiydi fln.nese seçtik bişi.adet konuşuluyor.o kız tarafına 50 dedi.ben de deidm ki 50 az .75 hesapladık diyorum.bu 50 50 diyo daha adama.
kızlar bunların aile çok kalabalık düğün yerinde de çok kişi olursa fiyat baya kabarıyo ortayı bulalım dedik.onlar da fedakarlık yapıyo biz de.ama onların istediği davetiye kaç diim ben size 200 :S:S:S:S
düşünün yaaaa ben 75istedim diye şaşırdı.neymiş efendim onların 200 i de gelmezmiş zaten.falanmış flanmış.ay bi sinirlendim.nese işte tartışarak ayrıldık en son.gıcık oldum gıcıkkkkkkkkkkkkkkkk
bi kaç parça dediğin maşallah çeyizin yarısını tamamlamışsın canım
güle güle eskit hepsini
bi de bişey sorucam aldığın mikrodalga ankastre olmuyor dimi?
çok uygun almışsın kıskandım bayanssulusmile
gerçekten can sıkıcı bi durum olmuş canım seninki ama sanırım senin iyi niyetini suistimal durumuna geçmişler kafamçokkarıştı
zaten hep böyle olur ne kadar anlayış iyi niyet gösterirsen karşı taraf üstüne gelir ne kadar cadılık yaparsan o kadar anlayışlı olurlar:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?