2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

iftar vakti geliyoooo
doooğru sofraya :sm_cool:

Tuya iftardan sonra burda olursan döncem ben sana
çünküm hafta sonu senin yatak odanı evgör'de gördüm bayıldııımm bayıldııımm
almayı düşünüyorum bi ihtimal opuyorumnanaktan

kızlar bugün alış verişe gittim bikaç parça bişe aldım yine dayanamadım görünce

semaverim (korkmaz)

3lü blender setim (arnica)

mikrodalga 23 lt (vestel)

saç kurutma makinam (remington)

mini fritözüm fondülü (profilo)

şarjlı süpürgem (fakir)

mikserim (arnica)

Son düzenleme:
dilsadonder güle güle kullan canım çok güzeller bunların hepsi kaç paraya mal oldu

dilsadonder güle güle kullan canım çok güzeller bunların hepsi kaç paraya mal oldu

canım tşk ederim ben liste fiyatından baya düşük alıyorum bi ikisini geliş fiyatına aldım hatta. eski çalıştığım yer olduğu için. hepsi 500 lira tuttu.

inanmıyorum ya süpermiş dilsa senle irtibatı koparmayalım:))))))))))))))))))))))))))))))
bitanecik ozzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dilşadcım güle güle kullan canım.ben artık almıyorum.borç içindeyim çünkü :D bi kısmı hediye gelir zaten.olursa eksik sora alırız

ıyyyyyyyyyyyyyyy benimki deli etti beni.davetiyeye bakacaktıtk ya.bindim arabaya surat beş karış.olay şu.babası buna demişki gidip seçelim davetiyeyi bastıralım.bunlar birlikte çalışıyor.gün içinde zor oluyor çıkıp beni alması fln nese.sora ben de dedim ki ya ben görmeden olur mu dedim.şöle yapın dedim.gidin siz 2 3 tane seçin zevkinize göre ben de içlerinden birini seçim.düşünün yani iyi niyetimi.nese sora bugün gene demiş babası o da ben özlemi alim de o görsün demiş.çünküüüüüüüüüü davetiyecilerde öle örenk alıp çıkaramıyomssun meğersem.aldı beni bindim arabay bi surat.ne vardı buna da sen karar vermesen.alt tarafı davetiye.insanlar bakıp atacak.3 kuruşluk davetiye için haldır haldır buraya geldim.bi de trafik sıkışıkmış heralde.nese diyorum içimden oruçlu zaten susayım.nese indik daveticiyede içeride iyiydi fln.nese seçtik bişi.adet konuşuluyor.o kız tarafına 50 dedi.ben de deidm ki 50 az .75 hesapladık diyorum.bu 50 50 diyo daha adama.
kızlar bunların aile çok kalabalık düğün yerinde de çok kişi olursa fiyat baya kabarıyo ortayı bulalım dedik.onlar da fedakarlık yapıyo biz de.ama onların istediği davetiye kaç diim ben size 200 :S:S:S:S
düşünün yaaaa ben 75istedim diye şaşırdı.neymiş efendim onların 200 i de gelmezmiş zaten.falanmış flanmış.ay bi sinirlendim.nese işte tartışarak ayrıldık en son.gıcık oldum gıcıkkkkkkkkkkkkkkkk

canım bende her şeyi almaktan yana değilim çaycı ve kettle almadım mesela. size 50 davetiye nasıl yetecek canım ya bizimkini nişanlım kendi yapıp basacak biz 350 davetiye istedik 250 de kendilerine basacak.

ya düğün üstü böle şeyler olur be ozzzy ama harbiden gıcık bir durum heeee

ayyyyyyyyy düşününce bile gıcık oldummmmmmm.ya bize yetiyo ya işte 150 kişi fln ama.uyuz zaten bizimkiler onların yanında bi avuç kalacak ben sanki onlarla eşit mi istiyorum bi de bana ablalarını örnek gösteriyo kız tarafı düğünde birinci derece yakınları çağırırımış adet öleymiş.ben de deidmki senin ablalarını örnek gösterme sizin aynı köylüyle evlenmiş ablanlar dedim.iki tarafın tanıdıkları aynıymış yani dedim.
bunların totalde 350 kişi fln gelecek heralde.ama adama bana hala surat yapıyooooo yaaaa.ay yarısı bile değil.bi de böle hesap yapan bi insan deildi.diyorum ailesi bişiler diyo heralde.yer sıkıntısı var kabul ama napim siz çağırmayın o zaman biz zaten azız dedim en son orda koptuk zaten :D

ya öle saçmalılmı olur canım ala ala istediğimi çağırırım ala ala ya sinir oldum heee

:) bizim düğün bin beş yüz civarı olacak o yüzden çok davetiye olması normal yani sende bi 100 davetiye al canım ne olur ne olmaz. sonra küslük çıkıyor ona verdin bana vermedin davetiye diye.

alalala tutmayın beniiiiiiiii :D cidden kızlar ben de sinirliyim ama işte sakin olmaya çalışıyorum.
dilşad cım siizin de maşallahıınız varmış :D

kızlar bugün alış verişe gittim bikaç parça bişe aldım yine dayanamadım görünce

bi kaç parça dediğin maşallah çeyizin yarısını tamamlamışsın canım
güle güle eskit hepsini
bi de bişey sorucam aldığın mikrodalga ankastre olmuyor dimi?
çok uygun almışsın kıskandım bayanssulusmile

dilşadcım güle güle kullan canım.ben artık almıyorum.borç içindeyim çünkü :D bi kısmı hediye gelir zaten.olursa eksik sora alırız

ıyyyyyyyyyyyyyyy benimki deli etti beni.davetiyeye bakacaktıtk ya.bindim arabaya surat beş karış.olay şu.babası buna demişki gidip seçelim davetiyeyi bastıralım.bunlar birlikte çalışıyor.gün içinde zor oluyor çıkıp beni alması fln nese.sora ben de dedim ki ya ben görmeden olur mu dedim.şöle yapın dedim.gidin siz 2 3 tane seçin zevkinize göre ben de içlerinden birini seçim.düşünün yani iyi niyetimi.nese sora bugün gene demiş babası o da ben özlemi alim de o görsün demiş.çünküüüüüüüüüü davetiyecilerde öle örenk alıp çıkaramıyomssun meğersem.aldı beni bindim arabay bi surat.ne vardı buna da sen karar vermesen.alt tarafı davetiye.insanlar bakıp atacak.3 kuruşluk davetiye için haldır haldır buraya geldim.bi de trafik sıkışıkmış heralde.nese diyorum içimden oruçlu zaten susayım.nese indik daveticiyede içeride iyiydi fln.nese seçtik bişi.adet konuşuluyor.o kız tarafına 50 dedi.ben de deidm ki 50 az .75 hesapladık diyorum.bu 50 50 diyo daha adama.
kızlar bunların aile çok kalabalık düğün yerinde de çok kişi olursa fiyat baya kabarıyo ortayı bulalım dedik.onlar da fedakarlık yapıyo biz de.ama onların istediği davetiye kaç diim ben size 200 :S:S:S:S
düşünün yaaaa ben 75istedim diye şaşırdı.neymiş efendim onların 200 i de gelmezmiş zaten.falanmış flanmış.ay bi sinirlendim.nese işte tartışarak ayrıldık en son.gıcık oldum gıcıkkkkkkkkkkkkkkkk

gerçekten can sıkıcı bi durum olmuş canım seninki ama sanırım senin iyi niyetini suistimal durumuna geçmişler kafamçokkarıştı
zaten hep böyle olur ne kadar anlayış iyi niyet gösterirsen karşı taraf üstüne gelir ne kadar cadılık yaparsan o kadar anlayışlı olurlar:mymeka:

tutmuyoz zaten seni ozzy dilsadın dediği gibi sen 100 ol ne olur e olmaz insan o telaşta unuttukları çok oluyo

bi kaç parça dediğin maşallah çeyizin yarısını tamamlamışsın canım
güle güle eskit hepsini
bi de bişey sorucam aldığın mikrodalga ankastre olmuyor dimi?
çok uygun almışsın kıskandım bayanssulusmile

gerçekten can sıkıcı bi durum olmuş canım seninki ama sanırım senin iyi niyetini suistimal durumuna geçmişler kafamçokkarıştı
zaten hep böyle olur ne kadar anlayış iyi niyet gösterirsen karşı taraf üstüne gelir ne kadar cadılık yaparsan o kadar anlayışlı olurlar:mymeka:

canım ankastre oluyor mu sormadım söylemediler de :) benm mutfağım ankastre değil zaten o yüzden aklıma bile gelmedi. uygun oldu çok :)

meltemcim doru diosun bu durumlarda cadı olmak lazım.en başta diyeydim ben bilmem siz ne kdr davet eedecekseniz biz de o kdr ederiz bak bakalım böle oluo muydu?ama iişte ben de kalabalık istemediğimden böle minimumda tuttum.ama başıma gelen bakın.bi de azar yiyorum

Back