2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya salla gitsin be ozzy sen 100 al davetiyeyi bir gün surat asar 2 gün boşver:)

ya ztn cnm baktım yetmiyo fazla alırım.yapacak bişi yok.hamama giren terler.onlar kavgayı göze alıyorsa kusura bakmasın bn ve ailemde alır.alttan alıourz diye ezik yaptılar ha

ay alemsin heee ezik diyo:))))))))))))))))9
valla ozzy hala aynı hafta sonu msj laştık özür falan diledi askere gidicem diye tutturdu geçen hafta beni suçlu hissetiricek ya aklı sıra ya para biriktiriyo gelecek için o yüzden askerliği uzatıyodu şimdi ayrılınca askere gidicem falan dedi benim kal falan dememei bekledi herhalde bende git dedim:) zaten gidiceksin eninde sonunda bir kaç ay sonra dedim nişan yapıcaktık eylülde yani istemeye geliceklerdi nişann yapıcaz ya falan dedi bende kusura bakma ben şu durumda nişan yapmaktan vazgeçtim sağlıklı olmaz sen askerliğini yap gel dedim ondan sonra dedim diyo ben nişan yapmadan askere gitmem diyo bu seferde gözü arkada kalırmış inan şu an onla konuşmak bile istemiyorum beni o kadar kırdıki ne bilim karışığım

offff offfffffffffff bu erkekler her işi zorlaştırma konusunda uzman.
tatlışkom senn kafan karışıksa bırak onu kendine bile faydan olmaz zaten.en iyisi aslında gerçekten askere gitmesi.6 ay sora sakince düşünmüş olursunuz ama.hayırlısı olsun bebişimmm

anlamıyoki bir anlasa ben şimdi dedim sağlıklı gelmiyo bu kadar gerginlik varken askere git gel sonra yaparız cdedim yok diyo hemen yalnış anlıyo yaaa hemen yaa anlamıyo beni deli olcam

ıyyyyyyyyyyy kıt kafa bunlar çünkü zuzucum.yüce Allah ım bunları yaratırken kendi kafalarında kurup ona inanma kısmını bunlara çok vermiş.
kafalarında kuruyorlar bi de buna inanıyorlar bi de üstüne kendilerine hak verip kavga ediyorlar ya gülelim mi ağlayalım mı

ay sorma ya ozzy ben deliricem böyle yaptıkça soğuyorum herşeyden anlam çıkartıyo ya facede klip paylaşıyorum hemen anlam çıkartıyo o şarkının sözlerinden ....nişan eylülde düşünyordum ama böyle olunca şimdi sağlıklı bulmuyorum ilerisini bilemem gerçide güzel güzel anlatıyorum hemen sinirleniyo fevri hareketler çocuk gibi böyle var ya kendimi camdan atasım geliyo sinirimden

erkekler geç olgnlaşır derlerdi de anlamazdım ben.ya ne kdr doğruymuş.her lafan bişi çıkarırlar gerçekten.
canım bnm sen gene sakince güzelce annat.napacan seviosan böle yapıcan.ama anlamıyosa ya ipleri koparıcaksın anlıcak durumun ciddiyetini ya da böle bizim gibi çocukca kavgalarla devam edeceksiniz

sizindemi böyle ozzy ya çocukca davranıyomu çok bilmiyorum ya sinir oluyorum ya olgun değil bazen çilden çıkartıyo beni

zuzucummm kızlar ben çıkıyorum yarın grşrz artıkın bu laptop çok ısındı patlayacak şimdi biraz kapatayım da kendine gelsin

doğuştan cadı değilsen pek olamazsın da zaten canım
ben şahsen beceremem bi de üstüne yüzüme gözüme bulaştırırım sempatiksalakcinni

canım ankastre oluyor mu sormadım söylemediler de :) benm mutfağım ankastre değil zaten o yüzden aklıma bile gelmedi. uygun oldu çok :)

modelini biliyorsan yazarmısın canımcım bi bakayım oluyormuymuş olmuyormuymuş :))

ya salla gitsin be ozzy sen 100 al davetiyeyi bir gün surat asar 2 gün boşver:)

hahahah çok iyi ya 1gün asar 2 gün asar boşver :roflol:
3.gün de zaten surat asacak başka bişey bulursunuz -tatlicadiarzu-

aynen ozzy benim laptopta dizimi ısıttı valla geçen beni kablo çarptı yaa:)))))))))))))))))) bende çıkıyorum şeker yarın konuşuruz ozzy çok öptüm gel yarın taamamı

sizindemi böyle ozzy ya çocukca davranıyomu çok bilmiyorum ya sinir oluyorum ya olgun değil bazen çilden çıkartıyo beni

ay şuna da yanıt vereyim vermesseem çatlarım davranmaz mı cnm yaaaa.böle diyorum bazen kız olan sen misin ben miyim?naz kapris tam çocuk oluyr bazen.inanılmaz şeylere takılıyor.ben artık alıştım ööle durumlarda üstüne gitmiyorum cevap bile vermiyprum kendimi bile savunmuyırum.yoksa uzıcak da uzıcak.
artık konuları uzatmıyor ama o huyu ii oldu.konu kendiliğinden kapanıyor.
bence sen de cavp verip kendini yorma bırak kursun kafasında.sora yavaş yavaş kapatıyorlar konuyu

yok anam nerde kapatma taciz ediyo resmen sözleriyle bende sinirli bir yapıdayım ağzıma geleni sayıyorum:))))))))))
hadi çıkak ozzzzyyyymmmmm

gelmem mi zuzucummmmm.
gelirim tabi.aman dikkat kabloya bu arada.ciddi zarar verir kzıımmmm dikkat et.
öptüm kızlar siziiiiiiiii

meltem cim doğuştan cadı değilim bu konularda ben de maalesef.napalım.kader
öptüm tekradan herkesi ayy çıkamadımm.ama çıkıyorum yoksa yanacak pc

damla ,bol,meltemre,miss ,rüzgar iii akşamlar
ozzy öptüm seni muck muck ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…