Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veririm guzelim bi ara..ben de senden almak isterim sen bu konuda oldukca iyisin sanirim..yerimseniben
kızlar tariflerden benide mahrum bırakmayınnnnn olumunekankayizsmile
iyiyz sen nasılsın? bu sıcaklarda biraz zor oluyor tabii ev yerleştirmek allah kolaylıklar versin cnm opuyorumnanaktankızlar nasılsınız? öldüm yorgunluktan... sabahtan beri evdeyim cem'in kıyafetlerini yerleştiriyordum...
sizler nasılsınız neler yapıosunuz?
iyiyz sen nasılsın? bu sıcaklarda biraz zor oluyor tabii ev yerleştirmek allah kolaylıklar versin cnm opuyorumnanaktan
düğünden sonra çoookkk misafirim olucak değişik tarifler lazım guclubacismile
ah cnm maalesef bu işler yanlız oluyormuş anladım bende tüm evin temizliğini ve yerleştrmesini yaptım yanlız başıma mafoldumben ama aynen aşkımız için teselli bu olmalı zemuszemussorma tatlım ya sağolsun kayınvalidem hiç bi işe elini sürmediğinden öğlen 12 den beri tek başıma cem in kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim... sinirimden deli olcam şimdi... neyse herşey aşkımız için biliyorum ve bu yüzden susuyorum
hımm öylemi cnm bilmiyordum bakevet canım haklısın ben bu forumdan yararlanıyorum gerçekten iyi tarifler var özellikle libyana süper hatta bloğu var hep takip ediyorum
ah cnm maalesef bu işler yanlız oluyormuş anladım bende tüm evin temizliğini ve yerleştrmesini yaptım yanlız başıma mafoldumben ama aynen aşkımız için teselli bu olmalı zemuszemus
teşekkür ettim cnm opuyorumnanaktan
sorma tatlım ya sağolsun kayınvalidem hiç bi işe elini sürmediğinden öğlen 12 den beri tek başıma cem in kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim... sinirimden deli olcam şimdi... neyse herşey aşkımız için biliyorum ve bu yüzden susuyorum
teşekkür ettim cnm opuyorumnanaktan
zamana yayarak yaptım cnm arada arkadaşlarım uğradı falan bi şekilde bitti işteyaa canım ciddi misin nasıl yaptın?
ben kuzenime yardım ettim öldüm valla bide 3 kişiydik hatta bazen 4
bravo valla
Kızlar nasılsınız?