tarif aramadan önce bi soru annem bana peçete ucuna dantel örmüş onu sardırcaz flan bende peçete halkası yapmak istiyorum ya da fiyatını bilen varmı daha mı pahalıya gelir?uğraşmaya değer mi?burda bi arkadaş yapmış işte bakın http://www.kadinlarkulubu.com/ev-tekstili-mefrusat/342314-el-emegim-pecete-halkalarim.html
yapmalı mıyım?
ya benim bi tane de sirkeli tuzlu kuru pastam var çok güzel oluyo tadı ama dün sirke kalmamış bende bundan yaptım oda çok güzel oluyo yaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim tarifin aynısı işte dediğim sirkeli bu
kizlar tarif mi veriyosunuz birbirinize..Ben de az once galeta unlu tatli yaptim attim dolaba..aklinialirimsmilebir çay bardağı yoğurt ,bir çay bardağı sıvıyağ
bir çay kaşığı tuz,bir tatlı kaşığı şeker alabildiğinde un istersen göz kararı mahlepte koyabilirsin....ama çok yapmak istersen miktarı fazlalaştırırsın..sonra yoğur işte bu kadar üzerine yumurta sarısı çörek otu
kizlar tarif mi veriyosunuz birbirinize..Ben de az once galeta unlu tatli yaptim attim dolaba..aklinialirimsmile
bence kurabiyelerden birini çıkar istersen kelebekli kurabiyeyi çıkar marmelatlı güzel olur diye düşünüyorum diğerleri güzel
tarif aramadan önce bi soru annem bana peçete ucuna dantel örmüş onu sardırcaz flan bende peçete halkası yapmak istiyorum ya da fiyatını bilen varmı daha mı pahalıya gelir?uğraşmaya değer mi?burda bi arkadaş yapmış işte bakın http://www.kadinlarkulubu.com/ev-tekstili-mefrusat/342314-el-emegim-pecete-halkalarim.html
yapmalı mıyım?
doyar tabi ben çıkıyorum canım akşam sana bir kaç tane eklerim olurmu
veririm guzelim bi ara..ben de senden almak isterim sen bu konuda oldukca iyisin sanirim..yerimsenibenyaa nasıl galeta unlu adı ne missim tarifi ve resmi beklerizz opuyorumnanaktan
akşam sana bir kaç tane atarım tarif jean istermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?