2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

güle güle kullan canım :))

güle güle kullan :))

ya ne güzel bense ne aldıysam hep kazık yedim ya alıyorum ertesi gün başka yerde görüyorum daha ucuz sinir oluyorum yani bi bana rastgelmemiş şöyle uygun fiyatlar.

Hayırlı olsun canım biz de saatimizi aldık kelebeklii

çok güzelmiş iyi günlerde kullanın

güle güle kullan canım :))
teşekkür ederim pericimm
ya ne güzel bense ne aldıysam hep kazık yedim ya alıyorum ertesi gün başka yerde görüyorum daha ucuz sinir oluyorum yani bi bana rastgelmemiş şöyle uygun fiyatlar.
çok dollaşıyorum canım ben. nerede indirim var bakıp araştırıyorum.
Hayırlı olsun canım biz de saatimizi aldık kelebeklii

güle güle kullan şeker. ben de bayılıyorum bunlara. evimizi yerleştirdikten sonra alacağım

bu saatten bende aldım canım hatta pazar günü duvardaki yerini aldı küçük odamıza taktık :)) güle güle kullanalım ikimizde :))

evt bende beğeniyorum bu saatleri güle güle kullanın kızlar bende istiyorum ama fiyatlar tuzluydu biraz ne kadar aldınız?

kızlar çok baktım bu saatten gg den aldık kuzenle kargo vs 35 e mi ne gelmiştii :)) indirimi yakaladık,, salonum kum beji duvar göstermez diye takmadık, ufak odam daha koyu pembe tonlarda oraya taktık güzel olduu :)) ebatlarıda güzel koskocaman değil küçükde değilll yeterlii :)) salona daha farklı bişi istiyorum bakalımm :))

bu saatler bazı sitelerde gerçekten çok pahalıydı 119 TL mi neydi, kuzen beni uyarmasa alıcaktım iyiki o kadar para vermemişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…