Güle güle kullan tatlım.
yağdanlık - sirkelik mudodan almıştık canım. çerzlikleri de bandırma dönüşü dinlenme yerlerinde bi seramik mağazası vardı açılış fiyatına çok güzzel kampanyalar yapmıştı. oradan almıştık - kahvaltı takımı - günlük yemek tabakları-salata kaseleri hepsini arabaya yükleyip gelmiştik.
:lepi: bu arada dün çay bardağı aldım bi onu almamışız annemin aklına geldi, takım var ama günlük için 6 tane ince belli kaptım hemen :)) delikafaduldeniş çıkışı eve giderken iftarada çoktu daha sersem gibiydim ama uğramadan geçemediğim bir mağaza var tam bizlik :)) bide ordan tv ünitesine kırmızı bi obje aldım :))
yağdanlık - sirkelik mudodan almıştık canım. çerzlikleri de bandırma dönüşü dinlenme yerlerinde bi seramik mağazası vardı açılış fiyatına çok güzzel kampanyalar yapmıştı. oradan almıştık - kahvaltı takımı - günlük yemek tabakları-salata kaseleri hepsini arabaya yükleyip gelmiştik.
:lepi: bu arada dün çay bardağı aldım bi onu almamışız annemin aklına geldi, takım var ama günlük için 6 tane ince belli kaptım hemen :)) delikafaduldeniş çıkışı eve giderken iftarada çoktu daha sersem gibiydim ama uğramadan geçemediğim bir mağaza var tam bizlik :)) bide ordan tv ünitesine kırmızı bi obje aldım :))
hayırlı olsun canım biz de saatimizi aldık kelebeklii
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2947/dekoratif-ayna-kelebek-duvar-saat__29475753_6.jpg[/ımg]
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2947/dekoratif-ayna-kelebek-duvar-saat__29475753_1.jpg[/ımg]
teşekkür ederim pericimmgüle güle kullan canım :))
çok dollaşıyorum canım ben. nerede indirim var bakıp araştırıyorum.ya ne güzel bense ne aldıysam hep kazık yedim ya alıyorum ertesi gün başka yerde görüyorum daha ucuz sinir oluyorum yani bi bana rastgelmemiş şöyle uygun fiyatlar.
güle güle kullan şeker. ben de bayılıyorum bunlara. evimizi yerleştirdikten sonra alacağımHayırlı olsun canım biz de saatimizi aldık kelebeklii
bu saatten bende aldım canım hatta pazar günü duvardaki yerini aldı küçük odamıza taktık :)) güle güle kullanalım ikimizde :))
bu saatten bende aldım canım hatta pazar günü duvardaki yerini aldı küçük odamıza taktık :)) güle güle kullanalım ikimizde :))
evt bende beğeniyorum bu saatleri güle güle kullanın kızlar bende istiyorum ama fiyatlar tuzluydu biraz ne kadar aldınız?
ebatları nasıl canım salona da konulabilir mi bir de ücretini yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?