2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bu saatten bende aldım canım hatta pazar günü duvardaki yerini aldı küçük odamıza taktık :)) güle güle kullanalım ikimizde :))

dayanamadım aldım şeker. 17 tl ye g. gidiyordan kaydirigubbakcemile3

iyi yaptın tatlım, hatta bide sticker hediyesi çıkmıştı içinden wc için sifon yerine yapıştırdım :roflol:
oo iyiymiş zemuszemus
hayırlı olsuun canıımm
teşekkür edrim canım
Aaa çok uyguna almışsın tatlım. Güle güle kullan. Benim evim de kum beji, acaba böyle bir saat gitmez mi ki?

evet uygun fiyat iyi oldu şeker. şekerlerden biri o renge gitmediğini yazmıştı canım kaydirigubbakcemile

Merhaba kızlaar, yeni alınan eşyalarınız hayırlı olsunzemuszemus Ben geçen haftasonu Denizliden tüm kalan çeyizlerimi topladım geldim. Kısmetse onları yerleştireceğiz cmt. günü. Koca koca battaniyeler yorganlar, hepsini vakumlu torbalarla getirdik yoksa mümkün değil sığmazdı. Eksik gedik ne varsa tamamlandı. Dün bulaşık mak., mini fırın, set üstü ocağımı da aldık. Tek eksik halılarımız (salon, antre ve küçük oda için) ve de dekoratif malzemeler kaldı. Onları evlenince almayı planlıyorum zaten. Ama zaman ilerledikçe çoook yorucu olmaya başladı napıcaz bilmiyorum. Bi de ramazan, oruç derken iyice zorlanıcaz bu ayeyvahedigeldismile

hayırlı olsun canım. evet gün yaklaştıkça yorgunluğumuz da artmaya başladı. biraz daha sabır şeker
Evet canııma.s.

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…