bu saatten bende aldım canım hatta pazar günü duvardaki yerini aldı küçük odamıza taktık :)) güle güle kullanalım ikimizde :))
kızlar çok baktım bu saatten gg den aldık kuzenle kargo vs 35 e mi ne gelmiştii :)) indirimi yakaladık,, salonum kum beji duvar göstermez diye takmadık, ufak odam daha koyu pembe tonlarda oraya taktık güzel olduu :)) ebatlarıda güzel koskocaman değil küçükde değilll yeterlii :)) salona daha farklı bişi istiyorum bakalımm :))
dayanamadım aldım şeker. 17 tl ye g. gidiyordan kaydirigubbakcemile3
iyi yaptın tatlım, hatta bide sticker hediyesi çıkmıştı içinden wc için sifon yerine yapıştırdım :roflol:
oo iyiymiş zemuszemusiyi yaptın tatlım, hatta bide sticker hediyesi çıkmıştı içinden wc için sifon yerine yapıştırdım :roflol:
teşekkür edrim canımhayırlı olsuun canıımm
Aaa çok uyguna almışsın tatlım. Güle güle kullan. Benim evim de kum beji, acaba böyle bir saat gitmez mi ki?
Aaa çok uyguna almışsın tatlım. Güle güle kullan. Benim evim de kum beji, acaba böyle bir saat gitmez mi ki?
slm cicişler
canım ben de 19 a aldım kargoyla 23 oldu..Benım evimin rengi de keten beji
23 tlye canım
canım ben de 19 a aldım kargoyla 23 oldu..Benım evimin rengi de keten beji
slm cicişler
kargo ücretini teslimatta mı veriyorsun canım
hayırlı olsun canım. evet gün yaklaştıkça yorgunluğumuz da artmaya başladı. biraz daha sabır şekerMerhaba kızlaar, yeni alınan eşyalarınız hayırlı olsunzemuszemus Ben geçen haftasonu Denizliden tüm kalan çeyizlerimi topladım geldim. Kısmetse onları yerleştireceğiz cmt. günü. Koca koca battaniyeler yorganlar, hepsini vakumlu torbalarla getirdik yoksa mümkün değil sığmazdı. Eksik gedik ne varsa tamamlandı. Dün bulaşık mak., mini fırın, set üstü ocağımı da aldık. Tek eksik halılarımız (salon, antre ve küçük oda için) ve de dekoratif malzemeler kaldı. Onları evlenince almayı planlıyorum zaten. Ama zaman ilerledikçe çoook yorucu olmaya başladı napıcaz bilmiyorum. Bi de ramazan, oruç derken iyice zorlanıcaz bu ayeyvahedigeldismile
Evet canııma.s.
ya çok ucuzmuş gerçekten ben bakmıştım çok yüksekti fiyatlar ne zaman aldınız canım?
hoşbuldum cicişler nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?