Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa valla kızlar ramazanda hiç bişi anlamıyacağız heraldeee
ben de eksiklerimin listesini yaptım ,ramazanda çıkıp hiç gezilmiyo hemen susuyor insan..
Zaman çabuk geçiyor ,şikayetim yook opuyorumnanaktansırnaşık şey
valla cnm bunun en büyüğü 500 ml. hani annemler falan verir diye 2 ten alim diyorum.
yağdanlık-çerezlik aldınımız peki kızlar??
Günaydın şekerler,ne güzel hemen hemen herkes burda..
Ya yazdıklarınıza baktım da benim de bir sürü eksiğim var ıvır zıvır kızlar ya. Keşke biraz daha zamanım olsa, ramazanda da dışarı çıkmak zor.
günaydın cnm hg.. ıvır zıvır eksikler bitmez zaten cnm, ramazanda zor gerçekten ama gidilecek yerler klimalı olmalı, bide regli günümüzde gezmemiz lazımmm :))vereliniortak
aslında bende yağlık sirkelik aldım masanın üzeri için ama hani ocağın yanında kolayda olsun diye sadece bi tane büyük yağdanlık alacam.ama çerezlik almadım ayrı acaba gerek olurmu ya??
aslında bende yağlık sirkelik aldım masanın üzeri için ama hani ocağın yanında kolayda olsun diye sadece bi tane büyük yağdanlık alacam.ama çerezlik almadım ayrı acaba gerek olurmu ya??
günaydın canımmgünaydın kızlar
günaydınnnnnnn:)))
canım az kaldı biraz daha dayanının bak yavaş yavaş bitiriyosunuz :)))çok güzel olucak bitince
evet canım güzel diyorsun da vücut direncim çok düştü artık. takviye almayı düşünüyorum. düğünüme yorgun - bitkin bir halde girmeyi hiiç düşünmüyorum
günaydın canım :))) sen nasılsın
günaydın kızlarrr :)
günaydın canımm
kızlar dün migrosa uğramıştım. folyo - strech film - buzdolabı poşeti 3 ü bir arada 5 tl.
oradan d adaha önce büyük kavanozlar almıştım. bakliyat koymak için. tanesi 3,5 tl ydi ayrıca 1 alana 1 tane de bedavaydı.
takipteyiimm zemuszemus
günaydın cnm hg.. ıvır zıvır eksikler bitmez zaten cnm, ramazanda zor gerçekten ama gidilecek yerler klimalı olmalı, bide regli günümüzde gezmemiz lazımmm :))vereliniortak
Kesinlikle haklısın canımolumunekankayizsmile
valla cnm bunun en büyüğü 500 ml. hani annemler falan verir diye 2 ten alim diyorum.
yağdanlık-çerezlik aldınımız peki kızlar??
:lepi: bu arada dün çay bardağı aldım bi onu almamışız annemin aklına geldi, takım var ama günlük için 6 tane ince belli kaptım hemen :)) delikafaduldeniş çıkışı eve giderken iftarada çoktu daha sersem gibiydim ama uğramadan geçemediğim bir mağaza var tam bizlik :)) bide ordan tv ünitesine kırmızı bi obje aldım :))