2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

benimde bir sürü eksiğim var yaa bunları eklediğin iyi oldu heaven bunlarıda ekleyeyim listeyeakannehir

benim daha 51 günüm vaarr geçsin zaman istiorum bir yandan bir yandan da ailemden ayrı eve gidicem die üzülüp geçmesin istiorum bilemiorum valla yaa
orası da ayrı bir durum canım ama sonunda mutlu bir yuvaya kavuşacağız. hem ağlarız hem gideriz :))

:1hug:canım üzülmeee... gerçi sen kendine bak desene kelin ilacı olsa misali :2:

opuyorumnanaktan

kızlar yaa benimle birlikte birçok kişinin aynı duyguları yaşaması ne güzellll :)) yaşasın Eylül & Ekim gelinleri :))

günaydınnn kızlarrr
günaydınnnnnnn:)))

canım az kaldı biraz daha dayanının bak yavaş yavaş bitiriyosunuz :)))çok güzel olucak bitince

bugun davetıye secmeye cıkıcam cnmm onun dısında gelınlık işi var işte baskada bişi yok onumuzdekı hafta vize işlerine baslıcazz

yaa vizeyede başlıyosun artık yavaş yavaş gideceksinn :))))))
Günaydın kızlar....

nasılsınız?
günaydın canım :))) sen nasılsın

günaydın kızlar hepinize.. :))
günaydınnn :))

günaydın kıslar dilşadcım evin ve gelinliin hepsi çok güzel güle güle kullan hayatım offff kıslar ben bugün sersem gibiim başım dönüp duruor kafamı koyup uyuyasım varyaaa
yorgunluk sıcak ve orucun etkisi vardır canım geçmiş olsun :)

günaydın fıstıklar bugün nasılsınız bakalım??
günaydınnnn bol

günaydın kızlar
günaydınn dilek

canım ben hafta sonu buna benzer 6 kavonoz aldım un şeker falan koyarım diye benim hoşuma gitti valla :))))))

günaydınlar
bol o koyduğun kavanozları çok beğeniyorum canım
ama eğerk şuan reçeli sen yPMIOSAn almaya gerek yok
çünküm hazır reçeller zaten kavanozda oluo:))

heaven o listede bi cımbız eksiğim va okdar
evimin cımbızı yok :)

lepim hg günaydınn :)) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…