35 günüm kalmışş şekerlerr
bayram tatilinde kıbrıstayım onu da saymazsam tam 1 ayım varrr
mafoldumben
evet ya cidden bitmior benim aklıma gelenleri yazaım bakın belki sizin de eksiktir aklınıza gelmeyen bişi çıkar;
1-)çamaşır kirli sepeti
2-)misafir ve ev terliği
3-)çay tepsileri
4-)limon sıkacağı
5-)masa örtüsü ve runner
6-)mutfak masası
7-)dekorasyon için aksesuarlar
banyoya tuvalet kağıdı ve havlu askısı
9-)mutfağa peçete askısı
10-)tırnak makası,makas,iğne iplik seti,cımbız
aklıma gelenler bunlar kıslar
orası da ayrı bir durum canım ama sonunda mutlu bir yuvaya kavuşacağız. hem ağlarız hem gideriz :))benim daha 51 günüm vaarr geçsin zaman istiorum bir yandan bir yandan da ailemden ayrı eve gidicem die üzülüp geçmesin istiorum bilemiorum valla yaa
:1hug:canım üzülmeee... gerçi sen kendine bak desene kelin ilacı olsa misali :2:
günaydınnnnnnn:)))günaydınnn kızlarrr
canım az kaldı biraz daha dayanının bak yavaş yavaş bitiriyosunuz :)))çok güzel olucak bitinceiyiyim canım. şu 2 gündür hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorum artık çok yoruldum sanırım.
bugün perdelerimiz takılıyor. pazartesi beyaz eşyalar - perşembeye de mobilyalarımız gelecek.
senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım?
bugun davetıye secmeye cıkıcam cnmm onun dısında gelınlık işi var işte baskada bişi yok onumuzdekı hafta vize işlerine baslıcazz
günaydın canım :))) sen nasılsınGünaydın kızlar....
nasılsınız?
günaydınnn :))günaydın kızlar hepinize.. :))
yorgunluk sıcak ve orucun etkisi vardır canım geçmiş olsun :)günaydın kıslar dilşadcım evin ve gelinliin hepsi çok güzel güle güle kullan hayatım offff kıslar ben bugün sersem gibiim başım dönüp duruor kafamı koyup uyuyasım varyaaa
günaydınnnn bolgünaydın fıstıklar bugün nasılsınız bakalım??
günaydınn dilekgünaydın kızlar
kızlar reçel kavanozu alan yada almayı düşünen varmı ben karar veremedim yoksa hazır alınan kavanozlardamı kalsa yada 2 tane alim diyorum şunlar nasıl sizcehttp://shop.tantitoni.com.tr/Urun/10398/673/Bormioli-Rocco-012-01-Quattro-kapakli-kavanoz-500ML-(ROC-349750-MQ2).aspx
kızlar reçel kavanozu alan yada almayı düşünen varmı ben karar veremedim yoksa hazır alınan kavanozlardamı kalsa yada 2 tane alim diyorum şunlar nasıl sizceSaklama - Bormioli Rocco 012-01-Quattro kapaklı kavanoz 500ML (ROC 349750 MQ2) - Tantitoni
kızlar reçel kavanozu alan yada almayı düşünen varmı ben karar veremedim yoksa hazır alınan kavanozlardamı kalsa yada 2 tane alim diyorum şunlar nasıl sizceSaklama - Bormioli Rocco 012-01-Quattro kapaklı kavanoz 500ML (ROC 349750 MQ2) - Tantitoni
günaydınlar
bol o koyduğun kavanozları çok beğeniyorum canım
ama eğerk şuan reçeli sen yPMIOSAn almaya gerek yok
çünküm hazır reçeller zaten kavanozda oluo:))
heaven o listede bi cımbız eksiğim va okdar
evimin cımbızı yok :)
güzelmiş canım acaba 1 lt falan varmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?