• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

iyiyim canım. şu 2 gündür hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorum artık çok yoruldum sanırım.
bugün perdelerimiz takılıyor. pazartesi beyaz eşyalar - perşembeye de mobilyalarımız gelecek.
senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım?

bugun davetıye secmeye cıkıcam cnmm onun dısında gelınlık işi var işte baskada bişi yok onumuzdekı hafta vize işlerine baslıcazz

günaydın kıslar dilşadcım evin ve gelinliin hepsi çok güzel güle güle kullan hayatım offff kıslar ben bugün sersem gibiim başım dönüp duruor kafamı koyup uyuyasım varyaaa

gelinler çeyizlik alacaklarınız tamamlandımı benim aklıma hergün bi eksik gelior çıkıp almam gerek ama fırsat bulamıorum bi de ramazanda gezmek işime gelmio hiçç napcam bilmiorum

valla canım eksik bitmiyor o gün gidip mutfak için bişeler aldım baya bi eve geldim daha aklıma bi sürü şey geliyo bitmiyoki hiç:((

evet ya cidden bitmior benim aklıma gelenleri yazaım bakın belki sizin de eksiktir aklınıza gelmeyen bişi çıkar;

1-)çamaşır kirli sepeti
2-)misafir ve ev terliği
3-)çay tepsileri
4-)limon sıkacağı
5-)masa örtüsü ve runner
6-)mutfak masası
7-)dekorasyon için aksesuarlar
8-)banyoya tuvalet kağıdı ve havlu askısı
9-)mutfağa peçete askısı
10-)tırnak makası,makas,iğne iplik seti,cımbız
aklıma gelenler bunlar kıslar

evet ya cidden bitmior benim aklıma gelenleri yazaım bakın belki sizin de eksiktir aklınıza gelmeyen bişi çıkar;

1-)çamaşır kirli sepeti
2-)misafir ve ev terliği
3-)çay tepsileri
4-)limon sıkacağı
5-)masa örtüsü ve runner
6-)mutfak masası
7-)dekorasyon için aksesuarlar
8-)banyoya tuvalet kağıdı ve havlu askısı
9-)mutfağa peçete askısı
10-)tırnak makası,makas,iğne iplik seti,cımbız
aklıma gelenler bunlar kıslar

evt bunların içinde alacaklarım var daha banyo seti almadım sabunluk,diş macunluk vs. o gün bi yerde sordum taşlı falan gayet hoştu 90 tl dedi ama pahalı gibime geldi vazgeçtim.

Back
X