• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlarr burdyımmm susuzluktan bayıldım sanırım ramazanın ılk gunu oldugu için sanırım cok sakın buralar

seker aslında ben bugun oruclu deglım malum özel günler :D annemde uykum bölünmesın die benı sahurda kaldırmamıs bende sabah uyandıgımda hayatta kahvaltı yapmam şöle 1-2 saat gececek evdenden halıyle bişi yemeden cıktım sigara içtim kactımm sımdıde dılım damagım kurudu acıkmadım ama yemekle aram yoktur zaten canım bır suru sey ıster ama hiç yıyemem bı lokma yer bırakırım bıraz mıdem hassastır o yuzden yuklenmem öle bugunde iş yerınde öle ayıp olmasın die ne sigara içtim ne su içtim dudaklarım yapıstı bırbırıne :D

ben burdayım tatlım..
oyy biliyorum canım arada laf atıyosun barii

Çok sıkıcı zaman geçmiyo yaaa :(
evettttttttttttttt

kızlarr burdyımmm susuzluktan bayıldım sanırım ramazanın ılk gunu oldugu için sanırım cok sakın buralar

yavru sen niye su içmiyosunn ki????
buradayım canım memurlar nete bakıyordum puanlar beklenilenden 4-5 puan aşağıda geliyormuş
açılmış mı ki valla ben arkadaşımınkine bakıcaktım benden hayır yok ama onun iyi geçmişti hayırlısı dilek

kız benı yoklar arasınamı gecırdınn hee söle bakımm

evetttttt çünkü sen yoksun bugün burdaaaaaa :oklava:

Back
X