• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slm kızlar ben geldim tekrar:))
mavi pericim bencede gelinlikçilere git onlar sana fikir verirler ben okadara çok baktım netten ama hiç diyemedim işte bu diye sonra oraya gittikten sonra ordaki modellerdende fikir alarak kendimiz bi model yarattık haftasonu son provama gidiecm umarım istedğim gibi olur çook merak ediyorum sende bence artık karar ver:))

slm kızlar ben geldim tekrar:))
mavi pericim bencede gelinlikçilere git onlar sana fikir verirler ben okadara çok baktım netten ama hiç diyemedim işte bu diye sonra oraya gittikten sonra ordaki modellerdende fikir alarak kendimiz bi model yarattık haftasonu son provama gidiecm umarım istedğim gibi olur çook merak ediyorum sende bence artık karar ver:))

hoşgeldin canımm evet karar vereyim diyorum ama beğenemedim olmassa zaten bu hafta sonu gidicem gelinlikçilere canım :)) umarım gelinliğin içine siner

canım verdiğim linke tıkla ve sol taraftaki COLLECCIONES NOVIA 2010 tıkla ordan 68. sayfaya bak bu gelinlik gibi ama biraz daha değişik daha güzel, benim gelinliğim bu böle dikiliyo :)

hoşgeldınn cnmmm
bende bı tane tesadüf eserı gördum hemen fotonun cıktısını aldım elıncıkcıye gıttım altını böe üstünü böle ıstıyorum dedım onlarda cok begendı ben bakmadım hiç modellere kafam daha cok karıscak diye hiç bakmadım simdi bakıorum öle belkı degısık bişi görürüm die

Damla 68. Modele baktım çok güzel canım ben zaten bu gelinliğin altını çok beğendim üstüde çok güzel ama ben basenlerime kadar indiremiceğim için nasıl durucağını bilemedim inşallah senin istediğin gibi olur

Back
X