• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya bırak mum olayı alışılagelmiş bu tabaklara ben kına koyucam ortasınıda mum ama daha güzel süslücem süper olur ilginç bence sende ilginç şeyler yap aynı şeyler olmasın bence

taamam işte aynısı benim tabakla hemen hemen sende böle yap ben yapıcam valla:) bu arada göçmenler sanırım

ay ne güzel ya ben göçmenleri çok seviyorum hep derim malatyalı olmasam kesin göçmen olmak isterdim yaaa o bekarlara verilen kınlarda şalvarlara oyunlarına müziklerine bayılıyorum yaaaa payduşka oyunu oynamaya bayılırım:) kaymaçina tatlısınada:)

ay ne güzel ya ben göçmenleri çok seviyorum hep derim malatyalı olmasam kesin göçmen olmak isterdim yaaa o bekarlara verilen kınlarda şalvarlara oyunlarına müziklerine bayılıyorum yaaaa payduşka oyunu oynamaya bayılırım:) kaymaçina tatlısınada:)

canım müziklerimiz falan çoğu insan tarafından beğenilir ehh sende bayağı biliyosun oyunlarımızı :)) ama dediğin tatlıyı ben bilmiyorum valla :)))

valla hemide nasıl seviyorum ya göçmen olsaydım keşkem): hatta facebookta üyeyim müzik sitesine:) evet oyunları bilirim oynarım ha ha göçmen düğününe giderim göçmen sanarlar karadeniz düüne gider horon teperim karadenizli sanarlar:))))))))))

he valla severim oynamayı ama oryantel hiç sevmem oynamayı halay severim roman severim bide göçmen ayunlarını ay yaaaaaa göçmen olayım bennnnnnnnnnnnn:)

olmaz yaa seninkine ne dicezz çocuk demezmi girdi aklına kızın oyun havalarına kurban gitti diye olmaz valla enişteye yapılmaz :)))))))))))

olur olur kurban olmak istiyorum puhahaaaaaa çilek gidiyo vallah zuzunuz elden:)))))))))))))

olur olur kurban olmak istiyorum puhahaaaaaa çilek gidiyo vallah zuzunuz elden:)))))))))))))

zuzu annem işi gücü bitirdin mi cnm ya
geçen hafta izne çıktım tatil yaptım geldim
şimdi o kdr çok işim var ki :(((
bide düğün hazırlıkları yapıyorum eksikleri alıyorum.
bittim ben vallahi 10 gün işyerimde çok işim var :(
ne miskin oldum ben ya :)

bu arada ben pek oyun bilmiyrm kursa mı yazılsam ne :roflol:

ulen çilek senle meslekler aynı izinlerde aynı olmuş bende geçen hafta izin yaptım geldim:)))))))))))))
aman ya ne işi gücü ortada bişey yok be öçileğim benimkiyle yiyişip duruyoruz bakalım eylülde istemeye gelicekler aman benim tepem atarsa iptal ederim): sürekli kavga ediyoruz bu aralar.....
gel ben sana her havadan öğretirim oyun kaptanlık yaptım ben halk oyunlarında:9 her hava var bende:)

Back
X