delicious tatlım davetiyende nikah şekerinde çok güzel...
sağol canım. sizin düğün ne zamandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delicious tatlım davetiyende nikah şekerinde çok güzel...
sağol canım. sizin düğün ne zamandı
Canım bizim kına 2 ekim cumartesi düğün 4 ekim pazartesi... :1hug:
günaydın kızlar
33 kaldı sekerr![]()
erdem davetiye 50603 e bakabilirsin canımdelicious canım ben göremiyorum davetyeni link atarmısın?
anladım canım. senin biraz daha zamanın varmış, işleri yetiştiremeyeceğim diye korkuyorum ben sempatiksalakcinniCanım bizim kına 2 ekim cumartesi düğün 4 ekim pazartesi... :1hug:
günaydın kızlar
aaa sendemı 11 eylül seker bende 11 eylülde:lepi:
kızlar nikah gunumu sölimm bende sıra almadık daha ama burda öle sıra almaya gerek yok işlemler biter bıtmez hemen kıyılabılıo 27 agustosta nişanlım gelıo 28 agustosta işlemleri yetıstırırsek 28 agustos yetıstıremezsek 29 ağustosto nikahım var
kızlar günaydınnn...
benim banyomun fayansları yarıdan aşağı kahverengi, yarıdan yukarsıda sütlü nescafe renginde, banyo setimi yani paspas setini ne renk almalıyım :S ben aslında kahverengi sevmiyorum koyu kahverengi güzel olur ama sevmediğim için hepten kahverengi olsun istemiyorum, başka renk alırsamda çok karışıkmı olur acama :S hani mai falan gider belki kahverengiye nedersiniz veye başka renk ne olabilir? fikir verin lütfen çok kararsız kaldım :S
günaydın dilekcim bugün pek bi sessiz burası(
kızlar nikah gunumu sölimm bende sıra almadık daha ama burda öle sıra almaya gerek yok işlemler biter bıtmez hemen kıyılabılıo 27 agustosta nişanlım gelıo 28 agustosta işlemleri yetıstırırsek 28 agustos yetıstıremezsek 29 ağustosto nikahım var