2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ay kızlarrr acayıp yogunum ama burdan kopamıorum helak oldum sabahtan beri heryere yetişecem dieee

valla bende enimse ulen kafam döndü bir sürü iş var her kafadan bir ses çıkıyo elemanlar tepemde imdattttttttttttttttttttt daraldım yaaaaaaaaaaaa

yaww valla nedense bi alınganlık var bugün üstümdeee sevgilim yanında olmak istiyorum yaaaaa

oyy cnm kıyamam ama malum özel günlerde insan böle oluo nişanlımla konusurken ne zaman alıganlık yapsam hemen anlıo garıbım askım yıne hastamı oldun dio

valla bende enimse ulen kafam döndü bir sürü iş var her kafadan bir ses çıkıyo elemanlar tepemde imdattttttttttttttttttttt daraldım yaaaaaaaaaaaa

tatlım sorma ya müşteriye senet doldururken bı yandan buraya yetısmeye calısıyorum sımdıde kontrol edıorum rakamlarıkaydirigubbakcemile3 millete fazladan kaptırmayalım

bolcum,gülsecim,mvldas,sirkencim,maviperim,ozzycim,heaven ve soulmatecim napıosunuz bakalım kızlar yoklama yaptımdasositososito

benimde sabah işlerim vardı pek dahil olamadım yemekten geldim şimdide sen napıyosun bakalım aa şu kalan günleri azaltım ben bi:))

ay anam nerde sigara içmek çişe bile gidemedim yawwwww bilg şu an 4 program açık hepsiyle uğraş 10 tane elemanlar uğraş ay deli oldum işleri yetiştirakannehir

benimde sabah işlerim vardı pek dahil olamadım yemekten geldim şimdide sen napıyosun bakalım aa şu kalan günleri azaltım ben bi:))

valla tatlım bende cok yogunumm ama yetısmeye alısıyorum yanımda calısan bı arkadas hay masallah dio hertarafa yetısıon bı yerden eksık kal diekaydirigubbakcemile3
hadi düş bakalım

valla tatlım bende cok yogunumm ama yetısmeye alısıyorum yanımda calısan bı arkadas hay masallah dio hertarafa yetısıon bı yerden eksık kal diekaydirigubbakcemile3
hadi düş bakalım

evt cnm artık son 46 ya girdik seninle:)):teytey:

ay anam nerde sigara içmek çişe bile gidemedim yawwwww bilg şu an 4 program açık hepsiyle uğraş 10 tane elemanlar uğraş ay deli oldum işleri yetiştirakannehir

ya kızım yuru git wc ye şimdi buralarda kacırcan bide senlemı ugrazcazzkaydirigubbakcemile3

ya sorma bazen öyle deli gibi yoğun olduğu zaman inssan kafayı yicek gibi oluyooo

evet evet katılıorum

evt cnm artık son 46 ya girdik seninle:)):teytey:

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus:lepi:

enimsecim elektrikler gidip geliyor arada kapanıyor pc tupper almıştım bir kısmı iş yerindeydi onları topladım kutuladım eve götüreyim artıkdelikafadulden

valla tatlım enimsecim birden karıştı burası telefonlar falan heryerden çalıordu yalnızım da şuanda nereye yetişeceimi şaşırdım bir yandan da bankaya ulaşmaya çalışıordum ayyy çıldırdııım kııııssss delikafadulden

nikah işlemleri dışında tüm hazrlıklarım bitti cnm artık beklemedeyim pzt mobilyalarım ve perdelerim geliyor zemuszemus merak içindeyimm yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…