ay kızlarrr acayıp yogunum ama burdan kopamıorum helak oldum sabahtan beri heryere yetişecem dieee
rica tatlımtamam kuzum anladımm teşekürler
valla bende enimse ulen kafam döndü bir sürü iş var her kafadan bir ses çıkıyo elemanlar tepemde imdattttttttttttttttttttt daraldım yaaaaaaaaaaaa
yoklamaya cvp verim kaydirigubbakcemile3 şükrü herşey yolundaaaa sırnaşık şeybolcum,gülsecim,mvldas,sirkencim,maviperim,ozzycim,heaven ve soulmatecim napıosunuz bakalım kızlar yoklama yaptımdasositososito
yaww valla nedense bi alınganlık var bugün üstümdeee sevgilim yanında olmak istiyorum yaaaaa
valla bende enimse ulen kafam döndü bir sürü iş var her kafadan bir ses çıkıyo elemanlar tepemde imdattttttttttttttttttttt daraldım yaaaaaaaaaaaa
bolcum,gülsecim,mvldas,sirkencim,maviperim,ozzycim,heaven ve soulmatecim napıosunuz bakalım kızlar yoklama yaptımdasositososito
yoklamaya cvp verim kaydirigubbakcemile3 şükrü herşey yolundaaaa sırnaşık şey
benimde sabah işlerim vardı pek dahil olamadım yemekten geldim şimdide sen napıyosun bakalım aa şu kalan günleri azaltım ben bi:))
ay anam nerde sigara içmek çişe bile gidemedim yawwwww bilg şu an 4 program açık hepsiyle uğraş 10 tane elemanlar uğraş ay deli oldum işleri yetiştirakannehir
valla tatlım bende cok yogunumm ama yetısmeye alısıyorum yanımda calısan bı arkadas hay masallah dio hertarafa yetısıon bı yerden eksık kal diekaydirigubbakcemile3
hadi düş bakalım
ay anam nerde sigara içmek çişe bile gidemedim yawwwww bilg şu an 4 program açık hepsiyle uğraş 10 tane elemanlar uğraş ay deli oldum işleri yetiştirakannehir
ya sorma bazen öyle deli gibi yoğun olduğu zaman inssan kafayı yicek gibi oluyooo
evt cnm artık son 46 ya girdik seninle:)):teytey:
evt cnm artık son 46 ya girdik seninle:)):teytey:
ne güzell yawww opuyorumnanaktan darısı bizim başımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?