• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

işerim ulen temizlersin sende popişimi emimmmseeeeeeee:))))))))))))))))) ulen bi tavuk burger siparişi verdim salak adam bir türlü anlamadı tlf da diyorum şunları şunları koy adam yüz kere soruyo sonunda avazımın çıktığı kadar bağırdım tek başıma her yerre yetişiyorum sinir tavan yaptı yaaa

enimsecim elektrikler gidip geliyor arada kapanıyor pc tupper almıştım bir kısmı iş yerindeydi onları topladım kutuladım eve götüreyim artıkdelikafadulden

ee tatlım bi zahmet götür çeyizciklerini kalmasın oralarda bişi falan olur

valla tatlım enimsecim birden karıştı burası telefonlar falan heryerden çalıordu yalnızım da şuanda nereye yetişeceimi şaşırdım bir yandan da bankaya ulaşmaya çalışıordum ayyy çıldırdııım kııııssss delikafadulden

:D:D:D sanırım bugun KK üyelerinin genelının işleri yogun off Allahımmmm

ne güzell yawww opuyorumnanaktan darısı bizim başımızaa

amin cnm inş ya sanırım forumun ılk gelınlerınden sayılırız

nikah işlemleri dışında tüm hazrlıklarım bitti cnm artık beklemedeyim pzt mobilyalarım ve perdelerim geliyor zemuszemus merak içindeyimm yawww

oh ohh ne güzel cnm maşallah

Çalışıyorum canım. Biraz işim var bitireyim dönecem

tmm tatlımmm

işerim ulen temizlersin sende popişimi emimmmseeeeeeee:))))))))))))))))) ulen bi tavuk burger siparişi verdim salak adam bir türlü anlamadı tlf da diyorum şunları şunları koy adam yüz kere soruyo sonunda avazımın çıktığı kadar bağırdım tek başıma her yerre yetişiyorum sinir tavan yaptı yaaa

:D:D

buarada kızlar benım evım olmayacak dıodum ya yanı burda olmaycak gereklı esyalarıda nişanlım alıo banada bı tek mutfak malzemelerını almak kalıo gıttıgımde bırlıkte alcaz sonunda evımın fotolarını görcem söledim bı kaç foto cek bana gönder diezemuszemus

yahuuu zuzuu relaks relakss oll boşver takma kafana sen şimdi açsın ee tabi sigarada içmedin ondan bu kadar sinirrr ama relaks:içelim: olll

hmm anlaadıımmm canım tamam thank u şekerim bu cahili bilgilendirdiin için opuyorumnanaktan valla her gün şu kk kızlarından bir şey öğreniorum valla hiç bilmezdim ben böle şeyleri cidden de mesela rustik perdeyi de buradan öğrenmiştim ilk:1:

buarada kızlar benım evım olmayacak dıodum ya yanı burda olmaycak gereklı esyalarıda nişanlım alıo banada bı tek mutfak malzemelerını almak kalıo gıttıgımde bırlıkte alcaz sonunda evımın fotolarını görcem söledim bı kaç foto cek bana gönder diezemuszemus

merakla bekliyoruz resimleri güzelimmm

yahuuu zuzuu relaks relakss oll boşver takma kafana sen şimdi açsın ee tabi sigarada içmedin ondan bu kadar sinirrr ama relaks:içelim: olll

ay yok anam sigara benim kafama vurmaz hiç bir zaman ....çok bunaldım ark izinde bütün iş bana bakıtyo zaten hep bana bakıyo kafamçokkarıştı

Back
X