bolcum,gülsecim,mvldas,sirkencim,maviperim,ozzycim,heaven ve soulmatecim napıosunuz bakalım kızlar yoklama yaptımdasositososito
Çalışıyorum canım. Biraz işim var bitireyim dönecem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bolcum,gülsecim,mvldas,sirkencim,maviperim,ozzycim,heaven ve soulmatecim napıosunuz bakalım kızlar yoklama yaptımdasositososito
enimsecim elektrikler gidip geliyor arada kapanıyor pc tupper almıştım bir kısmı iş yerindeydi onları topladım kutuladım eve götüreyim artıkdelikafadulden
valla tatlım enimsecim birden karıştı burası telefonlar falan heryerden çalıordu yalnızım da şuanda nereye yetişeceimi şaşırdım bir yandan da bankaya ulaşmaya çalışıordum ayyy çıldırdııım kııııssss delikafadulden
enimsecim elektrikler gidip geliyor arada kapanıyor pc tupper almıştım bir kısmı iş yerindeydi onları topladım kutuladım eve götüreyim artıkdelikafadulden
ne güzell yawww opuyorumnanaktan darısı bizim başımızaa
nikah işlemleri dışında tüm hazrlıklarım bitti cnm artık beklemedeyim pzt mobilyalarım ve perdelerim geliyor zemuszemus merak içindeyimm yawww
Çalışıyorum canım. Biraz işim var bitireyim dönecem
işerim ulen temizlersin sende popişimi emimmmseeeeeeee:))))))))))))))))) ulen bi tavuk burger siparişi verdim salak adam bir türlü anlamadı tlf da diyorum şunları şunları koy adam yüz kere soruyo sonunda avazımın çıktığı kadar bağırdım tek başıma her yerre yetişiyorum sinir tavan yaptı yaaa
nikah işlemleri dışında tüm hazrlıklarım bitti cnm artık beklemedeyim pzt mobilyalarım ve perdelerim geliyor zemuszemus merak içindeyimm yawww
tupper çok kullanışlı arkadaşımda var benim bende alsam mı diye düşünüyorummm
tupper ne olaki cahil cüheyla kaldım sanırım benbilmiyorumkismile
ne güzell yawww opuyorumnanaktan darısı bizim başımızaa
işerim ulen temizlersin sende popişimi emimmmseeeeeeee:))))))))))))))))) ulen bi tavuk burger siparişi verdim salak adam bir türlü anlamadı tlf da diyorum şunları şunları koy adam yüz kere soruyo sonunda avazımın çıktığı kadar bağırdım tek başıma her yerre yetişiyorum sinir tavan yaptı yaaa
buarada kızlar benım evım olmayacak dıodum ya yanı burda olmaycak gereklı esyalarıda nişanlım alıo banada bı tek mutfak malzemelerını almak kalıo gıttıgımde bırlıkte alcaz sonunda evımın fotolarını görcem söledim bı kaç foto cek bana gönder diezemuszemus
yahuuu zuzuu relaks relakss oll boşver takma kafana sen şimdi açsın ee tabi sigarada içmedin ondan bu kadar sinirrr ama relaks:içelim: olll
canım evede almıştım kullanıyoruz memnunuz arkadaşlarımdan kullananlarda öneriyorlar birçok şeyini almaya çalıştım
merakla bekliyoruz resimleri güzelimmm
ay yok anam sigara benim kafama vurmaz hiç bir zaman ....çok bunaldım ark izinde bütün iş bana bakıtyo zaten hep bana bakıyo kafamçokkarıştı
gönderirse mutlaka bana da göster emimmmseeee:)