• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

lepiye ve enimseye katılıorum sonuna kadar yaa ayrıca siz evleniceksiniz yuva kuracaksınız her defasında her kavgada bu hale gelirseniz nolucak canım bence bir taraf inatsa dier taraf alttan alıcakki ilişki sürsün üstelik şuan sıkıntılı dönemler benim nişanlım sinir havliyle bana kimi zaman neler dior mesela ama napim biliorumki evlilik stresinden kaynaklanıor çünkü ben de stresliim üstelik böle dönemlerde erkekler daha stresli olur yük onların omuzunda olduu için en güzeli araıp konuşman bitanem yoksa böööle muallakta kalması ii deil çiğdemcim en kısa zamanda çözüme kavuşturun sonra çok geç olmadan daha fazla üzülmeden tamam mı hadi hakkında hayırlısı inş

hay agzını öpiyim senın (tabırı caizse:D) cok dogru söledın cnmmm ya

evet yaa bırakın o bunu dedi sen bunu dediğini yaşamaya bakın yarın ne olucağımızı bilmiyosak neden bu kadar tatsızlık çözülemicek bişe değilki olmassa el ele gidin bi danışmana anlatın uzman bi yardım alın

ay kızlarrr acayıp yogunum ama burdan kopamıorum helak oldum sabahtan beri heryere yetişecem dieee

bolcum,gülsecim,mvldas,sirkencim,maviperim,ozzycim,heaven ve soulmatecim napıosunuz bakalım kızlar yoklama yaptımdasositososito

Back
X