anladım canım. sukut sen kendini nişanlın da seni bildikten sonra güvendikten sonra zar elastik olmuş olmamış neye yarar. Bir de bu boyutunu düşünüp iyice strese sokma kendini.
iyi gaz aldım arıom hemen:))
heaven foto çekeydin yavrum:))
aradım akşam gidiyorum
dedim göğüse takılmıştım hala takık durumdayım gelip bidaha göreyim
iyi dedi gel gör
lepi uğraştırcak hepsini haberleri yok
Cnm kendini haklı seni haksz buluyor galiba yaşanan olaylarda...Bir tarafı seni deli gbi seviyor diğer yanda seni üzerek sessizliğini bozmanı istiyor.Çiğdem erkekler hep kendilrini haklı görür alttan alanın hepp karsındakı olmasını ister.Ama senin ilişkinde fazlasıyla sen zarar gördün.Çok üzüldün düğün öncesi....Seni, hislerini çok iyi anlıyorm.Kızgın , yorgun , kafası karışık ...Kendinde öyle çok eksi yarattın ki...Beynin bırak git derken kalbin hep bir yandan sana keşke diyor.Ah bu keşkeler hiç olmasa hayatmızda...Bu saatten sonra sana nacizane fikrim ileride keşke dememek adına son bir kez daha yüzyüze konusmak...İnan bana yıllarca sevdiğini bir kez görmek kararını daha iyi vermene yardımcı olcaktır cnm.Hakkında hayırlısı olsn ... Sonuc ne olursa olsn hep guçlü hep çok iyimser ol ...
insan da inat organı diye bi organ olaydı başta seninkinin inat organını keser kurtulurduk çiğdem:)
nasıl bir inattır yahu adam hep haklı hep haklı
hakkınızda hayırlısı
herkese günaydın kızlar zuzucum arşivin güzelmıs bazılarını görebıldım çiğdemcim cnm söylemıstım sanırım bence o senden beklıo die hayırlısı olur inşş bence ikiniz bi oturup konusun böle bi karar telefnda ıkı msjla verılcek karar degıl bı oturun karsılıklı artılarınızı eksılerınızı söyleyın eger kararınızda ciddiysenız kısa süredede aılelere bıldırın bence zaten onlarda bı terslık oldugunun farkına varmıslar sanırım ama öncelıkle oturup konusun gerekıyosa bırlıkte cıkıp kararınızı söyleyınn
çiğdemcim yeni okudum akşam olan şeyleri canım çok kırılmışsın belli birşeylerin düzelmesi için zamana ihtiyacınız var bence bak nişanlında mesaj atmış senden birşeyler beklemiş oturup güzelce konuşun on yılı bir mesajla konuşmayla heba etmeyin biraz sabırla gayretle inanıyorumki düzelecektir rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin tatlım
Ya canımcım böyle düşünme lütfen ya, bunaltmak ne demek. Sağ ol tatlım yapabileceğin bir şey olursa haber veririm ben sana.
Mesaj beklediğini ben de biliyordum. Kendini toparlamaya çalış ve oturup konuşun bir. Ne yapacağınıza karar verin arkadaşım. Eğer dönmek istemediğini düşünüyorsan bile birbirinize, bu ilişkiye oturup yüz yüze konuşmayı borçlusunuz.
Çok gururlu ve inatçı okan bey hazretleri (!). Erkeklerin bir çoğu da böyle sanırım. O hatalıama bak yine üste çıkmaya çalışıyor. Ne olursa olsun araman gerekirdi diyerek.
Oturun konuşun tatlım, karar verinbazı şeylere. Ya devam ya tamam. her iki halukarda da ypılacak şeyler var. İçim kıpır kıpır değil diyordun, bundan sonra olmayabilir diyordun. Sana fırsat yüz yüze konuşmak istediğini söyle. Yanına git ve gözlerinin içine bak. Ne hissettiğini gör. Belki sinirle hissediyorsun bu şekilde. Belki onu görünce farklı hissedeceksin.
günaydın gelinleeerrr undomiel hayatım evin harika çok beğendim ferah görünüyor güle güle otur hayatım inş.zuzucum çeyizinde tencerelere bayıldım arşivin de çok güzelmiş ashkmeleği kına kapağın benimkinin aynısı ama ben sadece kendime aldım biraz bencillik ettim sanırım ben kınada hediye olarak kızlara şal dağıtacağım kapalıçarşıdan aldım birsürü şal onları verecem çiğdemcim yazdıklarını okudum sen çok kırgınsın ve bu kırgınlıkla gurur yapıorsun haklısın da ama o kadar yılın hatrı var gururundan ödün ver demiorum ama yüzyüze bir kez daha konuşun ona kırılganlıını anlat yargılamadan ama çünkü yargılrsan asla seni kırdıını anlamaz şu durumda çünkü o da kendisini haklı görüyor o kadar yılın hatrına bence tekrar oturun konuşun üstelik siz evlilik yolundasınız o yola girmişken ilişkiniz bir şansı daha hak ediyor bence barışmak veya barışmamak sana kalmış sonuçta ama son kez sorunlarınızı oturun konuşun bence o da pişman ama o da gurur yapıor bu ayrılık kendinize dönmenizi ve yaptıınız hataları gözden geçirme süreci sizin için benim fikrim kesinlikle uzun yıllar süren üstelik evliliie giden bir ilişkinin bu kadar kolay bitmemesi gerekir ben öle düşünüorum herkesin bir ikinci şansı vardır hayatın ise sadece bir defa şansı vardır bu günlere geri dönemiceksin bir daha o yüzden ömür boyu pişmanlık çekmemek adına bence bir kez daha güzelce oturup konuşun onun senden doğum günü mesajı beklemesinin sebebi sen kırgın bile olsan doğum günü olduu için beklemiş sanırım senden mesaj belki atsaydın o da barışmak için senden özür dileyecekti erkekler biraz böleler maalesef canım ama bence son kez bir konuşun derim ben tatlım bitirmeyin aşkı tamam
canım herkesin ilişkisi çok farklıdır ama benim anladığım kadarıyla bu msjda senden birşeyleri beklediği ve sonunda ki hayal kırıklığı belki 10 senenin vermiş olduğu ve şuanki düğün sıkıntısı ile siz iyice gerildiniz ve artık birbirinize sardınız ne yapsanız ikinizde birbirinize batıyo ama bazı şeyleri zamana bırakmayın çünkü sizin önünüzde düğün var ailelere açıklamak önemli değil canım ilk olarak sizin kendinize bir açıklama yapmanız gerek ya gerekirse ara bi yere gidin konuşup halledin biyere bağlayın durumunuzu böyle uzatarak olayları daha fazla yıpratmayın birbirinizi ikinizede yazık yapmayın bunu kendinize herşey bir yana şuan çok zorda olsa zamanında onun yanında olmak için neler vermezdin yada başını onun omzuna yasladığındaki huzur için ölmezmiydin eminim ikinizinde sevginizden ama ne olursa olun konuşunn teklifin kimden geldiği önemli değil canım. hakkında hayırlısı olsun güzelim
yaaaa kısslar ben onu teee ne zaman aldım o zamanlar cahildim bilmiodum beeennnn yasık bana yaa ben ne bilem tuhaf tuhaf şeyler duyunca korku kapladı yaklaştıkça amaaa velakiiiinnn korksam da kocamdır yani ele mi gitsin demiii tövbe tövbeee:asigim:
çok karnım ağrıyooo yaaamafoldumben
karnım acıktı benimde yaaaaaaa
Cnm ağzın dilin dert görmesin ne kadarda güzel anlatmışsın yaşadıklarımı...Evt bütün öfkemde buna ya zaten haksız olduğu halde haklıyım diye geziyor ortalarda tamammül edemiyorum( sinirim öfkem hırsım hala geçmedi birde benden msj bekliyor okadar kolaymı ya (
Kesinlikle haklısın cnm ben bu kadar inat değilim bende buinat huyuna dayanamıyorum ya zaten çıldırıyorum resmen mafoldumben
anam anam anamm işte buuuusositososito
bak zeytin dalı uzatmış sana ufakta olsa bi adım atmış
bu ayrılık bence çok iyi oldu ikinizde düşünme fırsatı elde ettiniz
sen cevap yazdınmı peki çiğdemimm
bak bu şimdi önündeki en önemli süreç
çok iyi karar vermelisin aşk bir yere kadar seni mutlu edeceğine üzmyececeğine inancın varmı bir ömür eniştenin senin kusurlarını kapatacağına seninde onunkileri kapatacağına inancın varsa kararlı bir şekilde herşeyi konuşarak tekrar başlıyabilirsin.ama aksini düşünüyosanda geri adım atma deriç.burdaki herkes bir yere kadar varızz asıl önemli olan seniin düşüncen sen yaşayacaksın sevinçlerinide üzüntülerinide
çiğdem ara şu çocuğu yahu
sen bölye o böyle nasıl olacak bu iş
sizki iki ay sonra evleneceksiniz
aileleriniz ne diyecek
bunu duydularmı birdaha izin verirler mi tekrar birleşmenize
iyi düşünün iyi karar verin derim
nişanlında mutsuz ama çok çok kötü bir inadı gururu var ki ben buna artık gurur demem
tamamen burnundan kıl aldırmamk denir buna
bir özür dilemk bukadar zor olmamalı
nişanlına deki iki kelime yüzünden bu ilişjkinin bitmesine izin vereceksen ver
bana özür dilerim dememek için benimle yaşamayı hayal ettiğin bir ömrü yıkacaksan yık de
genç kocaman insanlarsınız sonunda kulankalrınızdan çekip ben getircem biaraya sizi hee:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?