2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

anladım canım. sukut sen kendini nişanlın da seni bildikten sonra güvendikten sonra zar elastik olmuş olmamış neye yarar. Bir de bu boyutunu düşünüp iyice strese sokma kendini.

ben kendimi strese sokmuyorum ki kaydirigubbakcemile3

lepicim içinde kalmasın ara tekrar git ya da arayıp telde sor ayyy kıslar ben gelinliimi taa mayıs sonunda beenip ayrıttırdım sıfır olcak benim gelinlik hazır yani dikilmicek üzerime göre ayarlancak bana ramazanın ortasında gel provaya dediydi aklım gelinliimde noldu acaba duruomu yerinde insan tedirgin oluor yaa uzun süredir görmedim bi de unuttum valla neredeyse benimki krem rengi fransız danteli youn işlemesi var eteğinin yan kısmında etek yandan ikiya ayrılıor straplez ve drape baya da hatırlamışım yaa

heaven foto çekeydin yavrum:))

aradım akşam gidiyorum
dedim göğüse takılmıştım hala takık durumdayım gelip bidaha göreyim
iyi dedi gel gör
lepi uğraştırcak hepsini haberleri yok

heaven foto çekeydin yavrum:))

aradım akşam gidiyorum
dedim göğüse takılmıştım hala takık durumdayım gelip bidaha göreyim
iyi dedi gel gör
lepi uğraştırcak hepsini haberleri yok

çok iyi yapmışın canım valla ne derlerse desinler bu gün bizim en özel günümüz

Cnm ağzın dilin dert görmesin ne kadarda güzel anlatmışsın yaşadıklarımı...Evt bütün öfkemde buna ya zaten haksız olduğu halde haklıyım diye geziyor ortalarda tamammül edemiyorum ( sinirim öfkem hırsım hala geçmedi birde benden msj bekliyor okadar kolaymı ya (

insan da inat organı diye bi organ olaydı başta seninkinin inat organını keser kurtulurduk çiğdem:)
nasıl bir inattır yahu adam hep haklı hep haklı
hakkınızda hayırlısı

Kesinlikle haklısın cnm ben bu kadar inat değilim bende buinat huyuna dayanamıyorum ya zaten çıldırıyorum resmen mafoldumben

anam anam anamm işte buuuusositososito
bak zeytin dalı uzatmış sana ufakta olsa bi adım atmış
bu ayrılık bence çok iyi oldu ikinizde düşünme fırsatı elde ettiniz
sen cevap yazdınmı peki çiğdemimm
bak bu şimdi önündeki en önemli süreç
çok iyi karar vermelisin aşk bir yere kadar seni mutlu edeceğine üzmyececeğine inancın varmı bir ömür eniştenin senin kusurlarını kapatacağına seninde onunkileri kapatacağına inancın varsa kararlı bir şekilde herşeyi konuşarak tekrar başlıyabilirsin.ama aksini düşünüyosanda geri adım atma deriç.burdaki herkes bir yere kadar varızz asıl önemli olan seniin düşüncen sen yaşayacaksın sevinçlerinide üzüntülerinide
[/QUOTE]

Zeytin dalı uzatma şekline bak ama hala beni suçlayarak lmaz: Cvp yazmadım ben sabaha kadar kafamı toplar öyle yazarım dedim.. Bir sürü msj yazdım sildim yazdım sildim ne yazıcam onu bile bilemedim :gitme:

Hannem hala kararsızım şuanda iş bende bitiyor bu inadın gururun hesabını sormam lazım ondan şuanda kafam hala karışık hala içim kığır kığır değil ama dediğin gibi yüz yüze geldiğimizde ne olur bilemem eyvahedigeldismile Bişeyler tekrar başlıycaksada okan bey hazretleri biraz çeksin aklı başına gelsin istiyorum guclubacismile

Cnm yazan ellerine yüreğine sağlık çok haklısın ama bende okadar kırıldım ki biraz burnu sürtsün istiyorum hatta baya sürtsün başka türlü akıllanmıycak yoksa.. Majıda sırf bitti gözüyle bakıyorum sansın diye atmadım isteidğini beklediğini biliyordum ve o mutluluğu yaşatmadım ona bende bunu istiyordum zaten. Hakkımda hayırlısı olsun beklemedeyim ben bakalım daha neler olucak mafoldumben

Ne güzel konuşmuşsunda ahh ahh bunları okan beyede anlatan olsa keşke tek taraflı olmuyor çünkü haksızlığını kabul et be adam sonunda arıyan yine sensin neyi uzatıyorsun yani ama inat işte :gitme:Ne hayallerim vardı haklısın hala aklıma geldikçe kötü oluyorum..

Şimdi duvarına bunu yazmış Gidiorum şimdi elimde bi yürek..BU sonuca nasıl geldik delice severek?? Güm güm atıyor çok üzülerek ölüyorum ama (GİDİYORUM) Hala beni sinir edip aramamı sağlamaya çalışıyor... Bir gelişme olursa hemen haber veririm ben size kızlar bütün hepinize yürekten çok teşekkür ediyorum bu dönemde bana acayip yardımızı dokundu hakkınızı helal edin iyki varsınız cicişlerr

ay kızlar çok saolun ya destek oldunuz
gelinlikçiye dekolte yapma diyince abartıolar
çok kapamış gibi geldi dün oyüzden
ne çizgi görünsün ne ağzıma girsin ön kısmı
ama bunu ayarlamakta zorluk yaşıolar ki geçen gün kestiğimiz gayet iyi idi
ama ben dün dedim beğenmezsem beğenmedim derim haberiniz ola diye:)
bukez gidince bi foto çekeyim bari elimde bişi olsun hep unuttum

yani ellere gönderme kocacıgını

iyi gaz aldım arıom hemen:))

aferin sana tabıkı gelınlıgını bır keregıyceksın ve cok özel istedıgın gıbı olmalı

çok karnım ağrıyooo yaaamafoldumben

adetmı oldun tatlımm

karnım acıktı benimde yaaaaaaa

gel ısmarlıyım cnm

Zeytin dalı uzatma şekline bak ama hala beni suçlayarak lmaz: Cvp yazmadım ben sabaha kadar kafamı toplar öyle yazarım dedim.. Bir sürü msj yazdım sildim yazdım sildim ne yazıcam onu bile bilemedim :gitme:

Hannem hala kararsızım şuanda iş bende bitiyor bu inadın gururun hesabını sormam lazım ondan şuanda kafam hala karışık hala içim kığır kığır değil ama dediğin gibi yüz yüze geldiğimizde ne olur bilemem eyvahedigeldismile Bişeyler tekrar başlıycaksada okan bey hazretleri biraz çeksin aklı başına gelsin istiyorum guclubacismile

Cnm yazan ellerine yüreğine sağlık çok haklısın ama bende okadar kırıldım ki biraz burnu sürtsün istiyorum hatta baya sürtsün başka türlü akıllanmıycak yoksa.. Majıda sırf bitti gözüyle bakıyorum sansın diye atmadım isteidğini beklediğini biliyordum ve o mutluluğu yaşatmadım ona bende bunu istiyordum zaten. Hakkımda hayırlısı olsun beklemedeyim ben bakalım daha neler olucak mafoldumben

Ne güzel konuşmuşsunda ahh ahh bunları okan beyede anlatan olsa keşke tek taraflı olmuyor çünkü haksızlığını kabul et be adam sonunda arıyan yine sensin neyi uzatıyorsun yani ama inat işte :gitme:Ne hayallerim vardı haklısın hala aklıma geldikçe kötü oluyorum..

Şimdi duvarına bunu yazmış Gidiorum şimdi elimde bi yürek..BU sonuca nasıl geldik delice severek?? Güm güm atıyor çok üzülerek ölüyorum ama (GİDİYORUM) Hala beni sinir edip aramamı sağlamaya çalışıyor... Bir gelişme olursa hemen haber veririm ben size kızlar bütün hepinize yürekten çok teşekkür ediyorum bu dönemde bana acayip yardımızı dokundu hakkınızı helal edin iyki varsınız cicişlerr[/QUOTE]

tatlım bence sende dönüş yap cıkılmaz bı yola gırmeden ve pişman olmadann flört dönemınız olsa tamm ama suan evlılık sürecine gırdınz ve pişman olacagınız seyler yasamayın derimm

çiğdem ara şu çocuğu yahu
sen bölye o böyle nasıl olacak bu iş
sizki iki ay sonra evleneceksiniz
aileleriniz ne diyecek
bunu duydularmı birdaha izin verirler mi tekrar birleşmenize
iyi düşünün iyi karar verin derim
nişanlında mutsuz ama çok çok kötü bir inadı gururu var ki ben buna artık gurur demem
tamamen burnundan kıl aldırmamk denir buna
bir özür dilemk bukadar zor olmamalı

nişanlına deki iki kelime yüzünden bu ilişjkinin bitmesine izin vereceksen ver
bana özür dilerim dememek için benimle yaşamayı hayal ettiğin bir ömrü yıkacaksan yık de
genç kocaman insanlarsınız sonunda kulankalrınızdan çekip ben getircem biaraya sizi hee:umursamaz:

hay agzını öpiyim senın (tabırı caizse) cok dogru söledın cnmmm ya

Şimdi duvarına bunu yazmış Gidiorum şimdi elimde bi yürek..BU sonuca nasıl geldik delice severek?? Güm güm atıyor çok üzülerek ölüyorum ama (GİDİYORUM) Hala beni sinir edip aramamı sağlamaya çalışıyor... Bir gelişme olursa hemen haber veririm ben size kızlar bütün hepinize yürekten çok teşekkür ediyorum bu dönemde bana acayip yardımızı dokundu hakkınızı helal edin iyki varsınız cicişlerr[/QUOTE]

tatlım bence sende dönüş yap cıkılmaz bı yola gırmeden ve pişman olmadann flört dönemınız olsa tamm ama suan evlılık sürecine gırdınz ve pişman olacagınız seyler yasamayın derimm[/QUOTE]

bencede canım bende katılıyorum bırak o bişeler yaptığını sansın aslında bilmediği ne olursa olsun ipler senin elinde gönlünden geçen neyse onu yap gerisi boş güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…