ya kızlar boşverelim ilkgece muabbetini lafı bile beni korkutmaya başladı valla neyse boşverelim herşey olacaına varır hakkımızda hayırlısı olsun inş.ne diim ki hadi siz de çeyizlerinizi paylaşın kafamız dağılsın yaaa
heaven ulen yukarıyı oku çeyizinle ilgili yazdım bu arada renkli kavanozlarını nerden aldın
yavrular bizde balayına gideceğiz benimde regl zamanım düğüne geliyor lakin
geciktiricem adetimi doktora sordum hiç bir zararı olmaz dedi
ilk gece bitsin o iş rahatlayalım yaa aklımızda durcağını başka bir yerimizde dursun
ya ben zarın geride yada esnek olmasından çok korkuyorum
rabbim böyle birşeyle bizi imtihan etmesin inş.:ecrin_bebek:
ay kıyamam ben sana ozzy canımsın evet cuma günü yolcuyum ama girerim arada bakarım yaramazlık yapmışmısınız diye
sen olmayınca kim kime şımarıcaz artık enimseyle birbirmize şımarırızzzzz kızlar kabul ederse onlara da şımarırız
ya kızlar boşverelim ilkgece muabbetini lafı bile beni korkutmaya başladı valla neyse boşverelim herşey olacaına varır hakkımızda hayırlısı olsun inş.ne diim ki hadi siz de çeyizlerinizi paylaşın kafamız dağılsın yaaa
ben gelene kadar şımarmayın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsositososito
canlarım bernardodan aldım onları ben bakın bunlar da bornoz setimle geceliğimden bir tanesi şimdi zuzu dicek hem korkuom dio hem aldıı gecelie bak dicem aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
ya ozzy bırak sımartma sunu ya kaydirigubbakcemile3
temem tatlım şımarırız
ne geceymiş be butun herkes korkuo ben hiç korkmıcam işteeekaydirigubbakcemile3
düşünelim şekerimmm napalım sende gıtmeeee
he valla ulen korkuyon falan ama geceliktende eksik kalmıyon maşallah korkuya bak ulen korkandan korkucan heee:)))))))))))))))))))))
sirkencim kızlık zarı elastik olursa kan gelmez bu zarlar ancak doğumda bozulur ama kan gelmedi diye de yani bunu erkek anlar yani erkekler bu konuda hemen anlarlar yani
yaaaa kısslar ben onu teee ne zaman aldım o zamanlar cahildim bilmiodum beeennnn yasık bana yaa ben ne bilem tuhaf tuhaf şeyler duyunca korku kapladı yaklaştıkça amaaa velakiiiinnn korksam da kocamdır yani ele mi gitsin demiii tövbe tövbeee:asigim:
kızlar dan diye dalıyorum kusura bakmayın ama aklı istiyoum
daha doğrusu cesaretlendirme bekliyroum:))
dün provadaydım
daha evvel belirlediğimiz göğüs açıklığını kalıba tam vermemiş gibime geldi
dün bişiler yaptırdım gene ama
aklım takıldı son haline
arayıp gitsem mi bugün
yoksa abartmış gibimi olurum
bundan sonra gittiğimde eteği göğüs kısmı yapılmış dantellerini yerleştirmek kalacak çünkü
geç kalmak sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum
gıcık bir tipte görünmek istemiyorum millete:)
kızlar dan diye dalıyorum kusura bakmayın ama aklı istiyoum
daha doğrusu cesaretlendirme bekliyroum:))
dün provadaydım
daha evvel belirlediğimiz göğüs açıklığını kalıba tam vermemiş gibime geldi
dün bişiler yaptırdım gene ama
aklım takıldı son haline
arayıp gitsem mi bugün
yoksa abartmış gibimi olurum
bundan sonra gittiğimde eteği göğüs kısmı yapılmış dantellerini yerleştirmek kalacak çünkü
geç kalmak sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum
gıcık bir tipte görünmek istemiyorum millete:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?