• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

İyiyim canım sen nasılsın???Şu d. kontrol hapı olayı çok canımı sıktı:delphin:
Adetim düğün gününe denk geliyooorr:sinifsinif:

papatyacım benimde düğün günüme denk geliyor hap kullanırsan eğer ara vermeyip diğer kutuya başlayınca regl olmuyorsun ne zaman bırakırsan o zaman oluyorsun

ama o geciktirici haplar dengeyi bozuyo ben kullanmıştım tatile giderken

undonun evi güzel kızlar izmirde evler çok güzel ya benim görümcenin harika bir evi var ve kirası 500 tl normalde deli olcam istanbulda olsa 1.800 aşağı kiraya vermezlar düşünün izmirin bu ev konularını çok beğeniyorum ucuz bir şehir bana göre izmir

undonun evi güzel kızlar izmirde evler çok güzel ya benim görümcenin harika bir evi var ve kirası 500 tl normalde deli olcam istanbulda olsa 1.800 aşağı kiraya vermezlar düşünün izmirin bu ev konularını çok beğeniyorum ucuz bir şehir bana göre izmir

izmirde yaşayanlarda pahalı diyor hep alsanaalsanasmile

izmirde yaşayanlarda pahalı diyor hep alsanaalsanasmile

ev konusunda çok uygun bana uygun geldi ama iş alanında sıfır bana göre iş alanı çok dar alınınan maaşlar komik o yüzden izmirde yaşamak istemiyorum güzel izmir ama yaşamak için yapamam orda

ev konusunda çok uygun bana uygun geldi ama iş alanında sıfır bana göre iş alanı çok dar alınınan maaşlar komik o yüzden izmirde yaşamak istemiyorum güzel izmir ama yaşamak için yapamam orda

yaa bunu bilmiyordum canım :hulya: maaş az diye fiyatlar düşük demek

Back
X