• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar günaydın,
artık evliyim:)) darısı başınızazemuszemus

Ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bilen biliyordur belki burda da bahsi geçmişti, doğum kontrol hapı kullanmamaya karar vermiştik biz. Ben de ona güvenerek jinekoloğa gitme konusunda acele etmedim. Ama nişanlım, canıım, aşkımalsanaalsanasmile kararını değiştirmiş. İlk 3-4 ay kullanalım diyor.
Velhasıl kelam benim bugün adetimin 4. günü. Yani düğüne kadar sadece 1 tane daha adet geçireceğim. O da 23- 24 ağustos. 19 Eylül düğün zaten. Tam koruma sağlanabilmesi için 2 kutu bitirmek gerektiğini duymuştum. Geç kaldım değil mi ya, ne yapabilirim? Bilen, bana akıl vermek isteyenden öneri beklemedeyim.
Müstakbel nişanlım, geç kalma hususunda bana katılmıyor ama neyse.

aytun hanım bana 1 kutunun yeterlı oldugunu söylemıstı

valla benimkide bana hap kullandırtmıcakmış zararlı diyo asla sana hap kullandırtmam diyo:)))))

günaydın gelinleeerrr undomiel hayatım evin harika çok beğendim ferah görünüyor güle güle otur hayatım inş.zuzucum çeyizinde tencerelere bayıldım arşivin de çok güzelmiş ashkmeleği kına kapağın benimkinin aynısı ama ben sadece kendime aldım biraz bencillik ettim sanırım ben kınada hediye olarak kızlara şal dağıtacağım kapalıçarşıdan aldım birsürü şal onları verecem çiğdemcim yazdıklarını okudum sen çok kırgınsın ve bu kırgınlıkla gurur yapıorsun haklısın da ama o kadar yılın hatrı var gururundan ödün ver demiorum ama yüzyüze bir kez daha konuşun ona kırılganlıını anlat yargılamadan ama çünkü yargılrsan asla seni kırdıını anlamaz şu durumda çünkü o da kendisini haklı görüyor o kadar yılın hatrına bence tekrar oturun konuşun üstelik siz evlilik yolundasınız o yola girmişken ilişkiniz bir şansı daha hak ediyor bence barışmak veya barışmamak sana kalmış sonuçta ama son kez sorunlarınızı oturun konuşun bence o da pişman ama o da gurur yapıor bu ayrılık kendinize dönmenizi ve yaptıınız hataları gözden geçirme süreci sizin için benim fikrim kesinlikle uzun yıllar süren üstelik evliliie giden bir ilişkinin bu kadar kolay bitmemesi gerekir ben öle düşünüorum herkesin bir ikinci şansı vardır hayatın ise sadece bir defa şansı vardır bu günlere geri dönemiceksin bir daha o yüzden ömür boyu pişmanlık çekmemek adına bence bir kez daha güzelce oturup konuşun onun senden doğum günü mesajı beklemesinin sebebi sen kırgın bile olsan doğum günü olduu için beklemiş sanırım senden mesaj belki atsaydın o da barışmak için senden özür dileyecekti erkekler biraz böleler maalesef canım ama bence son kez bir konuşun derim ben tatlım bitirmeyin aşkı tamam

Allah bır yastıkta kocatsın cnmmm

saol tatlım:))

İyidir tatlım. senden naber? Nişanlımla düğünümüz için eğlenceli slayt yapmaya başlayacaz dün biraz onlara baktık.

bol hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın. Baştın mı eniştenin ayağına?
ay sorma dedimki bak elbisem dar hareket edemiyorum ona göre uzağa gitme ayağımada basma ayakkabının lekesi geçmez:)) sonrada ben bastım ayağına:3:
Günaydın kızlar....

Bolcum hayırlı olsun...

saoö tatlım tşk ederim.

Ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bilen biliyordur belki burda da bahsi geçmişti, doğum kontrol hapı kullanmamaya karar vermiştik biz. Ben de ona güvenerek jinekoloğa gitme konusunda acele etmedim. Ama nişanlım, canıım, aşkımalsanaalsanasmile kararını değiştirmiş. İlk 3-4 ay kullanalım diyor.
Velhasıl kelam benim bugün adetimin 4. günü. Yani düğüne kadar sadece 1 tane daha adet geçireceğim. O da 23- 24 ağustos. 19 Eylül düğün zaten. Tam koruma sağlanabilmesi için 2 kutu bitirmek gerektiğini duymuştum. Geç kaldım değil mi ya, ne yapabilirim? Bilen, bana akıl vermek isteyenden öneri beklemedeyim.

canım bende tam bilmiyorum ama yeterli olur sanırım ama ssen yiende risk almam diyosan bi doktora sor en iyisi

hannecim ben dün kullanmaya başladım benimde düğün 19 eylül iki ay önce başlarsan tam koruma sağlarmış ek yönteme gerek kalmıyor o zaman geç kalmadın canım sen diğer regl döneminde başlarsın zaten düğüne kadar bir kutu bitmiş olur birde ek korunma yöntemiyle sorun olmaz tatlım

ya bende bu hap konusunda çok tereddüt ediyorum aslında kızlar tüylenme v ekilo yaptığı için karar veremiyorum hannecim senin dediğin gibi 2 kutu bitirmek gerekiyo yoksa etkili olmuyo oyüzden dikkat etmek gerek benimde adetim yaklaıyo ama ben hala karar veremedim off yaa..

hannecim ben dün kullanmaya başladım benimde düğün 19 eylül iki ay önce başlarsan tam koruma sağlarmış ek yönteme gerek kalmıyor o zaman geç kalmadın canım sen diğer regl döneminde başlarsın zaten düğüne kadar bir kutu bitmiş olur birde ek korunma yöntemiyle sorun olmaz tatlım

tatlım senin kulladığın hapın adı nedir?bide tahlil yaptırdınmı?

günaydın kızlar dün çok yogundum giremedim nete bayada kaynatmışsınız hepsini okuyamadım önemli bişey kaçırmamışımdır umarım

Kızlar yatmaya gittiğmde baktım telefona o bana msj atmış msja bakın" ne olursa olsun ayrıyız bir daha olmayacağını bilsende doğum günümü kutlamanı çokbekledim ama yapmadın su saate kadar ararsın diye düğün salonunu bile iptal etmedim ama bitti çiğdem anladımki bitmiş sana hayatında mutluluklar " bunu yazmış kızlar deliricem ya hala ararsın diey bekeldim diyor sen suçlusun neler dedin bana nasıl arıyım madem sen ara dimi bu ne şimdi yanii.. yatmaya gidiyorum şimdi sabah okurum yorumalrınızı. Buarada Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

canım herkesin ilişkisi çok farklıdır ama benim anladığım kadarıyla bu msjda senden birşeyleri beklediği ve sonunda ki hayal kırıklığı belki 10 senenin vermiş olduğu ve şuanki düğün sıkıntısı ile siz iyice gerildiniz ve artık birbirinize sardınız ne yapsanız ikinizde birbirinize batıyo ama bazı şeyleri zamana bırakmayın çünkü sizin önünüzde düğün var ailelere açıklamak önemli değil canım ilk olarak sizin kendinize bir açıklama yapmanız gerek ya gerekirse ara bi yere gidin konuşup halledin biyere bağlayın durumunuzu böyle uzatarak olayları daha fazla yıpratmayın birbirinizi ikinizede yazık yapmayın bunu kendinize herşey bir yana şuan çok zorda olsa zamanında onun yanında olmak için neler vermezdin yada başını onun omzuna yasladığındaki huzur için ölmezmiydin eminim ikinizinde sevginizden ama ne olursa olun konuşunn teklifin kimden geldiği önemli değil canım. hakkında hayırlısı olsun güzelim

tatlım senin kulladığın hapın adı nedir?bide tahlil yaptırdınmı?

canım geçen yazmıştım tekrar yazıp sileyim doktor önerdi amcamın kızı hemşire aile planlamasındaki doktorla görüştü benimde bir doktor arkadaşım var ona sordum oda önerdi canım zaten benim regllerim düzenlidir daha önce doktora gitmiştim başka bir durumdan dolayı ultrasonda bakmıştım tahlillerimede baktı sorun yoktu canım dünde reglimin ilk günüydü başladım

Son düzenleme:
Back
X