2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

selam güzeller..ben geldim ama kimsecikler yok :sinifsinif:
hayirli kandiller..dualariniz kabul olur insallah..bütün yeni evlenceklerin isleri rast gelsin diye dua ettim cicozlarim insallah kabul olur..

cigdemkok'cüm gelse de ne yapmış konuşsak ya.

çiğdemlerin durumunda bi değişiklil yok mu acaba ??

Dua etmekle meşguldum kızlar yeni bitti geldim hemen.. Oruçta tuttum bugün bol bol dua ettim sizede ettim tabiyki.. Ama bende hiç bir değişiklik yok kızlar doğum günü msja atmadım. Çünkü bi kaç kız yazmış duvarına doğum günün kutlu olsun falan diye içimden gelmiyordu zaten onları görüncede yazmadım. Bugünde kandileşmeye gelmeyince babam anladı.. Seninki neden gelmedi kızım yaptığı ayıp dedi bilmiyorum dedim kaçtım odadan diyemedim baba ayrıldık ondan gelmedi diyemedimmmmmmmmm :gitme::gitme:

´canim allahim dualarini kabul eyler insallah..hepimizinkini insallah..
bende sizler icin dua ettim..icinden geleni yapmissin..en dogrusu bu bence..
anliyabiliyorum seni..kirildin onlari okuyunca..zaten pek emin degildin yazip yazmamakla..
canim ne diyim..bu mübarek gecenin hürmetine insallah hersey diledigin/diledigimiz gibi olur..allahim hakkimizda hayirlisini versin..zaten dua ederken illa o olsun diye degil..allahim hayirlisiysa olsun diye dua edilecekmis..insallah hayirlisi neyse o olur bitanem..allahim bu zor döneminde sana kolaylik versin

İnşallah cnm hepimizinkini kabul etsin rabbim üzüntünün sıkıntının hiç bir türlüsünü yaşatmasın.. Gerçekten okadar çok kırgınım ki hiç içimden gelmiyordu zaten elim telefona gitmedi atamadım ben msj atsam daha çok bişey sanıcaktı kendini atmadım o yüzden o mutluluğu yaşatmadım ona haketmiyor çünkü bizi haksız yere bitirdi yoktan sebep ayrıldık ve bunu hiç hazmedemiyorum.. kızlar zamanla belki öfkem geçer suçsuz bulurum belki diye düşünyordum ama zaman ilerledikçe tam tersi oldu ve şuan tamamen bittiğine inanmış durumdayım hakkımda hayırlı olanı yaşıyorum belkide bilemiyorum ama dediğim gibi zaman ilerledikçe öfkem daha fazla büyüyor.. Aminn cnm rabbim hepinize kolaylık versin...

arada bi takip ediyorum bu konuyu çiğdemcim düğüne bu kadar az bi zaman kala nişanlından ayrılmana çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda hayırlısı neyse o olur

cigdemkok canım nasılsın?

Hannecim iyi olmaya çalışıyorum ama zaman geçtikçe dahada kötü oluyorum Bittiğine inandım artık ama ailelere anlatmak var şuanda düğüne çok az bir zaman kaldı çünkü artık herkez bilmeli heralde.. Onu affedemiycek gibiyim çünkü düşünüyorum arasa ne yaparım diye hiç içim kıpır kıpır olmuyor çok öfkeliyim bana haksız yere düğün üstü bunları yaşattığı için acayip kızgınım ve bir daha bu ilişkiyi yürütemiycekmişim gibi geliyor araya çok saoğukluk girdi çünkü çok farklı duygular içerisindeyim kafayı yemek üzereyim dediğim gibi dua etmekten başka bişey yapamıyorum kızlar elim kolum bağlııı inanın çok zorrr senağlamasenağlama

Rabbim dualarinı kabul etsın canım arkadasım,hayırlısı olsun hakkında.ne yapar ne karar verirsen en guzelini yaparsın sen.icinden gelmediyse yazmak iyi yapmıssın.icindeki ses seni cogu zaman dogruya yonlendiriyor cunku.

arada bi takip ediyorum bu konuyu çiğdemcim düğüne bu kadar az bi zaman kala nişanlından ayrılmana çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda hayırlısı neyse o olur

Umarım öyle olur tek temennim o şuanda biran önce ne olucaksa olsun diyorum feraha kavuşmak istiyorum.. Hem üzüntü hem kırgınlık hem kızgınlık hem belirsizlik hepsi bir arada okadar zorki rabbim kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

amin canim..
tatlim düsündükce öfkelenmen,dahada cok sinirlenmen normal bence..bunu ufak bir tartismadada yasamiyormuyuz biz..bir süre konusma..insanin aklina olmadik seyler geliyor..ve kin gittikce büyüyor..
nasil hissetdigini tahmin edebiliyorum..onca senelik emek yk yere neden bitirildi diye düsünür ve üzülür insan..ne desem bilmem ki canim..rabbim hakkimizda hayirlisini versin..oysa alin yazin zaten döner ve seni bulur yine ne olursa olsun..ama kismetinde degilse iki dünya bir araya gelse yine olmaz..
dile kolay ama fazla üzülmemeye calis canim..

O ne sekilde davranıyor acaba,ortak arkadasınız var mı tavrını ogrenebilecegin canımcım?bu sekilde sessiz kaldıkca ister istemez araya sogukluk girecek tatlım ya.iyi düşùn ona gore adım at aileleri devreye sokma konusunda.pisman olacagın bir sey yapma arkadasım.

Saol bitanem senin hakkını ödiyemem zaten...Gelmedi en ufak bir istek yoktu diyorum ya içimdeki bu ilişkinin bittiğini söylüyor yani bundan sonra hiç olmıycakmış gibi geliyor şuanda bana Allah belkide gözümü açıyor yada doğru yolu gösteriyor bilemiyorum... Şuanda evlilik çeyiz gelinlik hiç bir hevesim kalmadı ve evlenicek gibiymişimde gelmiyor bana kahroluyorum ama yapıcak hiç birşeyim yok :gitme: artık şu evlilik çizelgesininde bir anlamı yok siliyim gitsin senağlamasenağlama

olay daha taze sanırım bütün msjları okumadım. bence bu durumda ailene bir açıklama yapma çünkü yarın ne olacağı belli olmaz. bu kızgınlık halinde onun hakkında kötü bir şey söylersin ama bi bakmışsın bir hafta sonra kapında özür diliyor.bence ailen birkaç gün daha bilmesin bu durumu

Çok ortak arkdaşımız var ama görüşmedim hiç pek konuşmak istemiyorum üzüleceğim birşey duymamak için.. Ama benim gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla gayet mutlu bana meydan okuyor şuanda facesine kızlar ekliyor falan resim ekliyor canımı yakmaaya çalışıyor ama en ufak bişeyine tepki vermiyorum... Hannecim aileler konusundada mecbur kalıcam babamda babanemde bugün gelmedi diye acayip bozuldular kızar gibi söyledi babam daha fazla saklıymam zaman ilerliyormafoldumben

canim hanne cok hakli..bencede samimi olan bir ortak arkadasindan gercek durumunu ögren..facede tabii sacma sapan seyler yapiyor seni kiskandirmak icin..fakat gercek hayatta nasil..bunu ancak ortak bir arkadasinizdan ögrenebilirsin..bende ailelere henüz anlatma derim tatlim..

Canım arkadaşım su an canın cok yanıyor biliyorum ama sabret.okanı ve iliskinizi bilemiyorum ama belki de senin hayatini olumlu etkileyecek seylerdir bu yasananlar.evlenip de mutsuz olmaktansa bu sekilde olması belkı daha hayırlıdır.acı konusuyorum tatlım ama:gitme:

Kesinlikle katılıyorum perikizina tatlım.

Dediğim gibi üzülmemek için kimseyle birşey konuşmuyorum sormuyorum onunla ilgili haber almamaya çalışıyorum. Hislerime göre pek takmıyor onu çok iyi tanıyorum bittiğine inanmasa bunları yapmazdı sessizce bekler 4.5 gün sonra arardı. Bu sefer hem haksız hem gayet iyi anlıyamıyorum. Belkide seninde dediğin gibi alnıma yazılmamıştırda bitmesi için sebep olmuştur bu süreçte düşünmediğim şey kalmadı bu süreçte kafayı yemezsem iyi kızlar mafoldumben

Hannem bende artık öyle düşünmeye başladım biliyormusun hakkıımda hayırlı değil o yüzden bunu yaşadım belkide diyorum. Bazen bize şer gelen hayırdır ya aslında öyle bir durumdur belkide diyorumm.. offffff offfffff.....senağlama

Yapabilecegim bir sey var mı canım,aynı şehirdeyiz biliyorsun ve yardıma hazırım unutma canım.ve nacizane tavsiyem guvendigin bir arkadaşından olumlu ya da olumsuz bir haber almayı dene canım.sen de ona gore davranırsın hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…