2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bu arada nişanlımın anneannesi dün vefat etmiş, apar topar memlekete gitti( Kandil günü toprağa verdiler Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin mübarek günde

ben yokum listedeee

evet canım şimdilik kira... ama allah kısmet ederse ev sahibi olmayı düşünüyoruz :)

Canım benim inşallah o da olur, biz de kiracıyız ama paso bişiler yapıyoruz eve. Ben haftasonu balkon demirlerini zımparalayıp boyadım bi başıma 3 saat sürdü ama çok keyifli kendi oturcaın ev olunca

Bu arada nişanlımın anneannesi dün vefat etmiş, apar topar memlekete gitti( Kandil günü toprağa verdiler Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin mübarek günde

başınız sağolsun canım.. allah nur içinde yatırsın..

ben yokum listedeee

tarihi söle yazayım listeye şekerim

evin çok güzel canım allah eşinle huzur içinde oturmayı nasip etsin bende hürriyet emlaktan bakıyorum evimi :1rolleyes:

valla çekecektim bugün ama fırsat olmadı.. artık badana bittikten sonra eşyalar gelince çeker koyarım

Canım benim inşallah o da olur, biz de kiracıyız ama paso bişiler yapıyoruz eve. Ben haftasonu balkon demirlerini zımparalayıp boyadım bi başıma 3 saat sürdü ama çok keyifli kendi oturcaın ev olunca

ayy canım allahtan bizim bi ağbimiz var o yapıo bize

[
evet canım şimdilik kira... ama allah kısmet ederse ev sahibi olmayı düşünüyoruz :)
güle güle oturun canım . güzelmiş evin. mutfak dolaplarımızın modeli aynı gibi :))

başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun.

ayy ne güzel telaşlar artık kendi evimizin temizliğini yapabileceğiz. ben de yarın su - elektrik aboneliğini almaya gideceğim. sonra da gelsin temzilikk :))

bugün hatta baktım bi eve bayıldım ama nasıl olduysa dün ilan tarihli bugün tutulmuş ev çok üzüldüm ama yapıcak bişe yok ama senin evin resimlerini bile gördüğümde çok heyecanladımm

ne demek buyur datlum bu ne biçim karşılama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))

sen artık bana msj da çekmiyon sen beni beğenmiyon:)))))))))))))))))))))))) unuttun seb beni iyice doğrı söle başka zuzumu buldun:))))))))))))))

başınız sağolsun canım.. allah nur içinde yatırsın..
COLOR][/B]

Sağol çanım

Teşekkürler canımcım. Evet ya çok heyecanlı bakalım nasıl olacak. Bu arada benim gibi yemek yapmayı kazık kadar olmasna rağmen halen öğrenmemiş ve evlenince nasıl olsa hallederim kitaptan diye düşünen var mı? Ben tırsmaya başladım bu konuda. Bi makarna biliorum başka ı ııhcokacimcoook

bugün hatta baktım bi eve bayıldım ama nasıl olduysa dün ilan tarihli bugün tutulmuş ev çok üzüldüm ama yapıcak bişe yok ama senin evin resimlerini bile gördüğümde çok heyecanladımm

ayy canım sorma bi de benim heyecanımı... bugün ben açtım ilk defa evimizi... bu kelimeyi kullanmaya bayılıyoruuummmkaydirigubbakcemile2

ne demek buyur datlum bu ne biçim karşılama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))

ayy benim tatlıı şirinim, canım arkadaşım.. küsmüş mü bana ???

evet düstüm men sanaaaaaaa sen beni unuttun bak ben bugün çok şımarığım he ona göre:))))))))))))))))))
bu arada benimde tarih belli oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…