- 15 Mart 2008
- 833
- 23
- 98
- 42
bende geldimm![]()
hoşgeldinnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldimm![]()
:))) 24 yaşındayım bursada tekstil firmasında muhasebeci olarak çalışıyorum bunun dışındaki tek ilgim şuan düğünümmmm hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ama daha bişede yapmadım ilk evimizi tutalım diye düşündük gerisi gelir şimdi evlere bakıyoruz ben gelinliğime bakıyorum arada aslında aklım hiç boş değil devamlı bişeler geçiyo kınada ne yapabiliriz düğünde ne olucak falan filan off yazarken bile yoruldum :kedi:
saolun kızlar alışacaz artık doru sölüosun deliciouscum evlenince devamlı jinekoloğa gidicez neyse boşverelim bunu hazırlıklarınızdan bahsedin bakalım neler yapıosunuz balayı nerede yapıcaksınız balayı için alışveriş yapıcakmısınız kızlar ben oxxodan balayı için ciciler aldım bakın göstereim size de kafam dağılsın.tabi kocişim giydirir umarım bunları ne de olsa tatil yeri yaawww demiii
evet boş ver canım yaa . valla süpermiş bunlar bayıldım. tatilde bişi olmaz canım. izin versinler artık o kadarına. balayı konusuna gelince biz biraz tereddütteyiz şeker. bayram tatilinde nişanlımın patronu tüm çalışanları aileleriyle birlikte Kıbrıs'a gönderiyor. (iş toplantısı adı altında :)) ) e döndükten 5 gün sonra da bizim düğün olacak. masrafımız daha da çok olursa gidemeyebiliriz. 1 hafta önceden balayı yaparız biz de kaydirigubbakcemile5 zaten düğünümüz de nikahtan önce her şeyi sondan başa yaşıyoruz :))
canım kıbrıs dönüşü fikirlerini yazarsın dimi bizde balayı için kıbrısı düşünüyoruz da
anladım tatlım biz etsturla ayarladık balayını ekimde 4 gün 2 kişi uçak bileti dahil 850 tl tuttu
antalyaya gidioruz tatlım
hoşgeldin sipaydi cimmmmbende geldimm![]()
düğünün ne zaman....bana ordan çek bi iskender bide kestane şekeri bakemcokacimcoook[/QU
30 ekim :) tabiki canım herzaman
Heaven aldıklarını iyi günlerdekullan çok cicilermiş gerçekten. Ben de h sonu gelniğin altınas giyeceğim ayakkabımı aldım dore. bir de geçtiğimz haftalarda lame bir ayakkabı almıştım. Birini kınamda birini de düğünde giyecem artık.
Kadn > Abiye > 81-0554 | Beta Shoes - En Hzl En k Alveri...
diğernin resmini bulamadım.
sirkencibun canım güle güle kullan ayakkabını çok şık ve zarif ben de bakıcam bi ara gelin ayakkabıma provadan önce halletmem lasım onu da
sirkencibun canım çok güzel bi ayakkabı rahatmı peki ? benim nişanlık ayakkabım buna benziyodu çok rahat ettim tek sorun takıda biraz rahatsız etti düğünde de daha uzun süre duruyoruz ayakta oyüzden tedirgin oldum dolgu topuk alayım diye düşünüyorum