• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

:))) 24 yaşındayım bursada tekstil firmasında muhasebeci olarak çalışıyorum bunun dışındaki tek ilgim şuan düğünümmmm hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ama daha bişede yapmadım ilk evimizi tutalım diye düşündük gerisi gelir şimdi evlere bakıyoruz ben gelinliğime bakıyorum arada aslında aklım hiç boş değil devamlı bişeler geçiyo kınada ne yapabiliriz düğünde ne olucak falan filan off yazarken bile yoruldum :kedi:

düğünün ne zaman....bana ordan çek bi iskender bide kestane şekeri bakemcokacimcoook

saolun kızlar alışacaz artık doru sölüosun deliciouscum evlenince devamlı jinekoloğa gidicez neyse boşverelim bunu hazırlıklarınızdan bahsedin bakalım neler yapıosunuz balayı nerede yapıcaksınız balayı için alışveriş yapıcakmısınız kızlar ben oxxodan balayı için ciciler aldım bakın göstereim size de kafam dağılsın.tabi kocişim giydirir umarım bunları ne de olsa tatil yeri yaawww demiii

evet boş ver canım yaa . valla süpermiş bunlar bayıldım. tatilde bişi olmaz canım. izin versinler artık o kadarına. balayı konusuna gelince biz biraz tereddütteyiz şeker. bayram tatilinde nişanlımın patronu tüm çalışanları aileleriyle birlikte Kıbrıs'a gönderiyor. (iş toplantısı adı altında :)) ) e döndükten 5 gün sonra da bizim düğün olacak. masrafımız daha da çok olursa gidemeyebiliriz. 1 hafta önceden balayı yaparız biz de kaydirigubbakcemile5 zaten düğünümüz de nikahtan önce her şeyi sondan başa yaşıyoruz :))

canım kıbrıs dönüşü fikirlerini yazarsın dimi bizde balayı için kıbrısı düşünüyoruz da

sirkencibun canım güle güle kullan ayakkabını çok şık ve zarif ben de bakıcam bi ara gelin ayakkabıma provadan önce halletmem lasım onu da

sirkencibun canım güle güle kullan ayakkabını çok şık ve zarif ben de bakıcam bi ara gelin ayakkabıma provadan önce halletmem lasım onu da

Teşekkürler ozzy ve Heaven. Benim provam cuma günüydü ayakkabımı almadığım için bu ctesiye bir prova daha koydu sağolsun gelinlikçim. Kızlar kınada abiyenizi napmayı düşünyorsunuz?

sirkencibun canım çok güzel bi ayakkabı rahatmı peki ? benim nişanlık ayakkabım buna benziyodu çok rahat ettim tek sorun takıda biraz rahatsız etti düğünde de daha uzun süre duruyoruz ayakta oyüzden tedirgin oldum dolgu topuk alayım diye düşünüyorum

valla daha ona da bakıcam abiye istiyorum ama çok abartı istemiorum rahat hareket ediim diorum mağazalara bakıcam ben aradıım gibi bulurum inş yaa uzun abiye istiyorum tek kol askı çapraz olabilir bilemiorum valla

valla bende bayılırım kestane şekerine :)) ayy ama ben kıyamam size şimdi bi yeriniz şişicek yazık düğün öncesi bilmiyorumkismile

sirkencibun canım çok güzel bi ayakkabı rahatmı peki ? benim nişanlık ayakkabım buna benziyodu çok rahat ettim tek sorun takıda biraz rahatsız etti düğünde de daha uzun süre duruyoruz ayakta oyüzden tedirgin oldum dolgu topuk alayım diye düşünüyorum

Valla canım çok rahat bir ayakkabı.

Back
X