• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar bizim mesayi birazdan biter çıkıyorum kendinize iyi bakın kızçelerrropuyorumnanaktan

kızlar yaa çiğdem naptı acaba umarım barışır yaa üzüldüm gerçekten napıo ki şimdi merak ettim nasıl acaba iyidir umarım

cnm ben çigdemle konustum netten bı ara msj cekıp cekmeme konusunda kararsız dogum gunu için sonrada cıktı zaten ama kolay degıl sonucta onun içinde

çıkmaz ayın son çarşambası gibi 2011de haziran alsanaalsanasmile

:S:S baya varmıs cnm yaa

hmm anladım umarım en dorusu hangisi ise ona karar verir hayırlısı olsun sevenlerin ayrılmasına hiç dyanamam ben hiç en korktuum şeydir yani Allah kimseyi ayrımasın ömür boyu uzun uzun birlikte olmak nasip etsin herkese inş

saymayınca geciyo hemen tatlım bende yaklasık bı sene önce nişanlımı yolcu ederken aynı seyı dıodum nasıl gecıcek die bak 1 ay kaldı gelıooo

geriye sayarken zaman geçmiyore ben nişanda da böyle 4 ay saydım eee şimdi diyorum ne çabuk geçmiş yaw. :D delikafadulden

speedy he valla topik topik gzeip bişiyler istiyom ben bugün çok şımarığım:)

hmm anladım umarım en dorusu hangisi ise ona karar verir hayırlısı olsun sevenlerin ayrılmasına hiç dyanamam ben hiç en korktuum şeydir yani Allah kimseyi ayrımasın ömür boyu uzun uzun birlikte olmak nasip etsin herkese inş

amin cnmcm inşşş

geriye sayarken zaman geçmiyore ben nişanda da böyle 4 ay saydım eee şimdi diyorum ne çabuk geçmiş yaw. :D delikafadulden

evet tatlım kesınlıkle su gibi geçıo ama düşünememn gerekıo durup durup su kadar olmus bu kadar olmus dememen gerekıo oldugu gıbı bırak aa ne cabuk oldu dersın bı gun evlılıgımın 1. haftası 1. yılı 2 yıl bıttı falan die saymaya baslarsın inş tatlı bebegını beklerkende ayni sekil cnm

speedy he valla topik topik gzeip bişiyler istiyom ben bugün çok şımarığım:)

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı tamam 2şer istersin ozaman :1closedeyes:

evet tatlım kesınlıkle su gibi geçıo ama düşünememn gerekıo durup durup su kadar olmus bu kadar olmus dememen gerekıo oldugu gıbı bırak aa ne cabuk oldu dersın bı gun evlılıgımın 1. haftası 1. yılı 2 yıl bıttı falan die saymaya baslarsın inş tatlı bebegını beklerkende ayni sekil cnm

inşallah canım neyse beni boşwerelim neler yaptınız yerleştiniz mi evlerinize -tatlicadiarzu-

Back
X