• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slm kızlarropuyorumnanaktan
herkesin kandili mübarek olsunn
dün arkadaşlarımla moda evlerini gezdk biraz ama bu olur dediğim çıkmadı o kadar çok çeşit varki bide ben çok kararsızım haftaya flan yine bakıcam
bi kaç tane denedim denediklerimden 1 inde üstü çok hoşuma gitti
bi tane moda evinde eş çalışıyolardı çook ilgilendiler ikiside bakalım gezdikten sonra orda diktirmeye karar veririm kadının eşi dediki tamam kafanı karıştır gellkaydirigubbakcemile3

emel giyindiğin zaman keşke foto çekilseydin kız gerçi her moda evi izin vermiyo foto çekmeye ama

canım ölede ne bilim çook çesit olunca karar veremiyorm bu pazarda çıkarm bakmaya gitmediğim yerlere kafamda iyice bişe oturur belki o zaman kendim de ne istediğimi bilmiyorumki ben kararsızım çok bide bu gelinlikk oluncaa

emel fatihe baktınmı tam yeri gelinlik için

iyilik canim yakinda nisanlima kavusucam insallah onun hazirligi icerisindeyim :asigim:
hadi bakalım şimdiden gözün aydın canım :))

heee küstüm men size hıhh:dilcikar:
zaten hassasım bugün :jeyyar:

ayy şeker bak seni üzenler de affetirmeye çalışmışlar kendilerini. geçti mi küskünlüğün. bu hassas dönemde de ben çok çektiriyorum etrafımdakilere ne olacak böle bilmem bilmiyorumkismile

slm kızlarropuyorumnanaktan
herkesin kandili mübarek olsunn
dün arkadaşlarımla moda evlerini gezdk biraz ama bu olur dediğim çıkmadı o kadar çok çeşit varki bide ben çok kararsızım haftaya flan yine bakıcam
bi kaç tane denedim denediklerimden 1 inde üstü çok hoşuma gitti
bi tane moda evinde eş çalışıyolardı çook ilgilendiler ikiside bakalım gezdikten sonra orda diktirmeye karar veririm kadının eşi dediki tamam kafanı karıştır gellkaydirigubbakcemile3
senin de kandilin mübarek olsun canım. gezdikçe dedikleri gibi kafan karışıyor canım. çok çeşit var bu defa bocalıyorsun. en güzeli aklına yatan bir model varsa onun üzerinde yoğunlaş derim ben. zemuszemus

kızlar yaa napıosunuz valla ben kaç gecedir hep şey görüorum nasıl desem kabus ilk gece kabusu görüyorum yaaa beni korkular bastı nedense offf
çok güldürdün beni şeker yaw. kabus gördüm deyince ben de düğüne geç kalıyorsunuz ya da iptal ediliyor gibi şeyler okuyacağımı sanmıştım. opuyorumnanaktan

anammmmmm niye korkuyosunuz yaaaaaaa zuzum senle ben bi bişi olmazcı çıktık :D
hanımlar şaka bi yana cidden öle etraftan duyduğunuz şeylerle germeyin kendinizi bencce de.bu forumda okumuştum ben de.doktor bi krem veriyormuş.bi çözüm olabilir yani

delicious sorma ya bende regli olduğum zaman tam anlamıyla canavar kesiliyorum:))))))))))))))))))))))
annemle kardeşim yazlığa gitti babamla tek ben kaldım evde garipleri oynuyoruz ondan hassasım:))))))))))))))))))))

emel giyindiğin zaman keşke foto çekilseydin kız gerçi her moda evi izin vermiyo foto çekmeye ama
canım belki izin vermiyolardır die sormadımm

emel fatihe baktınmı tam yeri gelinlik için

yengem çok iyi bilir fatihi biraz çok gezerde:1: bana dedi bigün gle fatihe gidelim onla gideriz olmadı ben anadolu yakasında oturyorum kaç prova oluyo tam bilmiyorum dün bi moda evindeki bayan 3 prova oluyo dedi bana az geldi eğer öleyse ne bilim pazar günlerine ayarlarım provayı giderm

anammmmmm niye korkuyosunuz yaaaaaaa zuzum senle ben bi bişi olmazcı çıktık :D
hanımlar şaka bi yana cidden öle etraftan duyduğunuz şeylerle germeyin kendinizi bencce de.bu forumda okumuştum ben de.doktor bi krem veriyormuş.bi çözüm olabilir yani

evet öle valla ozzy ama kreme ne gerek var yaaaa karşındaki anlayışlı olursa bişicik olmaz bence çok kafaya takmaktan kasılıyo bizim hatunlar

yaa gülmeyin kızlar yaa valla kormuyorum hem acıdan hem de kan gelmesse die korkuorum ne bilim işte amaaan yaa napiiim paranoyağa bağladım işte ben delirdim evlilik stresi olsa gerek

canım belki izin vermiyolardır die sormadımm

yengem çok iyi bilir fatihi biraz çok gezerde:1: bana dedi bigün gle fatihe gidelim onla gideriz olmadı ben anadolu yakasında oturyorum kaç prova oluyo tam bilmiyorum dün bi moda evindeki bayan 3 prova oluyo dedi bana az geldi eğer öleyse ne bilim pazar günlerine ayarlarım provayı giderm

kesinlikle fatihe git derim güzel gelinlikler var canım

delicious cum u arada mobilyalarına yeni bakabildim.çok güzeller.güle güle kullan.yalnız nacizane bi önerim olacak.yemek odasına alacağın halıda geometrik desenlerin karmaşık oolmamasına dikkat et çünkü mobilyalarında yuvarlaklar var ya odayı çok karmaşıklaştırır halıda da desen.düz renk simli falan çok güzel durur bence

yaa gülmeyin kızlar yaa valla kormuyorum hem acıdan hem de kan gelmesse die korkuorum ne bilim işte amaaan yaa napiiim paranoyağa bağladım işte ben delirdim evlilik stresi olsa gerek

bi kere kendini kasmıcan o geceyi düşünmiceksin kendini teslim edicen kocişine....kan gelmesse demişsin genelde gelir ama bazılarının elastik olur kızlık zarı oöle olsa bile senin anlaşılır yani sakın korkma canım vay ben ne konuştum sankim evliyim ama ebenim ark çevrem hep evli ondan

aşkolsun gülmek ne demek.azıcık rahatla diye öle şakaya vuruyoruz işi.bi kere kesinlikle evlenmeden önce dr a git cnm.dr a alttan muayene etmesine izin verirsen yüzeysel olarak yani o sana sölüyor kılzık zarın ince mi kalın mı kanama olur mu olmaz mı az mı çok mu?ayrıca da kan gelmezse gelmez yani bu devirde erkekler kan gelmemesin sebebinin başka şeyler de olduğunu biliyorlar zaten.kasma cnm kendini

ozzycim ben adet düzensizliimden doktora gittiimde alttan gözle muayene etmişti ama kızlık zarımla ilgili bişi demedi ben de soramadım utancımdan herhalde dedim garip bi durum olsa sölerdi dedim ama işte kurt kemirio insanı yaawww

ozzycim ben adet düzensizliimden doktora gittiimde alttan gözle muayene etmişti ama kızlık zarımla ilgili bişi demedi ben de soramadım utancımdan herhalde dedim garip bi durum olsa sölerdi dedim ama işte kurt kemirio insanı yaawww
anladım canım.ya kendini ne kdr kasarsan o kdr zorluk çekersin bence.bak bu forumda falan da var öle ilk gece konuları bi girip okku istersen

canım bende de canım acıyacak diye bazen korku oluyor ama daha sonra diyorum herkes yapıyor acıda olsa anlık birşeydir aslında bizim böyle korkmamıza çevremizden duyduğumuz saçma sapan şeyler neden oluyor. herkesin fizyolojik yapısı farklı eşlerimizde anlayışlı olduktan sonra hiç bir sorun olmaz inşallah bu konuda çevredekilere kulağını kapat ben öyle yapıyorum o gecenin çok iyi geçmesini istiyorum tıkadım kulaklarımı :jeyyar:

valla canım aslında bazen diyorum düşünme diyorum çıkar aklından bu düşüncei diyorum ama bilnç altımda kalıor herhalde geceleri rüyamda valla resmen acı çekiorum o acıyı bile hissediorum ya sora rüyamda kanamam olduunu falan görüorum resmen yaşıorum sanki ayy tövbe tövbe yaa neyse kızlar atlatırım umarım yaaa eyvahedigeldismile

heaven korkma canım madem bu kadar korkuyosun aklına takılıyo gir kadın dr ben kızlık zarıma baktırıcam de elastikmi normalmi diye bunda garip bişey yokki canım ama boşuna korkuyosun bak cidden

delicious sorma ya bende regli olduğum zaman tam anlamıyla canavar kesiliyorum:))))))))))))))))))))))
annemle kardeşim yazlığa gitti babamla tek ben kaldım evde garipleri oynuyoruz ondan hassasım:))))))))))))))))))))
canım dua et d babn yanında. ben annecimle babamı geçen hafta sonu memlekete taşıdım. :gitme: tüm nazım onlara geçerdi. şimdi kayınvalidemlerde kalıyorum. evimizin işlemleri bitene kadar. bu ay daha da zor geçecek benim için mafoldumben

Back
X