• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım aslında şöle de bi durum var dediim gibi ben kadın doğuma adet düzensizliimden dolayı gittim normalde hiç adet düzensizliim olmasdı korktum gittim dedim ki ben evlenicem ve stresliim ilk defa bu ay adetim düzensizleşti dedim o da ultrasonla bakalım dedi baktı bişi yok dedi sora da alttan da bakalım mı dedi ben de tamam dedim neyse baktı alttan tamam dedi sora da anneme herşey normal dedi bişi yok dedi strestan kaynaklanan bir durum sanırım dedi ilaç verdi işte bu kadar hatta soraım dedim doktora ama zaten evlenicemi söledim o da belki de o yüzden bakalımmı die sordu eğer sölemesi gereken bişi olsa sölerdi herhalde dimi die düşnüorum ama kızlar baktı doktor ama çok utandım valla o yüzden tekrar gitmeye çekiniorum açıkçası amaaannn neyse bakalım unutaım ben en iisi bu düşünceleri

canım dua et d babn yanında. ben annecimle babamı geçen hafta sonu memlekete taşıdım. :gitme: tüm nazım onlara geçerdi. şimdi kayınvalidemlerde kalıyorum. evimizin işlemleri bitene kadar. bu ay daha da zor geçecek benim için mafoldumben

canım sen üzülme sende bize nazlanırsın olumunekankayizsmile

canım aslında şöle de bi durum var dediim gibi ben kadın doğuma adet düzensizliimden dolayı gittim normalde hiç adet düzensizliim olmasdı korktum gittim dedim ki ben evlenicem ve stresliim ilk defa bu ay adetim düzensizleşti dedim o da ultrasonla bakalım dedi baktı bişi yok dedi sora da alttan da bakalım mı dedi ben de tamam dedim neyse baktı alttan tamam dedi sora da anneme herşey normal dedi bişi yok dedi strestan kaynaklanan bir durum sanırım dedi ilaç verdi işte bu kadar hatta soraım dedim doktora ama zaten evlenicemi söledim o da belki de o yüzden bakalımmı die sordu eğer sölemesi gereken bişi olsa sölerdi herhalde dimi die düşnüorum ama kızlar baktı doktor ama çok utandım valla o yüzden tekrar gitmeye çekiniorum açıkçası amaaannn neyse bakalım unutaım ben en iisi bu düşünceleri

canım utanılıcak bir durum yokki ....ama neden bu kadar korkuyosun ya boşver kızlığı bozulanlar korkmuyoda senmi korkucan be canım rahat ol

yaa gülmeyin kızlar yaa valla kormuyorum hem acıdan hem de kan gelmesse die korkuorum ne bilim işte amaaan yaa napiiim paranoyağa bağladım işte ben delirdim evlilik stresi olsa gerek
canım gülmelerimiz dalga geçme amaçlı değil yanlış anlama sakın. doktora tekrar gitmekten de korkma zaten dediğin gibi kontrol olmuşsun elastiki bi durum olsaydı doktorun sana söylerdi. rahat ol canım. kendini sıkıp aklına getirdikçe insan daha çok strese giriyor. hem zaten evlendikten sonra daha sık gideceğiz jinekoloğa kadınların şansına bu da. alışmamız lazım guclubacismile

delicious cum u arada mobilyalarına yeni bakabildim.çok güzeller.güle güle kullan.yalnız nacizane bi önerim olacak.yemek odasına alacağın halıda geometrik desenlerin karmaşık oolmamasına dikkat et çünkü mobilyalarında yuvarlaklar var ya odayı çok karmaşıklaştırır halıda da desen.düz renk simli falan çok güzel durur bence
teşekkür ederim şeker. biz de aynı şekilde düşünüyorduk halı için. salonum büyük olduğu için ayrı bir yemek odası yapmayacağız. mobilyalarım da siyah - beyaz . halı ve perde rengi konusunda kararsızız. vitrin içine turkuaz ya da kırmızı objeler koyup halı - perdeleri de öyle alsam çok mu kötü olur acaba? mobilyalar bi gelse de karar versek vereliniortak
canım sen üzülme sende bize nazlanırsın olumunekankayizsmile
sağol canım benim opuyorumnanaktan

slm kızlar aranıza yeni katıldım ben :))) valla cuma günü bende jinekoluğa gidicem kontrole ama sıkıntısı şimdiden aldı :( off çok zor işimiz

mavi peri hoşgeldin bakalım kaç yaşındasın necisin anlatmaya başla hemen):

saolun kızlar alışacaz artık doru sölüosun deliciouscum evlenince devamlı jinekoloğa gidicez neyse boşverelim bunu hazırlıklarınızdan bahsedin bakalım neler yapıosunuz balayı nerede yapıcaksınız balayı için alışveriş yapıcakmısınız kızlar ben oxxodan balayı için ciciler aldım bakın göstereim size de kafam dağılsın.tabi kocişim giydirir umarım bunları ne de olsa tatil yeri yaawww demiii

hotprissy3661460x690.jpg

hotprissy3662460x690.jpg

hotprissy3663460x690.jpg

oxjorpartek10k5211460x6.jpg

oxjorpartek10k5213460x6.jpg

slm kızlar aranıza yeni katıldım ben :))) valla cuma günü bende jinekoluğa gidicem kontrole ama sıkıntısı şimdiden aldı :( off çok zor işimiz

bu arada düğün tarihim 30 ekim :))paylaşmak istedim bende

hoş geldin şeker. zemuszemus ben de muhtemelen haftaya gideceğim. korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum. sonuçta bir kontrolden geçmmeiz gerekiyor. Allah korusun bir problem varsa da erken teşhis daha iyi değil mi? guclubacismile

mavi peri hoşgeldin bakalım kaç yaşındasın necisin anlatmaya başla hemen):

:))) 24 yaşındayım bursada tekstil firmasında muhasebeci olarak çalışıyorum bunun dışındaki tek ilgim şuan düğünümmmm hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ama daha bişede yapmadım ilk evimizi tutalım diye düşündük gerisi gelir şimdi evlere bakıyoruz ben gelinliğime bakıyorum arada aslında aklım hiç boş değil devamlı bişeler geçiyo kınada ne yapabiliriz düğünde ne olucak falan filan off yazarken bile yoruldum :kedi:

hoş geldin şeker. zemuszemus ben de muhtemelen haftaya gideceğim. korkacak bir şey olduğunu sanmıyorum. sonuçta bir kontrolden geçmmeiz gerekiyor. Allah korusun bir problem varsa da erken teşhis daha iyi değil mi? guclubacismile

hıoşbulduk canım bende öyle düşündüm düğün öncesi zaten gidicektim şimdi yalnız gideyim dedim hakkımızda hayırlısı

o zaman burda şımar şımarmak serbest enimse haydeeeeeeeeeeesositosositosositosositosositososito

tememm:D

cicişler ben gidem bi tüttürem de gelem hemen kaybolmayın heeeee

bende bı eve gıdıp geldım konyadan ılkokul arkadasım gelmıs hiç görmeden gönderırmıyım ama doyamadım yaaa inş aksam kalırlar

slm kızlarropuyorumnanaktan
herkesin kandili mübarek olsunn
dün arkadaşlarımla moda evlerini gezdk biraz ama bu olur dediğim çıkmadı o kadar çok çeşit varki bide ben çok kararsızım haftaya flan yine bakıcam
bi kaç tane denedim denediklerimden 1 inde üstü çok hoşuma gitti
bi tane moda evinde eş çalışıyolardı çook ilgilendiler ikiside bakalım gezdikten sonra orda diktirmeye karar veririm kadının eşi dediki tamam kafanı karıştır gellkaydirigubbakcemile3

tatlım hoşgeldın ben gelınlıkcıye gıttımdırek ıstedıgım modelı gösterdım baska bişeye bakmadım cunku kafam daha cok karısacaktı bi tek dantelıne karar vercez

kızlar yaa napıosunuz valla ben kaç gecedir hep şey görüorum nasıl desem kabus ilk gece kabusu görüyorum yaaa beni korkular bastı nedense offf

:D:D korkma annemmmm bişi olmaz allahın izniyle düşünmemeye çalış böle sürekli napıcam die düşünürsen içinden cıkamadın kabusa döner bence bırak akısına

heaven aldığın şeyler çok güzel iyi günlerde giy benim kocişim balayında olsakta izin vermez

saolun kızlar alışacaz artık doru sölüosun deliciouscum evlenince devamlı jinekoloğa gidicez neyse boşverelim bunu hazırlıklarınızdan bahsedin bakalım neler yapıosunuz balayı nerede yapıcaksınız balayı için alışveriş yapıcakmısınız kızlar ben oxxodan balayı için ciciler aldım bakın göstereim size de kafam dağılsın.tabi kocişim giydirir umarım bunları ne de olsa tatil yeri yaawww demiii

evet boş ver canım yaa . valla süpermiş bunlar bayıldım. tatilde bişi olmaz canım. izin versinler artık o kadarına. balayı konusuna gelince biz biraz tereddütteyiz şeker. bayram tatilinde nişanlımın patronu tüm çalışanları aileleriyle birlikte Kıbrıs'a gönderiyor. (iş toplantısı adı altında :)) ) e döndükten 5 gün sonra da bizim düğün olacak. masrafımız daha da çok olursa gidemeyebiliriz. 1 hafta önceden balayı yaparız biz de kaydirigubbakcemile5 zaten düğünümüz de nikahtan önce her şeyi sondan başa yaşıyoruz :))

heaven hepsi çok güzel ama siyah mini eteğe bayıldım tam benlik bende istiyorum ama benim kasım ayında balayım oyüzden pek giyebileceğimi sanmıyorum siz nereye gidiyosunuz

Back
X