- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
zuzu bir kusur mu ettikk kardeşim
yok be canım şımarıklık yapıyorum azıcık kızlara özellikle enimseyle papatyaya:)))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zuzu bir kusur mu ettikk kardeşim
iyiy yapmışsın canım nereye kaçsa kulagından tutaı getiriiz biz onunkaydirigubbakcemile3
iyiy yapmışsın canım nereye kaçsa kulagından tutaı getiriiz biz onunkaydirigubbakcemile3
iyi nolsn hazırlık uğraşıyoruz kendimemi dersen hayır kardesım evlenıyor 31 temmuzda onun hazırlıkları çooook yorgunum daha kendı evım kendı hazırlıklarım var sırada...
yok be canım şımarıklık yapıyorum azıcık kızlara özellikle enimseyle papatyaya:)))))))))))))
nereye kaçsam yakalıcakmısınız benihihoyyyt
Kızlar haftasonu canım çıktı hala etkisini atamadım... Midem kötü başım dönüyor gibi pöfff yorgunluktan olsa gerek....
sağol canımmmmmmmmmmozzy eşyalarını gördüm çok çok güzeller. Güle güle iyi günlerde kullan =)
Kızlar size bir şey danışacam. Haftasonu nişanlımn ailesiyle birlikte düğün için anlaştığımız yere gittik oturma planını almak için. Orda düğünü genel hatlarıyla konuştuklarında şunu dediler. Takı töreni olsun ama anonssuz :SSS Biz de nişanlımla dedik ki nasılsa masaları gezip insanlara hoşgeldiniz demeyecek miyiz? O ara takıları da aradan çıkarmış oluruz. ama oranın sahibi dedi ki öyle olunca gelinle damadın rahat 2 saati masaları gezmekle geçiyor; gece size kalmıyor. kafamız karıştı napsak ki acaba?
hoşgeldin undomiel cim.özlettin kendini.evin de hayırlı olsunjean, fersoy85, dilek_36+, biocin, delicious_77+, emel_1988, yarenka, sirkencubin+, gul1984+, bol+, ozzy_mim+
selam kızlar.. hepinizin kandili mübarek olsun.. biliyorsunuz bir haftadır tatildeydim.. ve öyle çok üşendim ki geçmişi okumaya.. yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgeldiler aramıza.. düğün tarihlerini bana yazarlarsa listemizi revize edeyim :)
bu arada artık evimiz var:) bugün badana için renk seçmeye gidicez canım aşkımla:)
ben tatildeyken çok beğendiğim ev ile ilgili kontratı yapmış ve bana cumartesi günü geldiğinde anahtarları uzattı.. evimizin anahtarları diye... romantik sevgilim benim...:asigim:
Selam kıslar..
Maşallah epey kaynatmıssınız..
Ozz canım çok beğendim mobilyalarını ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
B]
nereye kaçsam yakalıcakmısınız benihihoyyyt
bende alışkanlık yaparım ama heeeeeezemuszemus
bende alışkanlık yaparım ama heeeeeezemuszemus
ay ay ay ozzy_mim yerim seni ciciş![]()
ay ay ay ozzy_mim yerim seni ciciş![]()
şımarsın şımaralım hepimizzzzzzz amannnnnnnnnn kocalar şımartmıyor biz bizi şımartalım :teytey:a.s.hihoyyytya arkadaslar şımartmayın şunuu![]()
bana bak enimse döferim seni:))))))))))) belkim bugün şımarmaya ihtiyacım var gerçi şımarığımda hep:))))))))))))))))))))))))))))))
şımarsın şımaralım hepimizzzzzzz amannnnnnnnnn kocalar şımartmıyor biz bizi şımartalım :teytey:a.s.hihoyyyt
gel gel cnm beklerizcicişler ben gidem bi tüttürem de gelem hemen kaybolmayın heeeee
ayy ne kdr çok bakarsan o kdr karışıyor doru demiş adam .azcık kafana yatanda karar kıl çok inceleme derim bennnnslm kızlarropuyorumnanaktan
herkesin kandili mübarek olsunn
dün arkadaşlarımla moda evlerini gezdk biraz ama bu olur dediğim çıkmadı o kadar çok çeşit varki bide ben çok kararsızım haftaya flan yine bakıcam
bi kaç tane denedim denediklerimden 1 inde üstü çok hoşuma gitti
bi tane moda evinde eş çalışıyolardı çook ilgilendiler ikiside bakalım gezdikten sonra orda diktirmeye karar veririm kadının eşi dediki tamam kafanı karıştır gellkaydirigubbakcemile3
kızlar yaa napıosunuz valla ben kaç gecedir hep şey görüorum nasıl desem kabus ilk gece kabusu görüyorum yaaa beni korkular bastı nedense offf
kızlar yaa napıosunuz valla ben kaç gecedir hep şey görüorum nasıl desem kabus ilk gece kabusu görüyorum yaaa beni korkular bastı nedense offf
gel gel cnm bekleriz
ayy ne kdr çok bakarsan o kdr karışıyor doru demiş adam .azcık kafana yatanda karar kıl çok inceleme derim bennnn