slm kızlarropuyorumnanaktan
herkesin kandili mübarek olsunn
dün arkadaşlarımla moda evlerini gezdk biraz ama bu olur dediğim çıkmadı o kadar çok çeşit varki bide ben çok kararsızım haftaya flan yine bakıcam
bi kaç tane denedim denediklerimden 1 inde üstü çok hoşuma gitti
bi tane moda evinde eş çalışıyolardı çook ilgilendiler ikiside bakalım gezdikten sonra orda diktirmeye karar veririm kadının eşi dediki tamam kafanı karıştır gellkaydirigubbakcemile3
kızlar yaa napıosunuz valla ben kaç gecedir hep şey görüorum nasıl desem kabus ilk gece kabusu görüyorum yaaa beni korkular bastı nedense offf
canım ölede ne bilim çook çesit olunca karar veremiyorm bu pazarda çıkarm bakmaya gitmediğim yerlere kafamda iyice bişe oturur belki o zaman kendim de ne istediğimi bilmiyorumki ben kararsızım çok bide bu gelinlikk oluncaa
hadi bakalım şimdiden gözün aydın canım :))iyilik canim yakinda nisanlima kavusucam insallah onun hazirligi icerisindeyim :asigim:
heee küstüm men size hıhh:dilcikar:
zaten hassasım bugün :jeyyar:
senin de kandilin mübarek olsun canım. gezdikçe dedikleri gibi kafan karışıyor canım. çok çeşit var bu defa bocalıyorsun. en güzeli aklına yatan bir model varsa onun üzerinde yoğunlaş derim ben. zemuszemusslm kızlarropuyorumnanaktan
herkesin kandili mübarek olsunn
dün arkadaşlarımla moda evlerini gezdk biraz ama bu olur dediğim çıkmadı o kadar çok çeşit varki bide ben çok kararsızım haftaya flan yine bakıcam
bi kaç tane denedim denediklerimden 1 inde üstü çok hoşuma gitti
bi tane moda evinde eş çalışıyolardı çook ilgilendiler ikiside bakalım gezdikten sonra orda diktirmeye karar veririm kadının eşi dediki tamam kafanı karıştır gellkaydirigubbakcemile3
çok güldürdün beni şeker yaw. kabus gördüm deyince ben de düğüne geç kalıyorsunuz ya da iptal ediliyor gibi şeyler okuyacağımı sanmıştım. opuyorumnanaktankızlar yaa napıosunuz valla ben kaç gecedir hep şey görüorum nasıl desem kabus ilk gece kabusu görüyorum yaaa beni korkular bastı nedense offf
canım belki izin vermiyolardır die sormadımmemel giyindiğin zaman keşke foto çekilseydin kız gerçi her moda evi izin vermiyo foto çekmeye ama
emel fatihe baktınmı tam yeri gelinlik için
anammmmmm niye korkuyosunuz yaaaaaaa zuzum senle ben bi bişi olmazcı çıktık
hanımlar şaka bi yana cidden öle etraftan duyduğunuz şeylerle germeyin kendinizi bencce de.bu forumda okumuştum ben de.doktor bi krem veriyormuş.bi çözüm olabilir yani
canım belki izin vermiyolardır die sormadımm
yengem çok iyi bilir fatihi biraz çok gezerdebana dedi bigün gle fatihe gidelim onla gideriz olmadı ben anadolu yakasında oturyorum kaç prova oluyo tam bilmiyorum dün bi moda evindeki bayan 3 prova oluyo dedi bana az geldi eğer öleyse ne bilim pazar günlerine ayarlarım provayı giderm
yaa gülmeyin kızlar yaa valla kormuyorum hem acıdan hem de kan gelmesse die korkuorum ne bilim işte amaaan yaa napiiim paranoyağa bağladım işte ben delirdim evlilik stresi olsa gerek
kesinlikle fatihe git derim güzel gelinlikler var canım
yaa gülmeyin kızlar yaa valla kormuyorum hem acıdan hem de kan gelmesse die korkuorum ne bilim işte amaaan yaa napiiim paranoyağa bağladım işte ben delirdim evlilik stresi olsa gerek
anladım canım.ya kendini ne kdr kasarsan o kdr zorluk çekersin bence.bak bu forumda falan da var öle ilk gece konuları bi girip okku istersenozzycim ben adet düzensizliimden doktora gittiimde alttan gözle muayene etmişti ama kızlık zarımla ilgili bişi demedi ben de soramadım utancımdan herhalde dedim garip bi durum olsa sölerdi dedim ama işte kurt kemirio insanı yaawww
ozzycim ben adet düzensizliimden doktora gittiimde alttan gözle muayene etmişti ama kızlık zarımla ilgili bişi demedi ben de soramadım utancımdan herhalde dedim garip bi durum olsa sölerdi dedim ama işte kurt kemirio insanı yaawww
canım dua et d babn yanında. ben annecimle babamı geçen hafta sonu memlekete taşıdım. :gitme: tüm nazım onlara geçerdi. şimdi kayınvalidemlerde kalıyorum. evimizin işlemleri bitene kadar. bu ay daha da zor geçecek benim için mafoldumbendelicious sorma ya bende regli olduğum zaman tam anlamıyla canavar kesiliyorum:))))))))))))))))))))))
annemle kardeşim yazlığa gitti babamla tek ben kaldım evde garipleri oynuyoruz ondan hassasım:))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?