2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

gül,perikızı,delicious,papatya napıyosunuz bakalım kıslarrr

iyidir canım yaa geçmişi okuyordum neler kaynatmışsınız diye bende az önce dısarı çıktım her çıktıgımda bişeyler buluyorum alacak şimdide kurabiye kalıbıyla, sarımsak ezecek aldım,makarna falan süzmek için süzgü aldım evde bir tane vardı ama lazım olur diye 1tanedaha aldım.

Ameriya dediğim Amerika mı??:1rolleyes: Eğer öle ise ne etceniz orda kısss...

tatlım nişanlım orda master yapıyo geçiçi süre birlişkte orda yasıyacaz zaten 2 senedır orda gönlüm daha fazla orda tek basına kalmasıza razı gelmedı hem kıskanclık acısından hemde kıyamadıgım için orda şimdi o lazım olacak seylerı alıo bastan asagı düzmüyoruz ev çünkü gecıcı orası gereklı olanları alıyoruz döndüğümüzde ev acıcaz inş en güzel kısmıda ceyız derdı yok :teytey:

selam kizlarr..hayirli kandiller..
iyilik enimsecim senden naber?

iyiim tatlımmm nasıl gidiyo hazırlıklarınn

He valla ikimisss kaldık olumunekankayizsmile

he öleydı gelenler oldu ama kımsenın sesi cıkmıo ya

hayırlı olsun cnm yeni cicilerinn

:dilcikar::dilcikar:

zuzucum nasılsın tatlımmmm

zuzu nbr küstünmü sen bizim topiğe nelr olmuş 2saat içinde

valla sorma küstü bize kendı topiğine kaçtı görünmezlık maskesı takmıs heralde kımse onu görmemıs aama ben onu topikte yakaladım tuttum kulagından getırdım bizim topiğe dimi zuzu şimdide dil cıkarıyo bize

heee küstüm men size hıhh:dilcikar:
zaten hassasım bugün :jeyyar:

iyiy yapmışsın canım nereye kaçsa kulagından tutaı getiriiz biz onunkaydirigubbakcemile3

iyi nolsn hazırlık uğraşıyoruz kendimemi dersen hayır kardesım evlenıyor 31 temmuzda onun hazırlıkları çooook yorgunum daha kendı evım kendı hazırlıklarım var sırada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…