canım eşyalarını görürdüm istikbaldenmi aldınız çünkü o modeler sanki orda vardı nişanlımın çok hoşuna gitmişti iyi günlerde kullan canım
delicious mobilyaların süper çok beğendim canım iyi günlerde kullan :1hug:
kız delicious cicişim mobilyalar bi harika tam benim tarzım bende evimi siyah beyaz döşeyeceğim için bana hitap ediyo yatak örtülerini nerden aldın ya da pikemi deniliyo :)))))))
jean, fersoy85, dilek_36+, biocin, delicious_77+, emel_1988, yarenka, sirkencubin+, gul1984+, bol+, ozzy_mim+
selam kızlar.. hepinizin kandili mübarek olsun.. biliyorsunuz bir haftadır tatildeydim.. ve öyle çok üşendim ki geçmişi okumaya.. yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgeldiler aramıza.. düğün tarihlerini bana yazarlarsa listemizi revize edeyim :)
bu arada artık evimiz var:) bugün badana için renk seçmeye gidicez canım aşkımla:)
ben tatildeyken çok beğendiğim ev ile ilgili kontratı yapmış ve bana cumartesi günü geldiğinde anahtarları uzattı.. evimizin anahtarları diye... romantik sevgilim benim...:asigim:
Selam kıslar..
Maşallah epey kaynatmıssınız..
Boll canım sanaaa bol şanslar diliyorum..Sonsuz mutluluklar...
Ozz canım çok beğendim mobilyalarını ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Çiğdem canım hakkında hayırlısı olsun..Doğum gününü bir cümle ile kutlayabilirsin..10 yıl kolay değil gerçekten.
Enimse kıs bende gidiyorum hem lazere hem iğneliye..Dayancak gücüm kalmadı..K.altı bölgem bitti gibi bişi..Bacaklarda inceldi baya..Ee malüm bölgede tabiki...Hemen bitsin solaryuma gidicem daha..
canım teşekkür ederim. nişanlımın da hayali hep siyah beyazdı. :)) o fotoğrafı mağazada çektim. benim de çok hoşuma gitti. sordum görevli bayana uyumlu olsun diye linensten alıp diktirmiş. şifonyerin kapağını bir açtım içinde çok güzel siyah beyaz avize duruyordu dedim bu da bize ait galiba. görevli de demez mi yok onu özel getirttik istanbuldan ama hadi çok sevdiyseniz hediyem olsun dedi. zemuszemus
kız delicious cicişim mobilyalar bi harika tam benim tarzım bende evimi siyah beyaz döşeyeceğim için bana hitap ediyo yatak örtülerini nerden aldın ya da pikemi deniliyo :)))))))
ay ciciş çok güzel ya bayıldım güle güle kullan ALLAH ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
küstüm sana:dilcikarapatya al misketlerini ver misketlerimi:dilcikar:
hoşgeldin tatlım umarım tatilin güzel geçmıstır eviniz hayırlı olsun
hoşgeldin canımcımmm nasılsın bakalımm
Ayy kıyamam kısmaa zuzucummmafoldumben
Çok hızlı hızlı okudummm ondan şeyyy oldusempatiksalakcinni
Deliciouss çok beğendim mobilyalarını güle güle kullan..
Ayy kıyamam kısmaa zuzucummmafoldumben
Çok hızlı hızlı okudummm ondan şeyyy oldusempatiksalakcinni
Deliciouss çok beğendim mobilyalarını güle güle kullan..
Hoşbuldum..İyiyim canım sen nasılsın??
bence de anonssuz olsun canım takı töreni olurken arka plana müzik koyun daha şık olur :hulya:
Peki sizler nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Bir de bir 30-40 dk lık halk oyunu gösterisi ayarlamışlar. Biz o sırada masaları dolaşsak ayıp mı olur?
:dilcikar:sen beni beğenmiyosunsempatiksalakcinni
iyiyim bende tatlımm artık benimde bi yatagı ve bi kaç parça esyam var sonunda oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?