2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hoşgeldin canım hayırlı kandiller evinizde hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla oturun yuvanızda inşallah :Saruboceq:

Dilekcim bence tül için erken... Şimdi ortalama ölçülerle yaptırırsın sonra tuttuğunuz eve uymaz tekrar ölçülerle oynaman gerekir... Biraz daha beklesen daha iyi olur güzelim...

hoşgeldin canım hayırlı kandiller evinizde hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla oturun yuvanızda inşallah :Saruboceq:

amiinn canım.. hepimiz için bu dilekler ve bu dualar.. bugün eve gidicem.. gitmişken foto çeker paylaşırım sizle de :)

ben biraz daha bekleyeyim canım bu arada yine araştırırım daha uygun şeylerde bulabilirim
araştır canım.

jean canım bu hapı uzun süre kullanmamak gerekiyor bence özellikle hiç çocuk doğurmayan kadınlar çok uzun kullanmamalı benim arkadaşım 1 yıl kullandı bıraktı 4 ay sonra falan hamile kalabildi canım ve oda buna bağladı ama bilemeyizde

kızlar kayınvalidem geldi.. eve gidiyorum şimdi.. gelince sizle detayları paylaşırım.. çomçok öptüm hepinizi... opuyorumnanaktan beni bekleyin heyecanla zemuszemus

haklısın canım bu anlattığım borçları flan var diye uzun süre düşünmüyoruz diye 3 ya da 4 yıl kullanmış mafoldumben hakkımızda hayırlısı canım Allah esirgesin kötülükleri sağlığımız bozulmasın inş olumunekankayizsmile

aminnnnn canım

canım eşyalarını görürdüm istikbaldenmi aldınız çünkü o modeler sanki orda vardı nişanlımın çok hoşuna gitmişti iyi günlerde kullan canım

kız delicious cicişim mobilyalar bi harika tam benim tarzım bende evimi siyah beyaz döşeyeceğim için bana hitap ediyo yatak örtülerini nerden aldın ya da pikemi deniliyo :)))))))

Canım mekan sahibinin söylediği doğru olabilir... Takı merasimi çok hoş olmuyor tabii masa dolaşmak daha bi güzel oluyor ama zaman kaybı çok fazla yaşanıyor... Yakın arkadaşımda hem misafirlere hoş geldin demek hemde takıları toplamak için masa masa dolaştı bi baktık ki yemekler bile yenmiş sıra pastadaydı... Düğünün nasıl geçtiği anlaşılmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…