jean, fersoy85, dilek_36+, biocin, delicious_77+, emel_1988, yarenka, sirkencubin+, gul1984+, bol+, ozzy_mim+
selam kızlar.. hepinizin kandili mübarek olsun.. biliyorsunuz bir haftadır tatildeydim.. ve öyle çok üşendim ki geçmişi okumaya.. yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgeldiler aramıza.. düğün tarihlerini bana yazarlarsa listemizi revize edeyim :)
bu arada artık evimiz var:) bugün badana için renk seçmeye gidicez canım aşkımla:)
ben tatildeyken çok beğendiğim ev ile ilgili kontratı yapmış ve bana cumartesi günü geldiğinde anahtarları uzattı.. evimizin anahtarları diye... romantik sevgilim benim...:asigim:
gnaydın canım hoşbulduk kaydirigubbakcemile5 ne tatlıhayırlısı olsun canım :1hug:
hoşgeldin canım hayırlı kandiller evinizde hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla oturun yuvanızda inşallah :Saruboceq:
araştır canım.ben biraz daha bekleyeyim canım bu arada yine araştırırım daha uygun şeylerde bulabilirim
jean, fersoy85, dilek_36+, biocin, delicious_77+, emel_1988, yarenka, sirkencubin+, gul1984+, bol+, ozzy_mim+
selam şeker hoş geldin. zemuszemusözlettin kendini. nasıl gheçti tatilin. eviniz hayırlı olsun. mutlulukla yaşarsınız inşallah. biz de evimizi tutalı 1 hafta oldu. isteğimize göre bulduk. elektrik işlemleri devam ediyor. bu hafta içinde gidip su - elektrik abonelikleri ile uğraşacağım :)) sonra da temizlik yapıp yavaş yavaş yerleşeceğim. mobilyalarımızı da cumartesi günü aldık. ağustos 15 beyaz eşyalar dahil hepsi gelecek opuyorumnanaktan
jean canım bu hapı uzun süre kullanmamak gerekiyor bence özellikle hiç çocuk doğurmayan kadınlar çok uzun kullanmamalı benim arkadaşım 1 yıl kullandı bıraktı 4 ay sonra falan hamile kalabildi canım ve oda buna bağladı ama bilemeyizde
Dilekcim bence tül için erken... Şimdi ortalama ölçülerle yaptırırsın sonra tuttuğunuz eve uymaz tekrar ölçülerle oynaman gerekir... Biraz daha beklesen daha iyi olur güzelim...
haklısın canım bu anlattığım borçları flan var diye uzun süre düşünmüyoruz diye 3 ya da 4 yıl kullanmış mafoldumben hakkımızda hayırlısı canım Allah esirgesin kötülükleri sağlığımız bozulmasın inş olumunekankayizsmile
tekrar yine karşınızdayım cicişler:))))))))))))))))))))))
teşekkür ederim
sağol canım hepimizin evleri çok güzel olacak inşallah. buradaki paylaşımlar o kadar çok işimize yarıyor ki :))
ye canım afiyet olsunsanırım fiyatı 24 - 25 civarıydı kaydirigubbakcemile5
günaydın zuzum kız avatarın ne öyle :1ninca:
sanada günaydın herkese günaydınnnnnna.s.
kız ne varki avatarımda:)
ozzy eşyalarını gördüm çok çok güzeller. Güle güle iyi günlerde kullan =)
Kızlar size bir şey danışacam. Haftasonu nişanlımn ailesiyle birlikte düğün için anlaştığımız yere gittik oturma planını almak için. Orda düğünü genel hatlarıyla konuştuklarında şunu dediler. Takı töreni olsun ama anonssuz :SSS Biz de nişanlımla dedik ki nasılsa masaları gezip insanlara hoşgeldiniz demeyecek miyiz? O ara takıları da aradan çıkarmış oluruz. ama oranın sahibi dedi ki öyle olunca gelinle damadın rahat 2 saati masaları gezmekle geçiyor; gece size kalmıyor. kafamız karıştı napsak ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?