kızlar yaa biz daha ev tutmadık ben yatak odasının perdesini yaptırmak istiyorum ama ortada ölçü falan yok beğendiğim tülde indirim vardı acaba ortalama ölçülerde yaptırsammı perdeciye sordum pilesini biraz sık atarız küçük olursada açma payı olur dedi ama ben çok sık pile sevmiyorum bilemiyorum ki nasıl yapayım
canım bütün ilaçların yararlarının yanında zararları var bu etkiler bünyeden bünyeye değişiyor bazıları için çok ağır olurken bazılarını hiç etkilemiyor
kızlar yaa biz daha ev tutmadık ben yatak odasının perdesini yaptırmak istiyorum ama ortada ölçü falan yok beğendiğim tülde indirim vardı acaba ortalama ölçülerde yaptırsammı perdeciye sordum pilesini biraz sık atarız küçük olursada açma payı olur dedi ama ben çok sık pile sevmiyorum bilemiyorum ki nasıl yapayım
teşekkür ederim canım ,bende severim o ekmeği kokusu tadı bir başka senin içinde yerim kaydirigubbakcemile5 dove bir bakayım bugün fiyatını hatırlıyor musun canım?günaydın şekerler :)) hepinizehayırlı kandiller diliyorum.
bolcum nikahınız hayırlı olsun. ne güzel bir heyecan yaşıyorsundur şimdi zemuszemus
dilekcim sürücü belgen için tebrik ederim seni.
çiğdemcim senin durumuna gerçekten çok üzüldüm. bu mübarek günde inşallah aranız tekrar düzelir. hayırlısı ne ise o olsun canım.
gözün aydın canım.o ekmek de ne güzeldir hmm karnım da acıkmaya başladı.
amele yanığın için ben de bronzlaştırıcı öneririm canım. ben dove kullanmıştım. gerçekten de çok memnun kaldım.
opuyorumnanaktan
valla bilemiyorum cnm aslında yaptırırsın bıraz fazla uzunca cnmm pilesi bol attırma ama normal yaptır bıraz fazlalık uzunlugu olsun cnm ölçüye göre kısalttırırsın bıde aslnda o pilede mantıklı çünkü ev degıstırıyosun falan ebatlar bırbırıne uymayabılır ama dedıgım gibi biraz daha uzun yaptır fazla gelen kısmı gider kestırırsin
İstersen ev tutmayı bekle canım ya. Gerçi baka eve geçince onun da bir yararı olmuyor ama .
teşekkür ederimGünaydın canım,sana da hayırlı kandiller.
sağol canım hepimizin evleri çok güzel olacak inşallah. buradaki paylaşımlar o kadar çok işimize yarıyor ki :))delicious baktım mobilyaların çoook güzel hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım ,bende severim o ekmeği kokusu tadı bir başka senin içinde yerim kaydirigubbakcemile5 dove bir bakayım bugün fiyatını hatırlıyor musun canım?
ozzy eşyalarını gördüm çok çok güzeller. Güle güle iyi günlerde kullan =)
Kızlar size bir şey danışacam. Haftasonu nişanlımn ailesiyle birlikte düğün için anlaştığımız yere gittik oturma planını almak için. Orda düğünü genel hatlarıyla konuştuklarında şunu dediler. Takı töreni olsun ama anonssuz :SSS Biz de nişanlımla dedik ki nasılsa masaları gezip insanlara hoşgeldiniz demeyecek miyiz? O ara takıları da aradan çıkarmış oluruz. ama oranın sahibi dedi ki öyle olunca gelinle damadın rahat 2 saati masaları gezmekle geçiyor; gece size kalmıyor. kafamız karıştı napsak ki acaba?
teşekkür ederim
sağol canım hepimizin evleri çok güzel olacak inşallah. buradaki paylaşımlar o kadar çok işimize yarıyor ki :))
ye canım afiyet olsunsanırım fiyatı 24 - 25 civarıydı kaydirigubbakcemile5
bence evi tutmadan yaptırma canım. bizim tuuttuğumuz evin salonu hariç diğer oda pencerleri küçük. tüle bile gerek olmayacak. sık pilelileri ben de sevmiyorum. indirimler çoğu yerde var artık. hemen de bitmiyor o indirimler . opuyorumnanaktan.
Kızlar size bir şey danışacam. Haftasonu nişanlımn ailesiyle birlikte düğün için anlaştığımız yere gittik oturma planını almak için. Orda düğünü genel hatlarıyla konuştuklarında şunu dediler. Takı töreni olsun ama anonssuz :SSS Biz de nişanlımla dedik ki nasılsa masaları gezip insanlara hoşgeldiniz demeyecek miyiz? O ara takıları da aradan çıkarmış oluruz. ama oranın sahibi dedi ki öyle olunca gelinle damadın rahat 2 saati masaları gezmekle geçiyor; gece size kalmıyor. kafamız karıştı napsak ki acaba?
evet canım fiyat olarak pahalı avona göre ama etkisini 3-4 günde görebiliyorsun. kaydirigubbakcemile3hımm pahalıymış biras avonunki 250ml 12 tl kaydirigubbakcemile3
jean, fersoy85, dilek_36+, biocin, delicious_77+, emel_1988, yarenka, sirkencubin+, gul1984+, bol+, ozzy_mim+
selam kızlar.. hepinizin kandili mübarek olsun.. biliyorsunuz bir haftadır tatildeydim.. ve öyle çok üşendim ki geçmişi okumaya.. yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgeldiler aramıza.. düğün tarihlerini bana yazarlarsa listemizi revize edeyim :)
bu arada artık evimiz var:) bugün badana için renk seçmeye gidicez canım aşkımla:)
ben tatildeyken çok beğendiğim ev ile ilgili kontratı yapmış ve bana cumartesi günü geldiğinde anahtarları uzattı.. evimizin anahtarları diye... romantik sevgilim benim...:asigim:
ozzy eşyalarını gördüm çok çok güzeller. Güle güle iyi günlerde kullan =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?