heheh du sana mobilyalarımın linkini yollayayayımmm eve geldi de çekmedim daha foto
Çünkü doğum kontrol haplarıyla güneşin zararlı ışınlarına karşı cilt daha hassas hale geliyor. eğer sigara içiyorsan ya da ailende meme kanseri gibi hikaye varsa zaten doktor daha dikkatli davranır. bu arada doğum kontrol haplarının kıl kökünü zayıflatıcı özelliği olduğundan dolayı lazer epilasyonlarda daha etkili sonuç alınıyormuş.
bu harikaaa :lepi:bende lazere gidiyorum inşallah en kısa zamanda biterler
ozz bakmıştım daha önce mobilyalarına çok güzeller çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah
Hayırlı olsun canım tekrar. Benim sorduğum sadece yatak örtüsüydü, 1200 dedi. Nerden bulacağıım gönlüme göre güzel, süslü bir yatak örtüsü yaaa:2:
aslında bu haplarla ilgili hem iyi hem kötü şeyler duyuyorum kullanımı kişiye göre mi değişiyor ?
canım günaydın brilanta baktınmı yatak örtüsüne bizim burda brilantın magazası var ordan çok güzel modeller begenmiştim birde evitanın modelleri çok hosuma gitmişti hemde 1200 falanda değil fiyatları 500_600 civarındfaydıben bordo aldım evitadanyatak örtüsü_uyku seti_yorgan_2tane pike tak_2tane nevresim tak_bornoz la beraber 1,250 lira ödedik.
ozzz canım mobilyaların çok güzelmiş gerçekten iyi günlerde kullan
Günaydın canımcımmm. Süper fiyatmış ya bir bakayım brillanta falan. Teşekkür ederim tatlım önerin için.
gözün aydın canım.Günaydın gelinciklerim sevgilim memleketten döndü dün akşam evdeydi pek severim bana trabzon ekmeği almış :asigim:
kızlar bir sorum daha var benim elbisem askılı ama kolumda amele yanığı oldu yahu onu fondötenle mi kapatayım muprayla mı daha doğrusu neyle kapanır o renk farkı?
Kızlar haftasonu canım çıktı hala etkisini atamadım... Midem kötü başım dönüyor gibi pöfff yorgunluktan olsa gerek....
günaydın şekerler :)) hepinizehayırlı kandiller diliyorum.
bolcum nikahınız hayırlı olsun. ne güzel bir heyecan yaşıyorsundur şimdi zemuszemus
dilekcim sürücü belgen için tebrik ederim seni.
çiğdemcim senin durumuna gerçekten çok üzüldüm. bu mübarek günde inşallah aranız tekrar düzelir. hayırlısı ne ise o olsun canım.
gözün aydın canım.o ekmek de ne güzeldir hmm karnım da acıkmaya başladı.
amele yanığın için ben de bronzlaştırıcı öneririm canım. ben dove kullanmıştım. gerçekten de çok memnun kaldım.
opuyorumnanaktan
önemli değil canım benim sen iyice arastır hem marka olupta hemde çok iyi modeller var özellikle suan düğün sezonu oldugu için inanılmaz kampanyalar var birde hepsini biryerden düşünürsen daha çok ind. yapıyorlar bizim tanıdık oldugu için istediğim fiyata düşene kadar basından ayrılmadım valla artık düğün hediyem olsun dedi ve benimle ugraşmaktan vazgeçti saolsun:sm_cool:
günaydın şekerler :)) hepinizehayırlı kandiller diliyorum.
bolcum nikahınız hayırlı olsun. ne güzel bir heyecan yaşıyorsundur şimdi zemuszemus
dilekcim sürücü belgen için tebrik ederim seni.
çiğdemcim senin durumuna gerçekten çok üzüldüm. bu mübarek günde inşallah aranız tekrar düzelir. hayırlısı ne ise o olsun canım.
gözün aydın canım.o ekmek de ne güzeldir hmm karnım da acıkmaya başladı.
amele yanığın için ben de bronzlaştırıcı öneririm canım. ben dove kullanmıştım. gerçekten de çok memnun kaldım.
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?