2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

aslında bu haplarla ilgili hem iyi hem kötü şeyler duyuyorum kullanımı kişiye göre mi değişiyor ?

ozz bakmıştım daha önce mobilyalarına çok güzeller çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah

Hayırlı olsun canım tekrar. Benim sorduğum sadece yatak örtüsüydü, 1200 dedi. Nerden bulacağıım gönlüme göre güzel, süslü bir yatak örtüsü yaaa:2:

canım günaydın brilanta baktınmı yatak örtüsüne bizim burda brilantın magazası var ordan çok güzel modeller begenmiştim birde evitanın modelleri çok hosuma gitmişti hemde 1200 falanda değil fiyatları 500_600 civarındfaydıben bordo aldım evitadanyatak örtüsü_uyku seti_yorgan_2tane pike tak_2tane nevresim tak_bornoz la beraber 1,250 lira ödedik.

jean cimmm bi ara çıktım netten sen sağol vermişssin linki canım benim beğenen beğenmeyen herkes sağolsun.o tv ünitesi masa fln venge ahşap değil bambu oldu ama güzel oldu bi ev yerleşsin iyice ekleyeceğim fotoları
d kontrol ile ilgili bilgiler için de sağolun kızlar dikkat edeceğim

aslında bu haplarla ilgili hem iyi hem kötü şeyler duyuyorum kullanımı kişiye göre mi değişiyor ?

canım bütün ilaçların yararlarının yanında zararları var bu etkiler bünyeden bünyeye değişiyor bazıları için çok ağır olurken bazılarını hiç etkilemiyor

Günaydın canımcımmm. Süper fiyatmış ya bir bakayım brillanta falan. Teşekkür ederim tatlım önerin için.

Günaydın canımcımmm. Süper fiyatmış ya bir bakayım brillanta falan. Teşekkür ederim tatlım önerin için.

önemli değil canım benim sen iyice arastır hem marka olupta hemde çok iyi modeller var özellikle suan düğün sezonu oldugu için inanılmaz kampanyalar var birde hepsini biryerden düşünürsen daha çok ind. yapıyorlar bizim tanıdık oldugu için istediğim fiyata düşene kadar basından ayrılmadım valla artık düğün hediyem olsun dedi ve benimle ugraşmaktan vazgeçti saolsun:sm_cool:

Kızlar haftasonu canım çıktı hala etkisini atamadım... Midem kötü başım dönüyor gibi pöfff yorgunluktan olsa gerek....

günaydın şekerler :)) hepinizehayırlı kandiller diliyorum.
bolcum nikahınız hayırlı olsun. ne güzel bir heyecan yaşıyorsundur şimdi zemuszemus

dilekcim sürücü belgen için tebrik ederim seni.

çiğdemcim senin durumuna gerçekten çok üzüldüm. bu mübarek günde inşallah aranız tekrar düzelir. hayırlısı ne ise o olsun canım.

gözün aydın canım. o ekmek de ne güzeldir hmm karnım da acıkmaya başladı.
amele yanığın için ben de bronzlaştırıcı öneririm canım. ben dove kullanmıştım. gerçekten de çok memnun kaldım.

opuyorumnanaktan

kızlar yaa biz daha ev tutmadık ben yatak odasının perdesini yaptırmak istiyorum ama ortada ölçü falan yok beğendiğim tülde indirim vardı acaba ortalama ölçülerde yaptırsammı perdeciye sordum pilesini biraz sık atarız küçük olursada açma payı olur dedi ama ben çok sık pile sevmiyorum bilemiyorum ki nasıl yapayım

hoşgeldin canım seninde kandilin kutlu olsun teşekkürler mobilyalarını almıştın hayırlı olsun şimdi resimlerine bakacağım

Benim yatak odasında pek eksiğim kalmadı canım ya toplu alamam. Bir yatak örtüsü istiyorum, belki bir de uyku seti olabilir o kadar. Bir detaylı incelemeye başlayayım ben en iyisi.

Günaydın canım,sana da hayırlı kandiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…