Herkese günaydın. güzel bir hafta diliyorum.
Günaydın canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel cnm tebrik ederim.ama öle çok ağlama yaaaaaaaaa..Allah korusun evlilik için olan aileden ayrılık öle sonsuza dek ölüm gibi bi ayrılık değil ki.güzel düşün sen güzel olsunnn herşey.
:) tabi cnm öyle mutlaka işte insan ister istemez duygulanıyor..
ya kızlar bu arada sanırım bende doğum kontrol hapı kullanacam aslında istemiyodum çünkü kilo yapıyo ama en kesin çözüm bu diye karar verdim ama doktora gidecem daha..
ne güzel cnm tebrik ederim.ama öle çok ağlama yaaaaaaaaa..Allah korusun evlilik için olan aileden ayrılık öle sonsuza dek ölüm gibi bi ayrılık değil ki.güzel düşün sen güzel olsunnn herşey.
ya kızlar bu arada sanırım bende doğum kontrol hapı kullanacam aslında istemiyodum çünkü kilo yapıyo ama en kesin çözüm bu diye karar verdim ama doktora gidecem daha..
offf, ben de gideceğim güua hala. Bir sıra gelemedi ona.:sinifsinif:
ya çiğdem cim seni o kdr iyi anlıyorum ki tatlım.benim nişanlım da tam bir inattır.ama öle böle değil.ne büyük konuştuysam başıma geldi.ben kendimi inat sanırdım.ya adam öle ki mantıksız olsa da benim dedğim olacak diye tutturur bazen bana zehir eder herşeyi.ama işte alttan almak gerekiyor sanırım.gerçi benim yaptıklarım da bence fazla ya neyse.yani dicem şu.mesela benim ilişkimde ben alttan almasam o inatla çoktannnnnnn bitirmişti kendi de der.sen bizi bu zaman kdr getirdin.bana iyi dayandın diye.iyi bişi diye anlatmıyorum bunu.ama insanları değiştirmek çok zor.nişanlın sana ne yaptı bilemiyorum.burada haklı olarak detaylı anlatmamışssın ama ben bu adamı seviorm ona bi ömür katlanırım diyosan bu hayırlı günü ve d gününü bahane et.düzelt aranızı.haaaa ama benden bu kdr ben de dayanamayacağım diyorsan Allahım dan güç dile tatlım.biz de sana atlatmanda elimizden geldiğince yardımcı olalaımama ben denemeni bir kere daha isterdim dorusu.senin sevgini görebiliyorum çünkü.tüüm sevenler için dua edeceğim ben de tatlım.inş herşey hakkında hayırlı olur.Tamam yarın ki psikolojime göre karar veririm dediğin gibi onca yaşananın hatrına atılmış bir msj atabilirim... Hannecim çok sağol yine senin başını şişirdim ama inan okadar farklı bir durumdayım ki anlatamıyorum bile yaşadığımı okadar vahimmmsenağlamasenağlama Yarın bütün günümü ibadetle geçiricem diyebilirim.. Umarım seninde hakettiğin tüm güzellikler seninle olur çünkü gerçekten hakediyorsun.. Ben haketmemişim heralde yada layik görmedilerr :gitme: Rabbim kimseye yaşatmasın böyle üzüntüler sıkıntılar.. Dilerim hepinizzz çok mutlu olursunuz... senağlama Pek girip ilgilenip yorum yapamıyorum maruz görün kızlar.. şu durumu Allahın izniyel bi atlatıyım hepsini telafi ederim : Dualarınıza gerçekten çok ihtiyacım var kızlar :gitme::gitme::
canım gittti ben de dr a bi sürü test yapıldı ona göre verecek dr.ya dikkat edersen almazsın kilo.git kesin dr a
Günaydın gelinciklerim sevgilim memleketten döndü dün akşam evdeydi pek severim bana trabzon ekmeği almış :asigim:
kızlar bir sorum daha var benim elbisem askılı ama kolumda amele yanığı oldu yahu onu fondötenle mi kapatayım muprayla mı daha doğrusu neyle kapanır o renk farkı?
Günaydın gelinciklerim sevgilim memleketten döndü dün akşam evdeydi pek severim bana trabzon ekmeği almış :asigim:
kızlar bir sorum daha var benim elbisem askılı ama kolumda amele yanığı oldu yahu onu fondötenle mi kapatayım muprayla mı daha doğrusu neyle kapanır o renk farkı?
hadi hayırlı olsun canım
ya sen aynı bensin diyorumhahahaaa topuklu sevmez sade saç sever
makyaj konularında sade ister
heheheee bu konuda yardımcı olamayacağım çünkü ben de hiç bilmem ki neyle kapanır
![]()
canım gittti ben de dr a bi sürü test yapıldı ona göre verecek dr.ya dikkat edersen almazsın kilo.git kesin dr a
Canım ne testi yaptırdın sen?
ay canım benim seni daha da merak ettim bak kaydirigubbakcemile5 gelinliğin saçın makyajın ayakkabın nasıl olacak evin herşeyin opuyorumnanaktan dur bakalım hatunlar biliyordur öğreniriz şimdik zemuszemus
ozzy mim
eğer doğum kontrol hapı kullanacaksan güneşe karşı çok çok iyi korun. Vücuduna bile güneş kremi sürerek dışarıya çık.
amele yanıklarına ne iyi gelir bilmiyorum ama her tarafını orantılı şekilde yakmaya çalış bundan sonra. Ben bu yaz sıcağında bile yanımda hırkayla çıkıyorum; güneşte yanmamaya özen gösteriyorum. Bulabilseydim uzun kollu bir şile bezi alıp onu üniforma yapacaktım.
heheh du sana mobilyalarımın linkini yollayayayımmm eve geldi de çekmedim daha fotoay canım benim seni daha da merak ettim bak kaydirigubbakcemile5 gelinliğin saçın makyajın ayakkabın nasıl olacak evin herşeyin opuyorumnanaktan dur bakalım hatunlar biliyordur öğreniriz şimdik zemuszemus
Canım ne testi yaptırdın sen?
tatlım kan testleri idrar tesleri bi de parmaktan bakıyırlar kanama zamanı 2 ağustosta gideceğim kontrola o testlere göre verecek d kont hapını
ozzy mim
eğer doğum kontrol hapı kullanacaksan güneşe karşı çok çok iyi korun. Vücuduna bile güneş kremi sürerek dışarıya çık.
amele yanıklarına ne iyi gelir bilmiyorum ama her tarafını orantılı şekilde yakmaya çalış bundan sonra. Ben bu yaz sıcağında bile yanımda hırkayla çıkıyorum; güneşte yanmamaya özen gösteriyorum. Bulabilseydim uzun kollu bir şile bezi alıp onu üniforma yapacaktım.
aaaa tmm sirkencubin cim.niyeymiş bi de merak ettim canım.sağoll
heheh du sana mobilyalarımın linkini yollayayayımmm eve geldi de çekmedim daha foto![]()
heheh du sana mobilyalarımın linkini yollayayayımmm eve geldi de çekmedim daha foto
tatlım kan testleri idrar tesleri bi de parmaktan bakıyırlar kanama zamanı 2 ağustosta gideceğim kontrola o testlere göre verecek d kont hapını
aaaa tmm sirkencubin cim.niyeymiş bi de merak ettim canım.sağoll
Çünkü doğum kontrol haplarıyla güneşin zararlı ışınlarına karşı cilt daha hassas hale geliyor. eğer sigara içiyorsan ya da ailende meme kanseri gibi hikaye varsa zaten doktor daha dikkatli davranır. bu arada doğum kontrol haplarının kıl kökünü zayıflatıcı özelliği olduğundan dolayı lazer epilasyonlarda daha etkili sonuç alınıyormuş.
Ben de bakmak istiyorummmmmm.opuyorumnanaktan