- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
canim ben dans etmeyi bilmiyorum hic esim daha das beter..Bi kac yer arastirim giris dansi icin guya 3 provada ogretiyolarmis en ucuzu 200 tl dedi dusun yani..Olmadi oylesine kendmiz gideriz 1 ay daha ucuza gelir o zamn..Aslında çok hoş olurdu ama pek zannetmiyorum ya. Sen düşünüyor musun canım?
kaydirigubbakcemile3 haklsin cnm bi de o var..partnerimi düğünden önce görürsem evetkafamçokkarıştı
Hannecim lütfen mütevazi olma kaydirigubbakcemile3 Aradı şimdi ev varmış gidip bakalım dedisakin konuştum bende :)) miss_curious hoşgeldin özlettin kendini nasılsın ?
kaydirigubbakcemile3 haklsin cnm bi de o var..
canim ben dans etmeyi bilmiyorum hic esim daha das beter..Bi kac yer arastirim giris dansi icin guya 3 provada ogretiyolarmis en ucuzu 200 tl dedi dusun yani..Olmadi oylesine kendmiz gideriz 1 ay daha ucuza gelir o zamn..
adımı çirkefe çıkardınız aşk olsun yaaaa :gitme:
Hannecim lütfen mütevazi olma kaydirigubbakcemile3 Aradı şimdi ev varmış gidip bakalım dedisakin konuştum bende :)) miss_curious hoşgeldin özlettin kendini nasılsın ?
Ayy kızlar hızınıza yetişemiyorum bugün kime ne yazıcağımı şaşırdım bi yandanda yağmur yağıyor çamaşıları toplamaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 Bizimde vaktimiz olmaz dans için evde 1.2 prova yaparız tamam kaydirigubbakcemile3
Canımcım aynen devam, nişanlın bu dilden anlıyorsa bunu kullanacaksın. Hiddeti, siniri, kavgaları bir kenara bırakzemuszemus
Hadi gidin bakalım, inşallah gönlünüze göre bir evdiropuyorumnanaktan
dogrudur cnm ben de daha yeni gorusmeye basladim simle aynen..ama benımmkı gercekten yok yurtdıısında düğünden 10 gun önce gelcek:sinifsinif:
Valla herkes işin kolayını bulmuş. 200 çok fazla yaa
canım hayırlı uğurlu olsun
hoşgeldın tatlımm hadi gözünaydınn
sagol hannem sicaklarla bogusyoruz canim ya..Birazdan disari cikicam ablamla biraz ben de mobilya bakiniyim:icecream:
bol cum hayirli olsun cnm..
Hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah. Merhaba bu arada.
hadi cnm insallah...Evt hannecim bu dilden anlıyor kendisi güzellikle birazda cilveyle herşeyi yaptırabilirisn onada ben hemen sinirime yenik düşünüyorum ama elimden geleni yapıcam bundan sonra kaydirigubbakcemile3 Yeni bir evmiş kirası 500 müş heralde gidip bi konuşucaz bakalım bilmiyorumkismile
Kızlar merhaba...
Sabah bi merhaba diyebildim sonra duramadım... Şu yaz tatilinde tek kaldım bütün işe ben koşturuyorum... Düğün telaşı varken bunlarla uğraşıyorum böfff.... :sinifsinif:
Birazdan nişanlımla buluşup mutfak dolabına karar vereceğiz... Ölçüler alındı bi türlü ya biz müsait olamadık ya usta başlatamadık... Bugün inşallah hayırlısı ile tamamlıyacağız bu işi... Zaten ramazana kadar anca takabileceklermiş... Ne kadar hızlı olursak o kadar iyi yani...
cnm benim iyiyim ya cok sevindim halletmissiniz nisanlinla sorunlari...Arada aklima geliyodun var ya naptiniz die cunku ben en son dugune gittiginiz gunu hatirliyodum..
canim valla daha anlayamadik evliliik nasi bisi..Hala flort ediyo gibiyiz,aksamlari disari cikiyoruz genelde o yogun calistigi icin..Ben de evde takiliyorum oylece..Bu aksam konsere gidiyoruz kaydirigubbakcemile2 nasipse..miss cim evlilik nasıl gidiyor bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?