2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Hadi hayırlısı canımcım. Bakın bakalım, iyi haberlerinizi bekliyorum. Nereden bakıyorsunuz evi?

canim valla daha anlayamadik evliliik nasi bisi..Hala flort ediyo gibiyiz,aksamlari disari cikiyoruz genelde o yogun calistigi icin..Ben de evde takiliyorum oylece..Bu aksam konsere gidiyoruz kaydirigubbakcemile2 nasipse..

Kimin konserine gidiyorsunuz canım? Hep flört ediyormuşuz gibi hissedelim biz de yaaazemuszemus

canim oluyo ya biz de gecenlerde bayaga bi gerildik bizde de ayni senin gibi ben inat yapiyorum biraz sakin olmayi ve genis olmayi ogrensem hicbi sorun cikmiycak da..Onun disinda annem degil de ananem biraz rahatsiz guzelim yaslilik...simdi iyi sanirim..

canim funda arar konseri..Bakalim evliligimiz siradanlasmasin die dusunmus esim guya..kaydirigubbakcemile3 Bugun yorulucam gibi bayaga..

Dur daha bismillah kıs, ne sıradanlaşması daha dün bir bugün ikikaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
Severim kendilerini, iyi eğlenceler canım. Yorgunluk olacak canımcım bu aralar sıkacağız dişimizi.

Hadi hayırlısı canımcım. Bakın bakalım, iyi haberlerinizi bekliyorum. Nereden bakıyorsunuz evi?

Dua ede ede gidicem :)) burası olur inşallahda başlarız yavaş yavaş... TEK' ordan bakıyoruz mecburen okanın dükkanı ordaya o yüzdende pek ev bulamıyoruz işte bilmiyorumkismile

Bu dönemde sorun yaşamıyan çift olmuyor genelde zaten birde dediğin gibi biraz geniş olmayı bilsek gerçekten sorun çıkmaz ama huy işte... Aman iyi olsunda

Kısmetiniz bir yerlerde sizi bekliyor canım. Allah yardımcınız olsun, inşallah güzel bir evdirolumunekankayizsmile

ya evt ya bende bazen okadar geriliyorumki alttan alamıcak duruma geliyorum özellikle şu son bikaçgündür kafayı yicem nerdeyse patlamam yakındır büyük kavga çıkmasın diye susuyorum bakalım nezamana kadar dayanacam.

Dur daha bismillah kıs, ne sıradanlaşması daha dün bir bugün ikikaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
Severim kendilerini, iyi eğlenceler canım. Yorgunluk olacak canımcım bu aralar sıkacağız dişimizi.
haklisin cnm ya sorma ben hemen ikaz bayraklarini cekiyorum alistirdi beni cunku onceden..:asigim:

Bu dönemde sorun yaşamıyan çift olmuyor genelde zaten birde dediğin gibi biraz geniş olmayı bilsek gerçekten sorun çıkmaz ama huy işte... Aman iyi olsunda
bakalim insallah cnm hep diyorum genis olcam die ama buluyorum iste kafaya takicak bisiler..

dayancaz artik cnm gecici gerilmeler bunlar..

3nüz birden çıkıyorsunuz kaydirigubbakcemile3 Bende çıkıyım hazırlanıyım bari... Hepinizi öpüyorum çıtır gelinler... İnşallah evi tuttuk diye gelirim buraya kaydirigubbakcemile3

ikinizde stresten iyice gerıldınız cnm aman şu tatlı telaşlarda kırmamaya çalısın birbirinizi ki yaşadıklarınızdan zevk alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…