2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende yemeği koydum ateşe hamuru mayaladım blaşık yıkadım ve geldim 1 saat tutmuş ama gözlerim çok yandı ya yarım saat gözüme yandım ben yemekteyize katılsam yetiştiremem kesin kaydirigubbakcemile3

bende burdayım tatlım şimdi sana yazıodum biliyosun dimi ikimizinde düğünü aynı gün

evt cnm biliyorum doğru sölüyosunda şu dönemlerde okadar çok geriliyorumki sürekli bi kavga hali yani okadar sıkıldımki mutlu bile olamıyorum hiç bişeyden.

bizim de her ihtiyacımız ufağımız tefeğimiz alınıp bitmiş gibi aradı hazırlan alayım seni arabaya cd çalar almaya gidelim diyor. neyse sesimi çıkarmayacağım alsın ben bir şey alacağım dediğimde sıkışırız derse karıştırcam ortalığı

bende yemeği koydum ateşe hamuru mayaladım blaşık yıkadım ve geldim 1 saat tutmuş ama gözlerim çok yandı ya yarım saat gözüme yandım ben yemekteyize katılsam yetiştiremem kesin kaydirigubbakcemile3

ohh ohh ne güzel karnımda acıktı sayılır bekle 5 çayına gelıyorum

yanyana olsakta kavga etsek keşke hep :2:

valla cnm pek tavsiye etmiyorum biyerden sonra gına geliyo çünkü.gerçi senin yerinde olsam eminim bende öyle düşünürdüm ama umarım sende biran önce kavuşursun szde nerde yaşayacaktınız?

kızlar napalım erkekler bizim kadar düşüncelı olmuyo bi şekılde hep akılları baska taraflara kayıyo biz nekadar düğüne yogunlasırsak yogunlasalım bazen onlar kopabılıyo ki araba ile ilgili şeyler onların en hassas alanları sanırım

slm kızlar ay acayip yoğunum daha yeni giebildim muhtemelen akşam okuyacam yazılanları. Dün oturma odası için köşe siparişi verdik. Bir de mutfak masası ve iki tane üst üste geçen taburelerden aldık.

valla cnm pek tavsiye etmiyorum biyerden sonra gına geliyo çünkü.gerçi senin yerinde olsam eminim bende öyle düşünürdüm ama umarım sende biran önce kavuşursun szde nerde yaşayacaktınız?

tatlım biz nişanlanmadan önce flört dönemınde o üni deydı uzaktık okulu bıttı hemen amerıkaya gıttı 1 yıl sonra geldı nişanlandık nişandan 2 hafta sonra gitti amerıkaya yıne şimdide düğün için beklıyorum düğünden 10 gün önce gelcek artık gün saymaktan gına geldı leylayla mecnunu gectık düğn sonrasıda bırlıkte amerıkaya gıdıcez tabı ben vıze alamazsam yıne ayrıyız alıstım artık sanırım bizim kaderımız

öyle düşünme tatlım umarım vizeni alabilrisin hem evli olduğunuz için almanız daha kolay olur.

slm kızlar ay acayip yoğunum daha yeni giebildim muhtemelen akşam okuyacam yazılanları. Dün oturma odası için köşe siparişi verdik. Bir de mutfak masası ve iki tane üst üste geçen taburelerden aldık.

yeni eşyaların hayırlı olsun tatlım iyi günlerde kullanın inş

öyle düşünme tatlım umarım vizeni alabilrisin hem evli olduğunuz için almanız daha kolay olur.

inşş cnm bakalım gercı hiç beklenmedık bişi oldu ondan dolayıda suan inş vize alamamda gitmem diyorum aılemı yalnız bırakmak ıstemedıgım için az öncekı yazzdıklarım önceden söledıgım klasık seylerdı ama şimdide almamak için dua ediyorum inadınada cıkar

ya cnm sizin işinizde zormuş ama keşke nikahı önceden yapsaydınız çünkü yurtdışına çıkacak olanlar genelde nikahlarını önceden yapıp vizeye başvuruyolar sonradan beklemek zorunda kalmazdın hiç değilse.

tatlım nişanlım en kolay alınan vize senın basvuracagın dedi şimdiye kadar bı aksılık cıkanıda duymadım dedi yasadıgı yerde bır cok turk var ve hepsi bizim gibi evlenıp eslerınıde yanına almıslar bıde okuluda bı belge verıyo eşinide yanına alabılmesi için ama ben suan gitmek hiç istemıyorum

anladım cnm hayırlısı ozaman hı okumuştum gitmeme nedenini sende haklısın tabi annenleri yalnız bırakmak istemiyorsun onlarada zor olucak şimdi keşke gitmek zorunda kalmasaydın da allahın takdiri cnm eni sonu gitmen gerekecek yine başka kardeşin varmıydı?

tatlım 2 tane daha abim var fakat onlarda şehir dışındalar halıyle annemı bırakmak cok zor olcak belkı gecmısten bılıosundur babamıda 6 yasındayken kaybettım şimdi annem ve yengem yalnız kalcaklar gıdersem suan zaten evde 3 kız kalıyoruz annem yengem ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…