adımı çirkefe çıkardınız aşk olsun yaaaa :gitme:
şaka şaka kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adımı çirkefe çıkardınız aşk olsun yaaaa :gitme:
Evt hannecim bu dilden anlıyor kendisi güzellikle birazda cilveyle herşeyi yaptırabilirisn onada ben hemen sinirime yenik düşünüyorum ama elimden geleni yapıcam bundan sonra kaydirigubbakcemile3 Yeni bir evmiş kirası 500 müş heralde gidip bi konuşucaz bakalım bilmiyorumkismile
canim valla daha anlayamadik evliliik nasi bisi..Hala flort ediyo gibiyiz,aksamlari disari cikiyoruz genelde o yogun calistigi icin..Ben de evde takiliyorum oylece..Bu aksam konsere gidiyoruz kaydirigubbakcemile2 nasipse..
:)) Ne olduysa ondan sonra oldu zaten... Ciddi ciddi bi ayrıldık sonra oturup konuştuk düzelttik ama biraz bende alttan almayınca böyle inişli çıkışlı götürüyoruz işte kaydirigubbakcemile3 sende nedir durumlar annen rahatsızdı iyimi şimdi ?
Kimin konserine gidiyorsunuz canım? Hep flört ediyormuşuz gibi hissedelim biz de yaaazemuszemus
Kolay gelsin canım size de, Allah işinizi rast getirsin.
canim funda arar konseri..Bakalim evliligimiz siradanlasmasin die dusunmus esim guya..kaydirigubbakcemile3 Bugun yorulucam gibi bayaga..
Hadi hayırlısı canımcım. Bakın bakalım, iyi haberlerinizi bekliyorum. Nereden bakıyorsunuz evi?
canim oluyo ya biz de gecenlerde bayaga bi gerildik bizde de ayni senin gibi ben inat yapiyorum biraz sakin olmayi ve genis olmayi ogrensem hicbi sorun cikmiycak da..Onun disinda annem degil de ananem biraz rahatsiz guzelim yaslilik...simdi iyi sanirim..
Dua ede ede gidicem :)) burası olur inşallahda başlarız yavaş yavaş... TEK' ordan bakıyoruz mecburen okanın dükkanı ordaya o yüzdende pek ev bulamıyoruz işte bilmiyorumkismile
Bu dönemde sorun yaşamıyan çift olmuyor genelde zaten birde dediğin gibi biraz geniş olmayı bilsek gerçekten sorun çıkmaz ama huy işte... Aman iyi olsunda![]()
canim oluyo ya biz de gecenlerde bayaga bi gerildik bizde de ayni senin gibi ben inat yapiyorum biraz sakin olmayi ve genis olmayi ogrensem hicbi sorun cikmiycak da..Onun disinda annem degil de ananem biraz rahatsiz guzelim yaslilik...simdi iyi sanirim..
haklisin cnm ya sorma ben hemen ikaz bayraklarini cekiyorum alistirdi beni cunku onceden..:asigim:Dur daha bismillah kıs, ne sıradanlaşması daha dün bir bugün ikikaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
Severim kendilerini, iyi eğlenceler canım. Yorgunluk olacak canımcım bu aralar sıkacağız dişimizi.
bakalim insallah cnm hep diyorum genis olcam die ama buluyorum iste kafaya takicak bisiler..Bu dönemde sorun yaşamıyan çift olmuyor genelde zaten birde dediğin gibi biraz geniş olmayı bilsek gerçekten sorun çıkmaz ama huy işte... Aman iyi olsunda![]()
dayancaz artik cnm gecici gerilmeler bunlar..ya evt ya bende bazen okadar geriliyorumki alttan alamıcak duruma geliyorum özellikle şu son bikaçgündür kafayı yicem nerdeyse patlamam yakındır büyük kavga çıkmasın diye susuyorum bakalım nezamana kadar dayanacam.
herkes cıktı yavv
ya evt ya bende bazen okadar geriliyorumki alttan alamıcak duruma geliyorum özellikle şu son bikaçgündür kafayı yicem nerdeyse patlamam yakındır büyük kavga çıkmasın diye susuyorum bakalım nezamana kadar dayanacam.