• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar mrba yeni gelebildim,
nikah işleriyle uğraştık biraz ama hallettik çok şükür pazartesi 15.30 nikahım.hayırlısıyla şu düğünüde bi atlattıkmı ohh be dicem heralde..

valla hatta dış mekan çekimi yapabilirler biz gitmeyelim onlar gelsin :ecrin_bebek:

başka kuzum? geliriz çekeriz ama düğününe de davetliysek :teytey: hihoyyyt bütün kızlar eğlenceye de davetli miyiz sonra sen hadi gidin yorulduk mirmirmirmir desende sendeyiz kabulse gelelim gece uzun :içelim: biz misafir odana kuruluruz siz aşk meşk Şeniz :CüvCüv:

umarım gözünü yeterince korkutabilmişimdir sengözlerimebaksanab

nikah işleriyle uğraştık biraz ama hallettik çok şükür pazartesi 15.30 nikahım.hayırlısıyla şu düğünüde bi atlattıkmı ohh be dicem heralde..

Hayırlı olsun canım, darısı başımıza inşallah. Merhaba bu arada.

Hoş geldin Miss'im. Nasılsın canım?olumunekankayizsmile
sagol hannem sicaklarla bogusyoruz canim ya..Birazdan disari cikicam ablamla biraz ben de mobilya bakiniyim:icecream:

bol cum hayirli olsun cnm..

kızlar ben yemek yapıp geliyorum taze fasulye yapacağım birde babamın canı hamur kızartması çekmiş hamuru mayalayıp geleceğim öptüm sizi a.s.

eee şimdi nolcak bizim de canımız çekti :dance: cokacimcoook öpmeyle olmaz biz de isteriz o gece sendeyiz ya yaparsın artık. ağırlarsın bizi.

başka kuzum? geliriz çekeriz ama düğününe de davetliysek :teytey: hihoyyyt bütün kızlar eğlenceye de davetli miyiz sonra sen hadi gidin yorulduk mirmirmirmir desende sendeyiz kabulse gelelim gece uzun :içelim: biz misafir odana kuruluruz siz aşk meşk Şeniz :CüvCüv:

umarım gözünü yeterince korkutabilmişimdir sengözlerimebaksanab

Asıl çirkeflik bu enimse kaydirigubbakcemile3:roflol:
Gel kız gel biz balayına çıkacağız, sana evin anahtarını veririm, kalırsınız. Sonra komşuya bırakıverirsiniz.:roflol: Düğüne de davetlisiniz tabiiii.olumunekankayizsmile

Gel kız gel biz balayına çıkacağız, sana evin anahtarını veririm, kalırsınız. Sonra komşuya bırakıverirsiniz.:roflol: Düğüne de davetlisiniz tabiiii.olumunekankayizsmile

hehehehe canımsenin düğünde ben balayında oluyorum zaten dönüşte uğrarım vereliniortak

valla sorma çirkeflikte son nokta :dance:

O senin başarın canımcım. Yaşasın kadın gücüüüüüü kaydirigubbakcemile3. Dediğim gibi bu şekilde devam tatlım.:lepi:

Hannecim lütfen mütevazi olma kaydirigubbakcemile3 Aradı şimdi ev varmış gidip bakalım dedi :1: sakin konuştum bende :)) miss_curious hoşgeldin özlettin kendini nasılsın ?

Back