kızlar ben yemek yapıp geliyorum taze fasulye yapacağım birde babamın canı hamur kızartması çekmiş hamuru mayalayıp geleceğim öptüm sizi a.s.
Kolay gelsin tatlım ve afiyet olsun. Görüşürüzzz.cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yemek yapıp geliyorum taze fasulye yapacağım birde babamın canı hamur kızartması çekmiş hamuru mayalayıp geleceğim öptüm sizi a.s.
Ben de geldim kizlar birazdan disari cikicam ama bi mrb diyim dedim..
valla hatta dış mekan çekimi yapabilirler biz gitmeyelim onlar gelsin :ecrin_bebek:
kızlar mrba yeni gelebildim,
nikah işleriyle uğraştık biraz ama hallettik çok şükür pazartesi 15.30 nikahım.hayırlısıyla şu düğünüde bi atlattıkmı ohh be dicem heralde..
sagol hannem sicaklarla bogusyoruz canim ya..Birazdan disari cikicam ablamla biraz ben de mobilya bakiniyim:icecream:Hoş geldin Miss'im. Nasılsın canım?olumunekankayizsmile
nikah işleriyle uğraştık biraz ama hallettik çok şükür pazartesi 15.30 nikahım.hayırlısıyla şu düğünüde bi atlattıkmı ohh be dicem heralde..
başka kuzum? geliriz çekeriz ama düğününe de davetliysek :teytey: hihoyyyt bütün kızlar eğlenceye de davetli miyiz sonra sen hadi gidin yorulduk mirmirmirmir desende sendeyiz kabulse gelelim gece uzun :içelim: biz misafir odana kuruluruz siz aşk meşk Şeniz :CüvCüv:
umarım gözünü yeterince korkutabilmişimdir sengözlerimebaksanab
sagol hannem sicaklarla bogusyoruz canim ya..Birazdan disari cikicam ablamla biraz ben de mobilya bakiniyim:icecream:
bol cum hayirli olsun cnm..
Asıl çirkeflik bu enimse kaydirigubbakcemile3:roflol:
Gel kız gel biz balayına çıkacağız, sana evin anahtarını veririm, kalırsınız. Sonra komşuya bırakıverirsiniz.:roflol: Düğüne de davetlisiniz tabiiii.olumunekankayizsmile
kizlar aranizda dugun icin dans kursuna gitmeyi dusunen var mi..
Kolay gelsin sana şekerim, tayinin de olur inşallah. Allah gönlüne göre versin.:Saruboceq:
Asıl çirkeflik bu enimse kaydirigubbakcemile3:roflol:
Gel kız gel biz balayına çıkacağız, sana evin anahtarını veririm, kalırsınız. Sonra komşuya bırakıverirsiniz.:roflol: Düğüne de davetlisiniz tabiiii.olumunekankayizsmile
O senin başarın canımcım. Yaşasın kadın gücüüüüüü kaydirigubbakcemile3. Dediğim gibi bu şekilde devam tatlım.:lepi:
hehehehe canımsenin düğünde ben balayında oluyorum zaten dönüşte uğrarım vereliniortak
kizlar aranizda dugun icin dans kursuna gitmeyi dusunen var mi..