2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

en son dediğin yer de avcılarda değilmi ben öyle duymuştum sanki papatya

düğünde müziğe gelinceee
emre altuğ-neyleyim
tarkan-asla
pasta şarkısı- evli mutlu çocuklu ama benm düğünüm nişanlımın doğum gününde olacağı için pasta şarkımız tuğba özerk doğumgünü olacak benden aşkıma. ardından takı da doğum günüm bana geldiğin gündür parçası da aşkımdan bana gelecek. ferhat göçer kızım şarkısını da babama sürpriz yapıp onunla dans etmek için mutlaka çaldıracağım.

Ne güzel şeyler yazmışsın öyle güzel anlatmışsınki kızdım bir an kendime bu kadar huysuzluk etme diye kaydirigubbakcemile3 İnşallah öyle olur geçicidir hepsi inşallah :Saruboceq:

Özelden muhteşem şeyler yazdı gerçekten evlenene kadar staj görmem lazım sendenkaydirigubbakcemile3 Ama can evinden vurduk galiba okan beyi Ben sana beni anlamadın diye kızdım seni aramadım o akşam ne kadar üzüldüm bilmiyorsun sabaha kadar ağladım artık üzmeyelim birbirimizi yalvarıyorum sana yazmış :gitme:
Ama kendide üzüyor mobilya bakmaya gelmemek ne demek cnm :gitme: İnşallah aynı şeyleri söylemez tekrar ozaman böyle romantik şeyler yazmam valla alsanaalsanasmile

ay ne güzel işte aşk aşk aşk

Aynen devam canım, yağlarını erit Okan Bey'in. Can evinden vurmaya devam tatlım. Sonra tut kolundan doğru mobilyacılar çarşısına. Götürürken de aynı şekilde kur yapmaya devam. Aranızın düzelmesine sevindim canımcım. Allah bozmasınolumunekankayizsmile

kızlar ben yemek yapıp geliyorum taze fasulye yapacağım birde babamın canı hamur kızartması çekmiş hamuru mayalayıp geleceğim öptüm sizi a.s.

Geçmişi okuyordum cnm benim şimdi gördüm... Sayende iyiyim kaydirigubbakcemile3 yazdım ben attığı msjı yukarda msj işe yaradı ama inşallah yola gelmiştirbilmiyorumkismile

O senin başarın canımcım. Yaşasın kadın gücüüüüüü kaydirigubbakcemile3. Dediğim gibi bu şekilde devam tatlım.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…