2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kayınpederim geldi az önce.
canım kayınvalideciğim sıcacık hamur yollamış bana sıcak sıcak yesin diye.
birde bir poşet verdi bana baktım içinde süper örgü bir tunik :)
yine kayınvalidem almış tel ettim.
yavrum diyor özendim aldım ben hiç hamile kıyafeti giyemedim sana özendim.beğenirsen giy...
ay yaaaa kıyamam.
meğer ne kadar önemseniyormuşuz hamile kalınca :)
sağolsun ne diyim bi tuhaf oldum ....

ne şanslısın gelin hanım eee onlarada torun gelecek kolaymı kaydirigubbakcemile3 bu günlerin keyfini çıkaralım kızlar :CüvCüv:

Ay benimki de almış, henüz elime geçmedi ama
sağolsun, hele kayınbabam ağzımdan çıkanı yerine getirmek ister. Kendi öz babam benimle o kadar ilgilenmemiştir. Allah uzun ömür versin büyüklerimizea.s

merhaba kızlar bende eylül sonu annesi olabilirim sat'ım 25 aralık bilgisayara hesaplattığımda 1 ekim çıkıyor muhtemel doğum yapacağım tarih.başka bi site 15 eylül-15 ekim arası diyo.sağlıkla yapayımda tarihi hiç önemli değil.hepinize sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum

Kızlarr bu arada yakında Sevgililer Günü. Kocaları ihmal etmeyelim sakın. Benimki yakınlarda bana yeşil altın bi küpe almıştı, sürpriz yaptı. Ama verirken ne dese beğenirsiniz: aşkım bu sana yaklaşan nişan yıldönümü, sevgililer günü ve bilimum özel günler için. süprizzzzzsüprizzzzz
Ben de dedim: "vakıflar haftası ve kabotaj bayramını unuttun. Eşşek" alsanaalsanasmile
Ay böyle yaptı işte bana. Bakalım, genelde es geçmez böyle şeyleri ama bu sefer biraz eli sıkışık yazık. Zorlamam ben de :çok üzgünüm:

Kızlar buna neden kimse cevap vermediiiii:çok üzgünüm:

amin meleğim amin valla bizdede öyle.
üzerime titrerler sağolsunlar kayınvalidem yılda 1 gelir bana yavrum arayın telle iyi olduğunuzu bileyim yeter gençsiniz rahat edin siz gelin gidin der.
3 yıllık evliyiz hep bebek istediler eminim ama 1 gün yüzümüze bişey diyemediler çekindiler.
kayınvalidemin 7 sene bebeği olmamış çok çekmiş zavallım.
kayınpederimin kardeşleri torun torba sahibi.
o daha ilk kez dede olacak nasıl mutlular nasıl.
eminim desteklerini esirgemiycekler.şimdiden diyor kayınpederim biz daha torun büyütecez diye :)))))
Allah başımızdan eksik etmesin.

kendi aileme gelince annem babama demiş torun geliyo diye.
babamın cevaba bakın :geç bile kaldılar....

yani elalem deriz ama onlar bile kendi ailemizden daha çok değer veriyorlar....

melekciğim ne diyeyim benim ki sevgililer gününü hatırlayacakmı onu düşündüm :) evlenmeden önce hiç bir gün unutulmazdı hoş şimdide hakkıını yemeyeyim alıyor bişeyler ama eskisi gibi değil :umursamaz: evlenmeden önce nerdeyse hergün çiçek gelirdi işyerime evlendikten sonra özel günlerde bile zor görür oldum çiçekleri çoook kızıyorummm çoook bende düşünüyorum acaba ne alsam diyesüprizzzzz

:roflol: ay meleeek ne güldüm ama bak en beklemediğin anda bir hediyeyle geliyor ne güzel.
o sana şaka yapmıştır kesin alır sevgililer gününe hediye buyrunnnnnnnnn
benimkide pek romantik dünya kadınlar gününde sülalemin tüm kadınlarına gül alır :roflol::roflol::roflol:aferin delisi sempatiksalakcinni

Ah Lili ahh benim kendi ailemde annem ve ablamdan başka dayanağım yok. İki abim ve babam çok soğukkanlıdırlar. Allah yine de yokluklarını vermesin ama insan başkalarından gördüğü sevgiye üzülür mü, üzülür. Çünkü kendi ailende eksik olan sevgiyi başkasında bulmak bazen üzüyor. Şimdi okuyanlar diyecek, şikayet ettiği şeye bak. Neyse üzmeyelim kendimizi. Allah kendi yuvamıza huzur mutluluk versin. :Saruboceq:

benim kayınpeder sizlere ömür kızlar ama olsaydı sizinki gibi olurmuş çok iyiymiş anlatılanlara göre. sağolsun kayınvalimde çok iyi üzerime titriyorlar sağolsunlar. lilacığım aynen seninkiler gibi banada fazla gelmezler çalışıyorum yorulma diye hamile olduğumu duyunca kadıncağız sevinçten ağladı. sağolsun bu hafta sonu bendeydi eşim süpürdü oda sildi Allah razı olsun ne diyeyim Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

Sen al utandıri hiç vazgeçmeyin kızlar sakın. Daha çok genciz di mi amaolumunekankayizsmile

Yok duygusal, duyarlı bi insandır benimki. Asıl ben ne alıcam, gerçi takıntı yapmayız böyle şeyleri. İlla o gün hediyeleşicez diye bişey yok. Diğer zamanlarda alırız birbirimize. Ama sözlü olarak muhakkak kutlar. Hediye alamadıysa özür diler. Para durumunu açıklar uyanık. Kıyamayacağımı bilir. Eee böyle olunca ben de bişey demem. :1closedeyes::1closedeyes:

suraycım gani gani rahmet eylesin diyelim.
sağolsun büyüklerimiz yaa yinede başımızdan eksik olmasınlar.

melekcim bizde aynı dilde kutlarız ama hediyeye gelince bazen ertelediğimiz olur.
geçenlerde doğum günümdü eşim çok istediğim parfüm setini almış ama gel gelelim kullanamıyorum işte
bu hamileliğin verdiği bulantıyla parfüm falan sıkamıyorum öylece paketiyle duruyor aynanın önünde

ince düşünceli rapunzelim ne iyi ettin :)) kız sendemi hamişsin :lepi:hadi hayırlısı bakalım allah gönlüne göre versin sağlıkla gelsinler inşş:Saruboceq:

kızlar benim kayınvalidemde çok iyidir bişeyime karışmaz nezaman bana gelse illa bi işimi yapar sağolsun ama kendi anne babamı kimseye değişmem onların bana gözterdiği ilgiyi kimse ama kimse gösteremez allah başımızdan eksik etmesin.....
babam şimdi ben hamileyim diye oturduğu 3lü koltuğu bile bana verir uzanayım diye canım benim...
daha neşer neler ağzımın içine bakıyorlar canım annem babam benim.....opuyorumnanaktan

lilacım ben burdayken hep sen olmuyosun ama vallah dertlerini okudukcaa üzülüyorum kuzum ne dertlisin öyle inş bu zor günleri atlatıcaz
bende eşimin parfümüne dayanamıyorum gelip sarılınca öö falan oluyorum yani...mafoldumben

insanın kendi ana babası gibi olurmu yaa

çok haklısın keşke benimkilerde sağ olsaydı anneciğim hamileliğimi görseydi yanımda

bana destek olsaydı bebeğimi kucaklasaydı senağlamaana gibi yar olmuyorrrsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…