2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Şaka maka bı tarafa bÜyÜyoruz hepımız farkındamısınız 4+3lerdeydık Şımdı ne olduk allahım saĞlıcakla kucaklamayıda nasıp etsın mınık meleklerımızı ay duygulandım

Suraycım fiyatlar nasıl tatlım ORALARDA ŞUANDA ARAÇA BİNEMİYORUM GELEMİCEM BÜYÜK İHTİMALLE AMA DAHA SONRA GELİRİM BELKİM

kızlar bende tayt giyiyorum çok rahat..üzerinede dize kadar olan tunik tarzı bişiler giyiyorum.sanki elbise gibide duruyor.çok rahat oldu valla..geçenlerdede yine bi tuniğimi buldun dolaptam oda tığla file örgü gibi üzerinde çiçekler var siyah..siyah ytaytın üzerine giydim üzerinede tüylü bir atkı attım ince okadar şirin oldu ki.2 gündür bunları giyiyorum ..taytla bisürü şey uydurdum..bitanede yine dizlerde triko elbise gibi bi hırkam var onu giyiyorum elbise hırka karışımı.altınada dizlere kadar olan bot giyiyorum tayt altına kilotlu çorap sıcacık tutuyo bide.bu giyim sitilini önerebilirim rahatım yani..

Suraycım fİyatlar nasıl tatlım

canım maalesef fiyatlar çok ucuz değil ben 65 tl ye aldım çok hoşuma gitti kıydım paraya tabii herzam bukadar parar vermem :) bide yazın almayı düşündüğüm esprili hamile t-shirtler var gördünüzmü hiç çok hoşlar vallahi geçen sene görmüştüm bende hamile kalsam da alsam diiye iç geçirmiştim valla kızlar kısmet olursa alıcam bu seneyerimseniben

kızlar lcw de uygun pantalonlar ve üstler var
çooook da güzel indirim de var
koşun valla kapanın elinde kalıyor hahaha
ama hepsinde yok olanların girişde yazıyor zaten
tabela var hamile koleksiyonu var diye
ilanen duydrulur hahaha

hangisinde var zelcan.bende bursadayım.carfourda varmı mesela.

canım bende aynı giyiyorum rengarek tuniklerim var taytla giyiyorum. Pantolondan rahat valla dogru düzgünde pantolon yok zaten

Valla Antep Sepet Hamile giyim var, çok şık bi mağaza. Ben 40'a aldım ordan mevsimlik kumaşı. Gelin burdan alalaım size de :)

arkadaşlar mrb, bir ara bende bilgilerimi yazmıştım listenize eklermisiniz diye ama sanırım pek gören olmadı (

size bir şey sorucam, ben şimdi 6+6 yım, iki gündür kasık be ağrılarım var gelip giden, daha öncede oluyordu ama çok nadirdi, sanki şimdi adet ağrısı gibi, nette normal diyor ama bu haftalarda sizdede oldumu?

hoşgeldin aramıza bebk geliştiği için bu arılar normal ve hala sürüyor.sen kendini ferah tut.

Kızlarr bu arada yakında Sevgililer Günü. Kocaları ihmal etmeyelim sakın. Benimki yakınlarda bana yeşil altın bi küpe almıştı, sürpriz yaptı. Ama verirken ne dese beğenirsiniz: aşkım bu sana yaklaşan nişan yıldönümü, sevgililer günü ve bilimum özel günler için. :1shok::1shok::1shok:
Ben de dedim: "vakıflar haftası ve kabotaj bayramını unuttun. Eşşek":1no2:
Ay böyle yaptı işte bana. Bakalım, genelde es geçmez böyle şeyleri ama bu sefer biraz eli sıkışık yazık. Zorlamam ben de:1rolleyes::1rolleyes:

Hoşgeldin aramıza. O ağrılar normal canım, hepimizde oluyor merak etme. olumunekankayizsmile

marall listeye göz atarmısın sen çoktan listeye girdin ki:uhm:
ben seni kaydedeli çok oldu

2010 Eylül Anneleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

bak buradan

teşekkürederim melek, ben biraz pimprikliyim ama ağrı şiddetli olmasada uykudan uyandırdığı iin telaş yaptım sanırım, sonuçta allaha emanetiz...

Lila haklısın şimdi gördüm çok pardon ya yazdıktan sonra biraz takip ettim baktım cevap yok, ilgilenen olmadı diye düşünmüştüm, yanılmışım bilmiyorumkismile , teşekkürederim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…