2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bugün kavherengi lekem oldu ve adet olacakmışım gibi sancım var.çok korkuyorum.hemen doktordan randevu aldım saat 2 de gidecem.bebişime bişey olmasın yaa ne olur bize dua edin kızlar lütfeeennn.

nan yemin ederim aynı şeyleri yaşıyoruz eşime parfüm yasak banyoda ve antredki beğenerek aldığım oda spreyleri çalıştırılmıyor ewe gelince dişlerini fırçalamazsa hiç bi şekilde yanıma gelemiyo arada banyo yapmazsada gelemiyor suyun tadı fln berbat birde nerde soğan kavrulsa kokusu bana geliyor ewde yemek yapıp gelenden bile tiksinir oldum ıyyyyyyyyy ya inan çok fenayım git serum biraz toparlıyor benim birde bu sorunların üstüne üstlük hazım ve mide gazı problemlerim var eşim birdaha çocuk isticenmi diyor laf aramızda emin dilim

melekçim valla ii etmişsin ancak varmıdır bu döneme uygun pantolaon onu bilemedim hoş seninde karnın çıkmıştır benim gibi biraz büyük ihtimalle buralarda yok satan yer zaten

kızlar benim bugün kavherengi lekem oldu ve adet olacakmışım gibi sancım var.çok korkuyorum.hemen doktordan randevu aldım saat 2 de gidecem.bebişime bişey olmasın yaa ne olur bize dua edin kızlar lütfeeennn.

Ah canım çok geçmiş olsun, bize de haber ver olur mu?

melekçim valla ii etmişsin ancak varmıdır bu döneme uygun pantolaon onu bilemedim hoş seninde karnın çıkmıştır benim gibi biraz büyük ihtimalle buralarda yok satan yer zaten

seherim allahım hayrA ÇIKARTSIN ALLHIN ıZNıYLE HıÇ BıŞıCıK OLMAZ ADETıN YAKLAŞTIINDA OLCAKMIŞIN GıBı AĞRIN OLUYO BENDEDE OLDU GEÇEN HAFTA ÖDÜM KOPTU BıLıYORUM ZOR Bı DURUM RABBıM YAR VE YARDIMCI OLSUN TÜM KALBıM SENıNLE

seherim allahım hayrA ÇIKARTSIN ALLHIN İZNİYLE HİÇ BİŞİCİK OLMAZ ADETİN YAKLAŞTIINDA OLCAKMIŞIN GİBİ AĞRIN OLUYO BENDEDE OLDU GEÇEN HAFTA ÖDÜM KOPTU BİLİYORUM ZOR Bİ DURUM RABBİM YAR VE YARDIMCI OLSUN TÜM KALBİM SENİNLE

Tabii, 38 beden pantolon, bacak kesimi falan normal kesimli, öyle şalvar gibi değil. Yalnızca beline gelen kısma ek penye koymuşlar. Sanırım daha aylarca giyerim Allah kısmet ederse. Ayarlanabiliyor zaten. Şimdi en dar yerinde. Büyüdükçe bi düğme geri alcaz. Sen nerdesin ki şeker. Bu arada senin isim ne. Şeker şeker deyip duruyorum. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ismim tebessüm cnm beylikdüzünde oturuyorum ve malesef burada hamile kıyafeti satan biryer yok deli oluyorum bu duruma kim bilir nereye gitmem gerekecek almak için ya avcılara gitcem ya şişliye bakalım

ismim tebessüm cnm beylikdüzünde oturuyorum ve malesef burada hamile kıyafeti satan biryer yok deli oluyorum bu duruma kim bilir nereye gitmem gerekecek almak için ya avcılara gitcem ya şişliye bakalım

ismin çok güzelmiş.Sevdimbayanssulusmile
Hamile kıyafetleri için eve gelip giderken bakıyordum.Ama sanırım şehir dışına çıkınca antepten falan alırımsositososito

hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
ama ilk üç ay hafif hafif kanamalar olur diye biliyorum ben.
sen genede içini ferah tutmaya bak emi.

kızlar geçen gün eşimle çarşıya çıktık hadi gel hamile pantolonu bakalım dedim.
anam o fiyatları duyunca şok oldum.
alelade basit bir pantolon fiyat :80 milyon.
şok oldum.
başka yerleride gezdik en ucuzu 60....
yuh dedim yaa ne bu fiyatlar.
amaaaan dedim boşver daha erken nasıl olsa eşofmanlarım var ee çalışanda değilim evdeyim nasıl olsa.
boşver yaza doğru elbise istiyorum zaten elbise alırız dedim.
valla basit bir pantolona 80 milyon vercek kadar zengin değilim ben.....

kızlar selam
melekleriniz ve siz nasılsınız bakalım
midesi bulananlara Allah yardım etsin
ben 1 kere çıkardım ölüyorum sandım
seher inş güzel haberlerle gelirsin
bu arada biz 7 haftayı bitirdik acaba hala bulantım olurmuki sizlerin ne zaman başladı

aynen kızlar benim de pantolanlar sıkmaya başladı aldım bir tane kot hamile pantolunu çok rahat ettim beli penye ayarlanıyor alt tarafı dar kesim sayırlır üstüne bol bir kıafet hiiiç belli bilem olmuyor nerdeyse hergün giyiyorm :) yaza doğru alırım 1-2 pantolan yada elbise çalışıyorum mecburen

Fıyatlar okadar faıŞmı ya hadı be
ıpekyolcum teŞekkÜr ederım beĞendıĞıne sewındım
valla okadar pahalıysa bende alamam ewdeyım en nıhayetınde ama kocıŞ Çok saldın kendını dedı bana kıyafet konusunda sınır sey dedım
ama haklı hep eŞoftman hep eŞoftman bıyere kadar

şekerciğim Beşiktaş Büyük çarşıdan aldım bu taraflara geçersen bilgin olsun çok çeşit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…