merhaba kızlar,
menüler havada uçuşuyor
bebişlerimiz çok şanslı çoooookk, böyle araştırmacı gazeteci anneleri olduğu için.
bizim dr kontrolü 21'nde olacak, ama benim doktorum hiçbişey söylemiyor, ben burdan toparladıklarımla annelik içgüdülerini harmanlıyorum ona göre besliyorum kızımı.
dilekcimmm çok teşekkür ederiz paylaştığın için, ellerine-emeğine sağlık.umarım çirkin kızın hepsini höpür lüpür götürür.
harpy -sibelcimm mama sandalyeniz hayırlı olsunn, ben de almıştım, yazmıştım burdan,ama ece henüz oturamadığından rahatsız oluyor. yatık vaziyet 10 dk sabrediyor
mutfaktayken yanıma alıyorum yemek yaparken beni izliyor. alışacaklar. doktordan aldığın cevaplar için teşekkürler.
ayeser eminecimmm, sen daha iyi bilirsin elbett. içine öyle doğuyordur. bebeğinin sabah doymama ihtimali bence az. bazı bebekler uykusunu öğleden sonraya yığabilirmiş. kaldı ki benim kızım da öyle. doymama ihtimali yok. çünkü kilosuna doktor şaşıyor artıkk. öğlenden önce ne yapsam iyice beslesem de 45 dakikadan fazla uyumuyor. hatta bugün sabah 6dan akşam 7ye kadar sadece 2 saat uyudu
şu anda da banyoyu yaptı bayıldıı
asualp
canım sana da yazamıyorum uzun zamandır, yorumlarını okuyorum ama :)
şekerdelisi Yaseminnn
umarım bebişin hasta olmaz. Allah göstermesinn.
ama bir ricam olacak, bebeğine dikkat et, özellikle ateşine. hasta olduğunda biz farkedemezmişiz. bebekler belli etmezmiş. en ufak şüphende doğru doktora git, erken önlem alırsan erken geçer. ben grip olduğumda ecede hiç bir belirti yoktu. ama pimpiriklenip gittim, dr ona da bulaştığını söyledi. ertesi gün öksürmeye başladı. o benden önce iyileşti ilaçlarına hemen başladığım için. bir arkadaşımın oğlu hasta olmuş anlamamışlar, 39 derece ateş gelince ancak çakmışlar ama geç olmuş, hastalık ilerlemiş o açıdan söyledimm.. Allah korusun tüm bebişleri
tuanas demek tiyatroya gittin. bana ne zaman nasip olacak acaba.. sefan olsunn
yaramıştır.
herkese iyi geceler. bebekleriniz ve siz umarım mışıl mışıl uyursunuz. ben yatıyorum. son günlerde iyi uyuyamıyorum, hazır kızım uyumuşken yatayım. baş başş...