2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ayrıntılı açıklaman için sağol,
Mama sandalyesindeki huysuzluğu eminim ki bu güne özgüdür. Sıkma canını. Bİr de neden evde kendin pirinç unundan muhallebi yapmıyorsun. Ülkerin bebekler için vitaminli piriç unu var. Ondan am
lmıştım ben. Şimdi babası normal almış ondan yapıyorum, bir daha alırsam yine vitaminliden alırım.
Gündüzleri benim sütüm de yetmiyor. Suyu zaten ıık veriyorum, bizim evde damacana bile ılıyor, , zaten barıştık sayılır suyla.

merhaba
geçmişi okumadan geldim umarım herkes iyidir
6. ayımız bitmek üzere ve bizim hala oturmuş bi yemek düzenimiz yok
kahvaltı menüsü araştırıyorum bende

ya benimki de sadece sebze yiyor başka da bişi yemiyor.. çok şükür ama ben annelikten istifa etmek istiyorum özellikle odun eşim ben 7/24 çocukla uğraşırken film izlediği zamanlarda.. çok yoruluyorum bazen

benim eşimde sözde yardımcı oluyor söylene söylene yapar herşeyi ,dün artık o kadar canım sıkıldı ki bi süre küs kalayım bakalım ne olacak dedim, bugün iyi anlaştık bakalım bir daha söylenmeyecek inşallahbi kaç gün söylenmez yine başlar sonra kesin

Kahvaltı için labne aldım oğluşuma yarın tatıracağım, 6 ay dolunca adam akıllı başlarız kahvaltıya. Bu iki haftada tatırayım değişik değişik şeyler.

kızlar bişey sorcam ek gıda verenlere.Bebeklerin kakaları nasıl.Ne renk kokulumu kaç kere yapıyor.

Kahvaltı için labne aldım oğluşuma yarın tatıracağım, 6 ay dolunca adam akıllı başlarız kahvaltıya. Bu iki haftada tatırayım değişik değişik şeyler.

ben bu aralar almayı düşünüyorum labne peynir yavaş yavaş alışsın ,havuç püresini yine yemedi işimiz var gibi :44:

kızlar bişey sorcam ek gıda verenlere.Bebeklerin kakaları nasıl.Ne renk kokulumu kaç kere yapıyor.

canım biz daha yeni geçtik ama eskisine göre daha pütürlü kaka yapıyor sanırım biraz sindirim sorunu yaşıyor zaten uzun zamandır kokulu yapıyor

Oldukça katı ,uzaktan kokusu gelecek kadar kokulu ve rengi yediğine göre, hergün yapıyor benimki ama miktarı az.

Kızlar bu haftaiçi bir aksilik olmazsa annem, babam ve kaynım gelecekler yatılı, çok giremeyebilirim. Şimdiden söyleyeyim dedim.

Kızlar bu haftaiçi bir aksilik olmazsa annem, babam ve kaynım gelecekler yatılı, çok giremeyebilirim. Şimdiden söyleyeyim dedim.

halbuki haftaiçi baya kalabalık olacak gibiydi burası neyse vakit buldukça girersin.

merhaba kızlar,
menüler havada uçuşuyor
bebişlerimiz çok şanslı çoooookk, böyle araştırmacı gazeteci anneleri olduğu için.

bizim dr kontrolü 21'nde olacak, ama benim doktorum hiçbişey söylemiyor, ben burdan toparladıklarımla annelik içgüdülerini harmanlıyorum ona göre besliyorum kızımı.

dilekcimmm çok teşekkür ederiz paylaştığın için, ellerine-emeğine sağlık.umarım çirkin kızın hepsini höpür lüpür götürür.

harpy -sibelcimm mama sandalyeniz hayırlı olsunn, ben de almıştım, yazmıştım burdan,ama ece henüz oturamadığından rahatsız oluyor. yatık vaziyet 10 dk sabrediyor mutfaktayken yanıma alıyorum yemek yaparken beni izliyor. alışacaklar. doktordan aldığın cevaplar için teşekkürler.

ayeser eminecimmm, sen daha iyi bilirsin elbett. içine öyle doğuyordur. bebeğinin sabah doymama ihtimali bence az. bazı bebekler uykusunu öğleden sonraya yığabilirmiş. kaldı ki benim kızım da öyle. doymama ihtimali yok. çünkü kilosuna doktor şaşıyor artıkk. öğlenden önce ne yapsam iyice beslesem de 45 dakikadan fazla uyumuyor. hatta bugün sabah 6dan akşam 7ye kadar sadece 2 saat uyudu şu anda da banyoyu yaptı bayıldıı

asualp canım sana da yazamıyorum uzun zamandır, yorumlarını okuyorum ama :)

şekerdelisi Yaseminnn umarım bebişin hasta olmaz. Allah göstermesinn. ama bir ricam olacak, bebeğine dikkat et, özellikle ateşine. hasta olduğunda biz farkedemezmişiz. bebekler belli etmezmiş. en ufak şüphende doğru doktora git, erken önlem alırsan erken geçer. ben grip olduğumda ecede hiç bir belirti yoktu. ama pimpiriklenip gittim, dr ona da bulaştığını söyledi. ertesi gün öksürmeye başladı. o benden önce iyileşti ilaçlarına hemen başladığım için. bir arkadaşımın oğlu hasta olmuş anlamamışlar, 39 derece ateş gelince ancak çakmışlar ama geç olmuş, hastalık ilerlemiş o açıdan söyledimm.. Allah korusun tüm bebişleri

tuanas demek tiyatroya gittin. bana ne zaman nasip olacak acaba.. sefan olsunn yaramıştır.

herkese iyi geceler. bebekleriniz ve siz umarım mışıl mışıl uyursunuz. ben yatıyorum. son günlerde iyi uyuyamıyorum, hazır kızım uyumuşken yatayım. baş başş...

Son düzenleme:
Benimki de uykularını artık akşama biriktiriyor galiba, gündüz o kadar zor uyuyor ki, bir de bir gürültü duyunca uyanıyor daha dalamıyor, üzülüyorum o uyumayınca, Bı sıralar gündüz güneş çıkınca saçaklardan buz kitleleri paldür küldür düşüyor uyanıyor hemen
Neys eki akşam olunca uyuyor.

Ohh erkenden uyuyup uykunu al güzelce. Öyle olunca sabahları erken kalkan bebeklere sabretmek daha kolay oluyor.
Ben de şimdi uyumuşken yemeğimi yapacağım, yarın misafirler var malum. Öpüyorum sizleri ve bebişleri,

kolay gelsin ayesercim yoğun olacaksın desene gene de arada uğra burayı boş bırakmaaa
benim de hafta sonuna 20 kişilik çoluklu çocuklu bir oturumum olacakk:18::18: temizlik hazırlık:18:

kolay gelsin ayesercim yoğun olacaksın desene gene de arada uğra burayı boş bırakmaaa
benim de hafta sonuna 20 kişilik çoluklu çocuklu bir oturumum olacakk:18::18: temizlik hazırlık:18:

şimdiden kolay gelsin canım benimde dün vardı öle çoluk çocuklu bi misafir grubum çok şükür atlattım

nasılsınız kızlar? ben yine geç kaldım değil mi? canım çok sıkkın.. oğlum bugün doğduğundan beri hiçbu kadar huysuz olmamıştı.. görümcem de geriyor beni.. resmen nazar değdiriyor oğluma büyük görümcemin oğluyla karşılaştırıyor devamlı; oğuz mama sandalyesinde durmuyor dedi 5 dk sonra bizimki mama sandalyesinde feryat figan. araba koltuğuna oturmuyor dedi; her arabaya bindiğinde anında uyuya kalan oğlum bugün arabada kucağımda geldi.. gece çok zor uyuyor dedi; her gece 9da uyuyan bebek bu gece tam 1 saat uyutmaya çalıştım uyumadı sonra da yanıma gelip "9 erken zaten bence" diyor ver ben salliyim onu diyor bana :88: sinir etti beni bebek huysuz birde o hiç çekilmedi.. neyseki gitti az önce o kapıdan çıktı bizimki uyuyakaldı eşime de kızdım.. ben mi sinirliyim acaba bugün

canım doğru söylüyorsun ama muhallebiyi neyle yapacaksın? anne sütüyle mi? anne sütüyle yapabileceksen ne güzel ama ben oğluma annesütüyle muhallebi yapacak kadar güvenemiyorum yemez atılırsa sütüm ziyan olur üzülürüm sonra.. bir de gdo olayıvarkafamı karıştıran; en azından organik olunca için daha rahat veriyorum herşeyi..

ben de labne aldım yanarım yanarım elcazımla yaptığım caanım peynirime yanarım, oğlum da bayılmıştı halbuki..

kahverengi ve kıvamlı kaka yapıyor 2-3 gündür maşallah oldukca kokulu ve genelde 1 kez yapıyor..

gözün aydın canım :) sana da değişiklik oldur :) sakın canını sıkmasınlar yoksa harpy sizi gagalar de sen onlara

şimdiden kolay gelsin canım benimde dün vardı öle çoluk çocuklu bi misafir grubum çok şükür atlattım
sağol canım hizmet etmeyi de geçtim de hasta masta olmasalar barii................

hep böyle olur zaten senin sinirini anlıyor bebiş ona da yansımış sıkıntın demekki.. çok iyi bilirim neyse geçmiş olsun madem

Sağol tatlım, iki yemeğimi yaptım sayılır bu akşamdan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…