2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ama canım şuna sevinebilirsin oğlun sebze yemeyi seviyor anlaşılan ne güzel yemiş maşallah ,ben çok zorlanacağım bu ek gıdalarda çok zor ağzını açmak istemiyor:18:

ya benimki de sadece sebze yiyor başka da bişi yemiyor.. çok şükür ama ben annelikten istifa etmek istiyorum özellikle odun eşim ben 7/24 çocukla uğraşırken film izlediği zamanlarda.. çok yoruluyorum bazen

ben bi duşa gireyim gelirimyarım saate tabi oğlum uyanmazsa..

ya benimki de sadece sebze yiyor başka da bişi yemiyor.. çok şükür ama ben annelikten istifa etmek istiyorum özellikle odun eşim ben 7/24 çocukla uğraşırken film izlediği zamanlarda.. çok yoruluyorum bazen

bazen eşim de yapacak gibi oluyor hiç fırsat vermiyorum hemen bi iş söylüyorum öyle tembel alışmasın zaten evlendiğimiz haliyle şimdiki hali çok farklı bazen kayınvalidemlere eski ve şimdiki halini gösterip aradaki 77 farkı bulun diyesim geliyor hamarat oldu ayol benim koca

aynen benimki de geçen kayınvalidem bulaşık makinasını topladığını görmüş bu benim oğlanmı dercesine aaaa ne yapıyor diyerek şaşırdı :) ben de ooo daha doldurmayı da öğrendi dicektim de vazgeçtim. şimdi ben oğlumun elini sıcak sudan soğuk suya sokmadım diye acımasın dedim

biz de öyle olur muyuz ki? :44:

çok saol dilek abla çok makbule geçti

benim sıpa da uyanıverdii ben uuuuu dedikçe o da duygulanıp ağlıyor

kızlar bu arada kaşık maması veya devam sütü hangi marka veriyorsunuz???

slm reyhan çikolata kim..siz bahsedince bi bakiyim dedim buraya.. (sewgi ayşe nazlı)

slm kızlar nasılsınız?hafta sonu cok yogundum ya ıkı gun ustuste mısafırım vardı bugunde cayımız vardı oglen yoruldum vallaha kosturmaktan bu arada yanlıs hatırlamıyosam harpy doktora hoppalayı sorucaktın sorabıldınmı canım?

kızlar bu arada kaşık maması veya devam sütü hangi marka veriyorsunuz???

ben kaşık mamasını hipp aldım. biskiviyi de ama devam sütünü aptamil aldım hippin tadı berbat bizimki zaten nanemolla mıymıy.. bi de hippi dayamayayım dedim.. neysebenimki uyandı yine ağlayarak :84:

Ben eşime soruyorum ne yapayım diye, "pekin ördeği " diyor hep. Bu akşam o da bana sordu akşama ne yersin, "pekin ördeği" dedim ben de, sonr adeğiştirip "moskova öküzü" dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…