2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesi burası inşallah eskisi gibi kalabalık olucak

günaydın kızlar, herkese bol güneşli keyifli pazarlar diliyorum. bebekleriniz mutlu huzurlu sağlıklı olsunn inşallah. dolayısıyla siz de....

facebookta biraz dert yanmıştım, eskilerden buraya takılan yok diye, belki ondan buraya da uğramak istiyorlardır. 15 kişi kaldık yaklaşık dedim. okumuşlardır mutlaka

nerdesiniz kızlar ya böyle hiç olmadı valla ben işe gidiyorum siz buraya geliyorsunuz ben geliyorum siz gidiyorsunuz olmadıııı hiç olmadı:44:

resim mi vardı göremedim oğlum çok zor uyudu hafta sonu ben de çamaşır yıka as yapacagım bu saatten sonra 3 makine çamaşır var hepsini balkondan aşağıya savursam nasıl olur? donsuz kalmasak yaparım

evet canım dün oğlumla bir fotoğrafımız vardı onu koydum,bu arada çamaşırları savurmamışsın galiba

aslında ben de önce sebze pürelerinden başlamayı düşündüm tatlılardan sonra almak istemeyebilir diye ama bizim doktorumuz nedense önce meyve püreleriyle başlamamızı söyledi.
biz de yeni başladık ek gıdaya elma püresini zorda olsa yiyor ama havuç püresini hiç yemiyor ,birde havuç püresi çok katı oluyor zendelemek bile zor oluyor ya

Grip oluyorum sanırım eşim hastaydı bana geçti oğluma geçmez inşallah

Son düzenleme:

Dilekcim açıklaman için teşekkürler, kahvaltı için birşey söylemedi galiba doktor? Ben oğluma kahvaltı da vermek istiyorum sabah uykusu az oluyor doymuyor heralde sütümle.

Canım ek gıdaya başladığım ilk günlerde ben gaz damlası da verdim, ne olur ne olmaz diye, bir sorun yaşamadık.
Hatta bazen sebze pürelerine mercimek bile kattığım oluyor.
Gaz damlasını denemelisin.

İyi yapmışsın

Canım havucu haşlarken herzamankinden biraz daha fazla koy suyunu, ama dökecek kadar da fazla olmasın. O zaman katı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…