Öğretmen anneler bir de şuraya bakar mısınız?
nereye canım,birşey görünmüyor bende
Tamam canım Dikimevi bize yakın sayılır bende keçiörendeyim. Nisanda görüşürüz inşallah. Ben yatıyorum iyi geceler sana :)
bu arada dün tiyatroya gittik. bu da eltimlerde gayet güzel durmuş yalnız son yarım saat biz yola çıkınca ağlamış kuzum ya eve girip kucağıma alr almaz sustu yavruşum benim. bir ağlamış içini çekeçeke ayy kıyamam yaaama çok çok iyi oldu bayıldım gülmekten. hamileyken de gidemedim karnımın şişinden uzun süre oturamıyordum.sıkıntıdan patlıyordum sinemda falan.geçen haftaki bunalımımdan eser kalmadı sevgi kelebeğine dönüştüm
.
lanın ne olduğunu bilmediğim için yazmamıştım birşey, Harpy'nin paylaştığı video aydınlattı beni,
Çok keyifli ama erkek çocuklara zarar verir mi acaba? Bir de bir lojmanda oturuyoruz, tavanı delmemize izin vermeyebilirler
Ama yine de çok sıcak bakmadım, biraz yürüteç mantığı var gibi.
merhaba kızlar canım çok sıkıldı.dün oğlumun 6. ay aşısı vardı .aşı olduktan sonra hemşire canımı sıktım oğlum 8,680 ğr 68 cm boy 45 cm baş çevresi.bebğin zayıf gelişimi geri dedi.
birde öyle bir iğne vurduki bebğin bacağı kanadı.2 ğündürde ateşli.offffffffff kızlarrrrrrrr offffffff.
sizin bebşleriniz kaç kğ.benimki ğeröekten zayıfmı.boyu kısamı yaaaaa cevap bekliyorum :26::26::26:
kızlar Utku ya bebek arabası alacaz,önerilerinizi bekliyorum...
canım tabıkı usutmuste olabılırsın ama beebklerde kusma ıyı degılmıs bızde bı donem boyleydı bende usuttu falan dıye dusundum ama bu yuzden hastanede yattık bız 1 hafta atesde vardı bızde dr goturmenı tavsıye ederım belkıde usutmussundur ama dıkkate alınmalıymıs kusma eger surekl varsaoğlum galiba üşüttü bugün sürekli kusuyor
bu arada dün tiyatroya gittik. bu da eltimlerde gayet güzel durmuş yalnız son yarım saat biz yola çıkınca ağlamış kuzum ya eve girip kucağıma alr almaz sustu yavruşum benim. bir ağlamış içini çekeçeke ayy kıyamam yaaama çok çok iyi oldu bayıldım gülmekten. hamileyken de gidemedim karnımın şişinden uzun süre oturamıyordum.sıkıntıdan patlıyordum sinemda falan.geçen haftaki bunalımımdan eser kalmadı sevgi kelebeğine dönüştüm
.
canım tabıkı usutmuste olabılırsın ama beebklerde kusma ıyı degılmıs bızde bı donem boyleydı bende usuttu falan dıye dusundum ama bu yuzden hastanede yattık bız 1 hafta atesde vardı bızde dr goturmenı tavsıye ederım belkıde usutmussundur ama dıkkate alınmalıymıs kusma eger surekl varsa
.
ayy bensiz görüşmeyin yaa ben de gelecem ankaraya valla küserim
sağol canım ateşi yok bir dönem yine kusuyordu ama emdikten hemen sonra az bi miktarda kusuyordu sanırım fazla emerse onu çıkartıyordu, ama bugün biraz çok kustu ek gıdaya geçtik pek hoşunada gitmiyor yerken ondan mı yoksa gece terlemişti baya, üzerini değiştirdim üşüttümü diye düşünüyordum eğer devam ederse doktorumuza gideriz söylediğin için teşekkür ederim
bu arada senin kızın rahatsızlığı neymiş bir hafta hastanede yattı demişsin geçmiş olsun
canım bızım atesı vardı acıle gıtık gece ordada dusuremedıler sabaha karsı bıraz dustu cıkardılar sabahta ozel dr gıttık aılemın yanındaydım o zaman doktor bıngıldagnda bombelık var sısmıs dedı yanı menenjıt gecırmıs olabılır beyınde hasar kalmıs olabılır falan dedı belınden su falan alındı kızımın allaha sukur bısey cıkmadı beyne zarar vermemmıs o donemde ılk soruları kusuyomuydu dedıler kusma ıyı degıl bebeklerde demıstı dr umuz yanı fazla gelen bellı oluyor zaten ama bızımkı yedıgını oldugu gıbı cıkarıyodu sımdı ıyıyız allaha sukur ama cook zor gunlerdı
Çok tatlı görünüyorsunuz naksis,